Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:11 - 21/05/2014

Εμείς και τα κουνούπια οι serial killers της Γης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εμείς και τα κουνούπια οι serial killers της Γης

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τα επικίνδυνα ζώα με εκείνα που έχουν μεγάλα δόντια και κακή φήμη, όπως τα λιοντάρια ή τους καρχαρίες, ωστόσο τα φαινόμενα απατούν. Και αυτό επειδή αν αναζητήσει κανείς τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, σε επίπεδο θυμάτων ετησίως, στην κορυφή της λίστας με τα ζώα που «σκοτώνουν» περισσότερο βρίσκεται το κουνούπι! Η ελονοσία, μια από τις ασθένειες που μεταφέρουν τα κουνούπια, ευθύνεται για περισσότερους από 600.000 θανάτους τον χρόνο, ενώ 200.000.000 άνθρωποι βασανίζονται από αυτά καθημερινά. Στον αντίποδα, οι καρχαρίες δεν σκοτώνουν παρά μόνο δέκα ανθρώπους τον χρόνο, τα λιοντάρια εκατό και οι κροκόδειλοι χίλιους.

Όπως είναι λοιπόν ευνόητο, οι αριθμοί αυτοί δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνους που «καταφέρνει» το κουνούπι. Είναι φανερό δηλαδή ότι το εμφανισιακά «άκακο» έντομο είναι πολύ πιο «αιμοβόρο» από τα τρομακτικά στην όψη ζώα. Αμέσως μετά τα κουνούπια, το πιο θανατηφόρο ζώο για τον άνθρωπο είναι ο συνάνθρωπος. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, άνθρωποι ευθύνονται για τον θάνατο 475.000 συνανθρώπων τους.

Οι θάνατοι αυτοί αφορούν δολοφονίες ή απώλειες ζωής κατά τη διάρκεια πολέμων. Στην κατηγορία «δεν το βάζει το μάτι σου» εντάσσονται επίσης τα σαλιγκάρια του γλυκού νερού, τα οποία είναι φορείς της παρασιτικής ασθένειας σχιστοσωμίαση, που μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα, αλλά και οι μύγες Τσετσέ που ευθύνονται για την ασθένεια του ύπνου ή για την αφρικανική τρυπανοσωμίαση, η οποία σκοτώνει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους στην Υποσαχάρια Αφρική.

Αν λοιπόν δεν κινδυνεύσετε από κουνούπι ή άνθρωπο, τότε είναι μάλλον απίθανο να πάτε από άλλο ζώο.

Ωστόσο, σε περίπτωση που συναντηθείτε με λιοντάρι ή καρχαρία, καλύτερα να μη λάβετε υπόψη τα στατιστικά στοιχεία. Εκείνα δεν γνωρίζουν από στατιστική, παρά μόνον από πείνα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μιλάμε έχουν αποθρασυνθεί τελείος,έχουν γίνει πανέξυπνα.Όταν τρυπώνουν και περιμένουν να κοιμηθείς αλλά εσύ δεν σε έχει πιάσει ύπνος από την ζέστη η από το """δεν μπορώ τώρα έχω πονοκέφαλο-της γυναικά σου"" και τριγυρίζει από το κεφάλι σου ΖΖΖΖΖΖΖ….ΖΖΖ..ΖΖΖ.ΖΖ.Ζ. και ανοίγεις τα φώτα και το γ@μ@@@ έχει εξαφανιστεί..που στο διάολο έχει πάει…έχουν συνωμοτήσει εναντίον μας!!

  2. ????? χαχαχαχ σαλιγκάρι γλυκού νερού????Ναι είναι γνωστό ότι αφού σε κυνηγήσει και σε ποιάσει τότε πετάγετε σαν αίλουρος και σε κατασπαράσει…εντάξει φαντάζομαι έχει να κάνει με το φαγητό ε?

  3. Κουνούπια, ίσως το πιο παρεξηγημένο πλάσμα, ή τουλάχιστον ένα από τα πιο παρεξηγημένα πλάσματα στον πλανήτη Γη. Η κλασική αντίδραση του ανόριμου όντος είναι όπως του φίλου: Μαμημένα, δεν έχετε λόγο ύπαρξης, θα σας τσακίσω κτλ κτλ κτλ. Πετάγομαι στην ταινία Kill Bill 1, όπου η γκόμενα 'ξυπνά΄ από το κόμα μετά από τσίμπημα κουνουπιού – τυχαίο? Δε νομίζω. Με πολλαπλές έννοιες και μηνύματα? Σίγουρα. Όσοι από εσάς ασχολούνται με lucidity – lucid dreaming, σίγουρα γνωρίζουν ότι είναι απαγορευτική οποιαδήποτε κίνηση/ αντίδραση σε σημάδια που μας στέλνει το σώμα μας για να διαπιστώσει ότι είμαστε έτοιμοι για ύπνο. Νιώθεις πριν σε πάρει ο ύπνος τσιμπηματάκια όπως…αυτά του κουνουπιού σχεδόν, και θέλεις να ξυθείς, και όσο το κάνεις το σώμα σου καταλαβαίνει ότι δεν έιναι ακόμη έτοιμος για ύπνο. Όταν καταφέρεις και μένεις ανεπηρέαστος – ακίνητος, και αφού περάσει λίγη ώρα, έχεις ξεγελάσει το σώμα σου και εισέρχεσαι σταδιακά στον κόσμο των ' ονείρων΄με πλήρη συνείδηση. Τα κουνούπια που λέτε μάγκες μου, και αναφέρομαι τόσο στο τσίμπημά τους όσο και στον 'αποκρουστικό' ήχο που προκαλούν αιωρούμενα γύρω από τα ότα σας, μας προσφέρουν θεία δώρα, και η ανοριμότητά μας μας οδηγεί σα 'δαιμόνισμένους' (τυχαίο??) να θέλουμε να τα λιώσουμε. Συγχαρητήρια Αυστραλοπίθηκοι.. Με διαλογισμό θα καταλάβετε πόσο σημαντικά εργαλεία είναι στην αυτοπειθαρχία και εργαλεία, που αν γνωρίζετε πως πρέπει να αντιδράτε, για νέες εμπειρίες. Φιλικά.

  4. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 10:11 ΠΜ

    Τα ποντίκια πως και δεν είναι; εκείνα να δεις αρρώστιες που κουβαλούν….

    Δημήτρης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*