ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΟ 2015 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!

Ένας από τους ισχυρούς στον τομέα της επιχείρησης προειδοποίησε στο »King World News» ότι ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας συγκλονιστικής συντριβής το 2015. Προειδοποίησε, επίσης, ότι αυτή η σύγκρουση θα φέρει μαζί του τεράστιο χάος και κρίση καθώς θα αφορά σ” ολόκληρο τον πλανήτη.

Michael Pento: «Οι επενδυτές θα πρέπει να κατανεμηθούν στρατηγικά. Τα χαρτοφυλάκιά τους πρέπει να είναι προετοιμασμένα για μεταβλητότητα, όπως δεν έχουμε δει ξανά ως τώρα επειδή η χειραγώγηση της κυβέρνησης έχει προκαλέσει στην αγορά να χάνει επανειλημμένα το μισό της αξίας της. Αυτό συνέβη κατά το έτος 2000. Αυτό συνέβη και κατά το έτος 2008. Και είμαστε πάλι έτοιμοι για μία ακόμη τέτοια συντριβή ….

Eric King: «Michael, μπορείς να επεκταθείς σχετικά με τους λόγους για τους οποίους πιστεύεις ότι ο κόσμος πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με αυτό το δυστύχημα;»

Michael Pento: «Επειδή οι ελεύθερες αγορές έχουν αντικατασταθεί πλήρως από τους χειρισμούς και τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών. Δεν είχαμε ποτέ πριν ένα περιβάλλον όπου οι κεντρικοί τραπεζίτες να κυριαρχούν, να σφετερίζονται, και να καταπατούν εντελώς τυχόν ίχνη δραστηριότητας της ελεύθερης αγοράς. Το σκάσιμο της φούσκας αξιών έχει πραγματοποιηθεί και σε μεγάλο βαθμό επιδεινώνεται από τη χειραγώγηση των επιτοκίων και της ποσοτικής διευκόλυνσης σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο.

Το χάος και η κρίση θα περιβάλλουν τον πλανήτη

Ωστόσο, οι κεντρικές τράπεζες δεν μπορούν να σταματήσουν την τεχνική τους. Τώρα είναι θύματα της δικής τους «επιτυχίας», διότι εάν ομαλοποιήσουν τα επιτόκια, το παιχνίδι έχει τελειώσει γι αυτούς. Και στην περίπτωση της Ιαπωνίας, όταν πλησιάζουν το 100% του συνόλου των εσόδων τους (που χρησιμοποιούν) για την εξυπηρέτηση του χρέους τους, αποτελεί μαθηματική βεβαιότητα ότι θα πρέπει να κηρύξουν στάση πληρωμών. Και αυτό οδηγεί πάντα, όχι την περισσότερη διάρκεια, αλλά πάντα οδηγεί σε μια νομισματική κρίση, μια κρίση στην αγορά ομολόγων, μια κρίση στην αγορά μετοχών, καθώς και στο πλήρες οικονομικό χάος.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τώρα, στις περιπτώσεις όπου αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν, επρόκειτο συνήθως για κάποια -μη σταθερή πολιτεία- σε απομόνωση. Αλλά αυτή τη φορά συμβαίνει σε κάθε ισχυρή και ανεπτυγμένη οικονομία στον πλανήτη ταυτόχρονα. Και προς τα εκεί βαδίζουν όλα – οι επενδυτές θα χάσουν την πλήρη εμπιστοσύνη τους σε όλα τα σύγχρονα διατάγματα.

Νομίζω, αρχικά Eric, ότι τώρα βλέπουμε τον αποπληθωρισμό ως το κύριο θέμα. Αυτό είναι το μήνυμα των «βυθισμένων» βασικών μετάλλων – χαλκού, σιδηρομεταλλεύματος. Γιατί οι τιμές του πετρελαίου ωθούνται προς τα κάτω στα $50 όσο μιλάμε; Γιατί οι αποδόσεις των ομολόγων στην παγκόσμια οικονομία βαίνουν σε αρνητικό έδαφος; Έρικ, αυτό είναι γεγονός: Σήμερα η γερμανική 5ετής Σημείωση(Note) αποδείχθηκε αρνητική. Οι επενδυτές είναι πρόθυμοι να δανείσουν χρήματα στη Γερμανία, κι εγγυημένα να τα χάσουν απ” την αρχή, για 5 χρόνια. Αυτό δεν πρόκειται για σήμα ομαλότητας. Αυτό είναι ένδειξη του επικείμενου χάους.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Loading...

4 thoughts on “ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΟ 2015 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  Βίντεο ΣΟΚ για την μετανάστευση! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1.5 ΛΕΠΤΟ
  Αφιερωμένο στους απανταχού "αριστερο-προοδευτικούς" λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4370.html

 2. Ανώνυμος says:

  Βαλε εικονισμα σπιτι σου τους τραπεζιτες και τους υποτακτικους πολιτικους ,προσευχησου για αυτους και μη φοβασαι τιποτα και κανενα.Μην ξεχασεις ομως να τους αναψης και το καντηλι.Με αγνο λαδι απο βαρβολινες.Ενταξει, μπορει να χασεις τη δουλεια σου,το σπιτι σου,το περιβολι σου,το μυαλο σου, το 2015.Το μνημα σου ομως δεν θα στο παρουν!

 3. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ …..

  ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΗΝ " ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ" ΣΤΙΣ 6 ΙΝΟΥΝΙΟΥ 1944 ??

  ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ !! ΕΙΧΕ ΘΥΕΛΛΕΣ, ΒΡΟΧΕΣ, ΧΑΛΑΖΙ, ΑΣΤΡΑΠΕΣ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ 250.000 χιλ. ΑΝΔΡΕΣ.

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ !! ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ κ. ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΥΝΙΚΑ:

  " Α Π Ο Β Α Σ Η ΤΩΡΑ !!! "

  ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΞΗΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ !!

  ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ , ΚΙ' ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ!!

  ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ !!

  " ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ !!!

  ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ :

  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΦΘΗΚΕ ΛΙΓΟ- ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ !!

  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, " ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!

  " ΕΜΠΡΟΣ !! ΧΥΜΗΞΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !! " "ΠΤΩΧΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !!!"

  ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ…..

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ Σ' ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ 20ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ !

  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΥΜΗΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *