ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Πανεπιστημιακή μελέτη αποκαλύπτει ότι τα microchip εμφυτεύθηκαν εν αγνοία των φορέων…


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Πρόσφατη επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 3 διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες των ΗΠΑ απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας .Το πιο σοκαριστικό είναι ότι η επέμβαση έγινε ερήμην των νυν φορέων του εμφυτεύματος.

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Wyoming (WIT) αποκάλυψαν ότι 1 στους 3 Αμερικανούς φέρει ήδη στο σώμα του ένα μικροτσιπ RFID. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα γνωστοποιούν ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε 3000 άτομα ταυτοποίησαν 1000 πρόσωπα στα οποία έχει πραγματοποιηθεί εμφύτευση ενός τσιπ τεχνολογίας RFID -ραδιοσυχνότητας. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έρχονται προς επίρρωση των σχετικών προβλέψεων που θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο John Brugle, Ph.D. που ήταν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που πραγματοποίησε την μελέτη δηλώνει:

” Κινητοποιηθήκαμε για να επιτελέσουμε αυτήν την μελέτη για λόγους δημοσίου συμφέροντος που πηγάζουν από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για αυτό το θέμα αλλά και για τους ενδεχόμενους φόβους που σχετίζονται με το εμφύτευμα τσιπ RFID και που αποτελούν κοινό τόπο. Πιστοποιήσαμε ότι ένας μεγάλος -σκανδαλώδης θα έλεγα- αριθμός πολιτών αγνοούσαν ότι είχαν δεχθεί εμφύτευμα RFID στο σώμα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ατόμων υποβλήθηκε σε αυτήν την επέμβαση εν αγνοία της.”

“Ελπίζω ότι αυτή η μελέτη θα μας οδηγήσει να βάλουμε ένα φρένο σαν κοινωνία σε αυτό το θέμα και πραγματικά να αναλογιστούμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις από τέτοιου είδους εμφυτεύματα RFID στον άνθρωπο. “

Η μελέτη εξέτασε την επικράτηση του εμφυτεύματος όσο και τις θέσεις τοποθέτησής τoυ. Εκτός από το γνωστό μέρος εμφύτευσης που είναι το πίσω μέρος του χεριού ταυτοποιήθηκαν πολυάριθμες εμφυτεύσεις μικροτσιπ RFID σε οδοντοστοιχίες. Η λειτουργία των τσιπ ποικίλει, αλλά οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε πολλούς συμμετέχοντες στην έρευνα, το σύστημα ραδιοανίχνευσης ταυτότητας, αποκάλυπτε τα ατομικά δελτία ταυτότητας συμεπεριλαμβανομένων των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και τους ιατρικούς φακέλους. “Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ο πολίτης αν είναι φορέας τσιπ RFID είναι να συμβουλευτεί έναν ειδήμονα στο χώρο της υγείας που θα τον υποβάλει σε μια μαγνητική τομογραφία με δέκτη ραδιοσυχνότητας σε όλο το σώμα”. (Nationalreport
09/06/14)

Η εμφύτευση microchip με προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης του φορέα αλλά χωρίς να λειτουργεί ως πομπός /δέκτης ραδιοσυχνότητας πραγματοποιείται επίσημα επί ευρωπαικού εδάφους στο Πανεπιστημιακό τμήμα Οδοντιατρικής στην βελγική πόλη Leuven. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τους καθηγητές Οδοντιατρικής μετά τις μεγάλες φυσικές καταστροφές από τσουνάμι, σεισμούς, πηρυνικά ατυχήματα κτλ, όπου παρατηρήθηκε αδυναμία αναγνώρισης των πτωμάτων. Με την εμφύτευση τσιπ σε κάποιο δόντι που συνήθως είναι το σημείο του σώματος που παραμένει άθικτο, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να διασφαλίσει την ταυτοποίησή του μετά από ενδεχόμενο ατύχημα ή φυσική καταστροφή.

Τα εμφυτεύματα που φέρουν bar code και συνήθως γίνονται στο μπράτσο, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από ρεπορτάζ της βελγικής κρατική τηλεόρασης RFTB ,σε θαμώνες διαφόρων VIP νυχτερινών κέντρων σε Ολλανδία των οποίων οι πελάτες περνούν από πύλες ραδιοανίχνευσης για να εισέρθουν στο χώρο.Ακόλουθα, η παραγγελία, και πληρωμή των καταναλωτικών ειδών γίνεται με τον φορητό σκάνερ των νυχτερινών κέντρων, στο μπράτσο των θαμώνων όπως στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Η ιατρική χρησιοποιεί ήδη ευρέως τα εμφυτεύματα ραδιοσυχνότητας σε ασθενείς που πάσχουν απο Αλτσχάιμερ και άλλες νευρολογικές ασθένειες που επιφέρουν αμνησία . Όπως έχει επαναδημοσιευθεί στο pentapostagma.gr, η νέα μεταρρύθμιση για το σύστημα υγείας του Ομπάμα (Obamacare) προβλέπει την εμφύτευση chip για όσους θέλουν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι συγγενείς των εμφυτευμένων -χωρίς την συνειδητή άδεια των ασθενών- υποστηρίζουν ότι με το σύστημα αυτό της ραδιοανίχνευσης “δεν χάνουν τους ανθρώπους τους”. Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, τα νεογνά φέρουν βραχιόλι με αντίστοιχο chip ώστε να χτυπάει συναγερμός όταν ο πομπός ανιχνευθεί εκτός του δωματίου. Οι πρώτοι χρήστες βραχιολιού ραδιοανίχνευσης υπήρξαν οι υπόδικοι ή κρατούμενοι φυλακών που δέχτηκαν την ραδιοανίχνευσή τους με αντάλλαγμα την “ελευθερία”.

Το προστάδιο της εμφύτευσης είναι ο αυτός ο ακριβώς “μπρασελές” που είναι ευρύτατα διαδεδομένος σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες σε Ευρώπη και Αμερικανική ήπειρο. Η ευρωπαική νομοθεσία επιβάλλει ήδη το τσιπάρισμα όλων των ζώων και σε πρώτη φάση επιτρέπει το προαιρετικό τσιπάρισμα των πολιτών της.
Σε χώρες όπου οι κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστιες, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό ή η Αργεντινή, οι πλούσιοι γονείς κάνουν εμφύτευμα στα παιδιά τους ώστε να τα εντοπίζουν μετά από απαγωγή για λύτρα.

One thought on “ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

  1. Ανώνυμος says:

    Ψαξτε το καλυτερα. Hoax. Απο σατιρικες διαδικτυακες εφημεριδες και μυθοπλαστικες ιστοσελιδες επιχειρειται να προκληθει αδικαιολογητα "εσχατολογικος" τρομος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *