in

Εμείς ή το …Χάος ! Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Του Χρήστου Μακρυγιάννη !
Τούτες τις ώρες που ο Άρχων του κόσμου κρεμάται επί ξύλου ,τούτες τις ώρες που η Πατρίδα θρηνεί διπλά για την χαμένη της αξιοπρέπεια και το χαμό του Χριστού μας    ,σκύβω και ζητώ ταπεινά συγγνώμη Πατριώτες που δεν μπόρεσα να κάνω  κάτι παραπάνω  για τα αδέρφια μου τους Έλληνες !Τούτη την ώρα που ακόμη και ο Χριστός μας λύγισε και ζητά συγχώρεση .από το Πατέρα του για τους δήμιούς του, αυτοί  οι βολεμένοι  αδιαφορούμε για τον Έλληνα που γονατίζει κάτω από την αβάσταχτη φτώχια και την περιφρόνηση του κράτους   των κρατούντων !

Μεγάλη βδομάδα και έβγαλαν διάγγελμα να πληρώσουμε λέει τα έξοδα τους για να κάνουν την μοιρασιά ως άλλοι δήμιοι για να μας κυβερνήσουν, ποιοι ; αυτοί που δεν ένιωσαν ποτέ το σφίξιμο στο στομάχι και το σκύψιμο  μπροστά στην φτώχια !

Πέρα και πάνω από όλα είναι το χάσιμο της αξιοπρέπειας, αλλά για την χάσεις πρέπει να την έχεις ,να μην έχεις μεγαλώσει προετοιμαζόμενος ντε και καλά να κυβερνήσεις πράγμα λίγο δύσκολο για τα σημερινά αφεντικά μας !

Δείτε Πατριώτες ,ποιοι από αυτούς που οραματίζονται μόνο αυτούς ή το Χάος .Έχουν πονέσει ποτέ  στην Ζωή τους ;  
Υποκριτές και Φαρισαίοι που δήθεν μας συμπονούν !

Πάνε ιδεολογίες ,πάνε ιδανικά και κουραφέξαλα, εμείς στα πράγματα και τίποτε άλλο λένε , γυρνάνε οι τελάληδες και διαλαλούν την πραμάτεια τους εμείς ή το. Χάος !

Ποτέ κανένας λαός δεν έζησε περιμένοντας να τον σώσουν !

Τώρα όμως Πατριώτες ,τώρα είναι η ώρα να οργιστείτε ,σηκώστε το κεφάλι ψηλά και πείτε ως εδώ , είμαστε και εμείς εδώ, εμείς που ως  δίκαιοι ,έντιμοι και φορολογούμενοι πολίτες παλέψαμε για μια καλύτερη μέρα για εμάς και τα παιδιάς μας !

Είμαστε εμείς που δεν προσκυνήσαμε ποτέ και δεν θέλουμε να ζήσουμε προσκυνημένοι !

Μην περιμένετε τίποτε από αυτούς που δημιούργησαν το Χάος !Μια  ακόμη ευκαιρία περιμένουν να βολέψουν  μερικούς ακόμη δικούς τους ! Ποτέ μια κρίση δεν τελείωσε από αυτούς που την δημιούργησαν .

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας γιοί ,γαμβροί και θυγατέρες βουλευτών διεκδικούν ξανά την ψήφο σας  ,είναι οι ίδιοι που μας έφεραν στα αυτά  τα χάλια ,είναι ίδιοι που περνάνε νύχτα σαν τους λωποδύτες  τις τροπολογίες για τα δικά τους τα προνόμια και για τα δικά τους κομματικά παιδιά  .

Έλληνα εσύ που δεν σήκωσες ποτέ το κεφάλι ,εσύ που ποτέ δεν έκλεψες ,εσύ που ποτέ δεν αδίκησες, εσύ που πάντα πλήρωνες τους φόρους σου , τώρα είναι η ώρα σου .

Θα έρθουν λαοπλάνοι να σου χτυπήσουν την πλάτη αλλά εσύ περιφρόνησέ τους ,δείξε την ορμή σου ,είσαι Έλληνας μην το ξεχνάς Ποτέ  !

Συνάδελφοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας
Δείτε ποιοι μας  έφεραν στην σημερινή  οικονομική κατάσταση κανένας δεν νοιάστηκε για εμάς, μόνοι μας προσπαθήσαμε εμείς και μόνο εμείς να ορθώσουμε το ανάστημα μας ακόμη και όταν οι Αρχηγοί μας είχαν συνθηκολογήσει  !

Δείτε τα χάλια  των Μετοχικών μας Ταμείων όταν οι πολιτικοί μας υποχρέωναν να έχουμε τα αποθεματικά μας στην Τράπεζα της Ελλάδος άτοκα και έβαζαν χέρι στα Ταμεία μας για να κάνουν δήθεν κοινωνική πολιτική στα δικά τους κομματόσκυλα !

.Τώρα εμείς και μόνο εμείς πληρώνουμε το κούρεμα των ομολόγων τους ,που κανείς  ποτέ δεν μας ρώτησε αλλά υπουργός μας είπε να .φύγουμε αν δεν μας αρέσει ,από πού μωρέ ; Από το σπίτι μας την Πατρίδα μας  ;

Είναι καιρός Συνάδελφοι να μην είμαστε πια τα καλά παιδιά αλλά να αγριέψουμε ,δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν πολιτικοί και να λοιδορούν Αξιωματικούς και να μην αντιδρούμε !

Συνάδελφοι κανένας μας να μην  δώσει ούτε μια ψήφο στα δύο κόμματα εξουσίας ,είναι αυτά υπεύθυνα για τα την κατάντια την δική μας και της Πατρίδος  !

Κανείς Συνάδελφος να μην δώσει συγχωροχάρτι στους ερασιτέχνες αλλά κουτοπόνηρους πολιτικάντηδες ! που δεν πειράζουν ποτέ τις συντεχνίες που αυτοί δημιούργησαν !

Μαύρο και  δαγκωτό Συνάδελφε , έχεις το όπλο σου γεμάτο σήμερα ,σκέψου τα παιδιά σου ,σκέψου την κατάντια σου να μην μπορείς να βγάζεις πέρα το μήνα και να ζητάς την βοήθεια
των γερόντων  γονιών σου !

Έλληνα Υπερήφανε Αξιωματικέ σήκωσε το βλέμμα και κάρφωσε το στον Πολιτικό  που σου ζητά την ψήφο σου  και  ρώτα τον στα ίσα  γιατί εγώ  ρε που έφταιξα ; δεν θα βρεθεί κανείς  να σου απαντήσει .

Καλή Ανάσταση  Πατριώτες ,του Χριστού και της …Πατρίδος !

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πούτιν: Τέρμα στα ναρκωτικά από το Αφγανιστάν μέσω του ΝΑΤΟ…χαχαχ όταν τσακώνονται τα μαντρόσκυλα τις γειτονιάς θα ακούσεις πολλά άπλυτα!!

Καμμένος – “Ανεξάρτητοι Έλληνες – “Κάρτα Του Πολίτη”: “Αυγό να πάρεις απ’ αυτόν, δεν έχει κρόκο μέσα”