Εμείς ψυχραιμία αυτοί «τσαμπουκά»: Ξεκινούν έρενυες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της «Β. Κύπρου»

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, τουρκική και «βορειοκυπριακή» αντιπροσωπεία συμφώνησαν να ξεκινήσει ο τουρκικός οργανισμός πετρελαίου (TPAO) έρευνες στην περιοχή που προσδιορίζεται από την δική τους αυθαίρετη χάραξη της υφαλοκρηπίδας του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η χάραξη αυτή θα περιορίσει την ελληνοκυπριακή υφαλοκρηπίδα.

Εκτιμάται πως οι Τούρκοι είναι πιθανόν να ξεκινήσουν έρευνες στα πεδία 4 και 5 τα οποία ανήκουν νόμιμα στην Δημοκρατία της Κύπρου αλλά αυτοί θεωρούν πως μέρος τους τουλάχιστον ανήκει στο ψευδοκράτος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να πυροδοτήσει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα στην περιοχή. Τα δύο μέρη δηλαδή η Τουρκία και η «Βόρεια Κύπρος» ανακοινώθηκε πως κατέληξαν στη συμφωνία για τη χάραξη της υφαλοκρηπίδας εχθές ενώ σήμερα κάλεσαν τον ΤΡΑΟ να ξεκινήσει έρευνες.
Παράλληλα στην Αθήνα συστήνεται ύψιστη ψυχραιμία από την κυβέρνηση…

 defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *