Εμπάργκο του Ιράν εναντίον της Ελλάδος. Στα 2 Ευρώ έφθασε η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης.

     Λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της Ελλάδος στην αντιπυραυλική “ασπίδα” του ΝΑΤΟ από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και την συμμετοχή της στα οικονομικά μέτρα εναντίον του Ιράν που επεβλήθησαν από την “Ευρωπαϊκή” Ένωση, ήρθε η επισημη απάντηση από την κυβέρνηση του Ιράν.
     Με χθεσινή ανακοίνωσή της η Τεχεράνη ἐθεσε επίσημα τέλος στις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ελλάδα και την Ισπανία , που επίσης συμμετέχει στην αντιπυραυλική “ασπίδα” του ΝΑΤΟ.
     Σήμερα με νέα ανακοίνωση, το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου και προς τη Γερμανία και επέβαλε κυρώσεις σε 100 εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ενώ αναφέρεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες πιθανότατα θα διακόψει και τις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ιταλία.
     Σημειώνουμε ότι κατά το έτος 2011 , το 36% του πετρελαίου που εισήχθηκε στην Ελλάδα προέρχονταν από το Ιράν.
     Ως αποτέλεσμα ήδη η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έχει ξεπεράσει τα 2 Ευρώ ανά λίτρο σε κάποιες περιοχές της χώρας όπως στην Κρήτη και αναμένεται συνέχεια, ενώ η άνοδος της τιμής του πετρελαίου αναμένεται να επιφέρει σημαντική άνοδο στις τιμές αρκετών καταναλωτικών προϊόντων.
     Έτσι η κυβέρνηση Παπαδήμου και συνεργαζόμενων κομμάτων και με την πλήρη ανοχή κάποιων “αντιμνημονιακών” , επέφερε ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην οικονομία της χώρας μας , σε σε μια περίοδο που αυτή ήδη βρίσκεται στον “πάτο” , ενώ παράλληλα μετέτρεψε το “Ελληνικό” κράτος σε συνένοχο στο επερχόμενο έγκλημα της ληστρικής επιθέσεως του παγκόσμιου Σιωνισμού στο Ιράν.
      Παράλληλα είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια να αποσιωπησουν την είδηση , την οποία μπορεί να βρει κανείς μονάχα στα “ψιλά γράμματα” των περισσότερων εφημερίδων, ενώ βεβαίως καμία πολιτική αναφορά στο θέμα δεν υπάρχει ούτε στις ιστοσελίδες ούτε και στις πολιτικές δηλώσεις τόσο των “μνημονιακών” όσο και των “αντιμνημονιακών” παρατρεχάμενων του Διεθνούς Σιωνισμού.
 

http://katohika.gr/2012/04/03/2-9/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *