ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΔΥΝΑΜΗ


Με αφορμή το βιντεάκι operation blackjack που ανεβάσατε στο site ΚΑΤΟΧΙΚΑ σας στέλνω τα παρακάτω τα οποία μάλλον έχουν άμεση σχέση.

Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον στο youtube την παρουσιάση του συγγραφέα Γκρεγκ Μπράντεν σχετικά με την ολογραφική γνώση της φύσης(γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας).Εάν θυμάμαι σωστά ο Stranger είχε κάνει αναφορά στην σημασία που δίνει στην γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας.

Πέραν των πολύ σημαντικών στοιχείων που αποκαλύπτει (ένα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ο Ηγούμενος του είπε ότι ψηφιοποιούν όλα τα βιβλία γιατί περιμένουν σύντομα να καταστραφεί το μοναστήρι από κάποιο συμβάν = πόλεμο στην περιοχή) μιλάει για τους remote viewers.Από αυτό το στοιχείο και μετά έπεσα πάνω σε κάποια μάλλον σημαντικά δεδομένα για το έτος που διανύουμε.

Εδώ ξεκινάει και το ενδιαφέρον κομμάτι.

Ο πιο γνωστός REMOTE VIEWER στην Αμερική είναι ο συνταξιούχος πλέον Ed Dames γνωστός με το παρατσούκλι στην Αμερική ως Dr Doom.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας στην CIA και στην υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής τώρα ασχολείται με work shops έτσι ώστε να κάνει το remote viewing γνωστό στο ευρύτερο κοινό.Με μια σύντομη ματιά στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να δει τις υποθέσεις που ασχολήθηκε ο ίδιος σε συνεργασία με το FBI.Έχει διαλευκάνει υποθέσεις με serial killers , φόνους ανεξιχνίαστους ,θύματα που δεν μπορουσαν να βρουν οι υπηρεσίες του FBI κτλ.

Μέσα στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας του www.learnrv.com δίνει και την δυνατότητα για χρηματοοικονομικές κινήσεις κτλ.

Η συνέντευξη που έδωσε στις 9 Δεκεμβρίου του 2013 στην εκπομπή Coast to Coast έχει κάποια κομμάτια μου με προβλημάτισαν.

ΕD Dames Coast to Coast AM December 9/2013.

Η συνέντευξη δώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2013.Ανέβηκε στο Youtube στις 12 Φεβρουαρίου του 2014.

Ενναλακτικό λινκ στο youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=ShiL85JDjyg και
http://www.youtube.com/watch?v=Z9SE-4fEJWk

με ημερομηνία δημοσίευσης 11 Δεκεμβρίου το 2013!

Προσέξτε τώρα εδώ. Η κρίση στην Κριμαία αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο λινκ ξεκινάει να μιλάει από το 00:40:00 και μετά.

Από το 00:40:00 μιλάει για το remote viewing και για κάποια γεγονότα που έρχονται για την Αμερική.

Αναφέρει και 300 τοποθεσίες – καταφύγια και μιλάει για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

Από το 00:49:00 και μετα μιλάει για το έτος 2014.Θα είναι όπως λέει αρκετά καταθλιπτικό για τον δυτικό κόσμο.

Στο 00:50:00 και μετά λέει ότι το δολάριο θα καταρεύσσει μέσα στο 2014. Συνεχίζει και λέει ότι το γεγονός στην Φουκοσίμα είναι μη αναστρέψιμο και έχει γίνει τόσο μεγάλη περιβαντολλογική ζημιά που τα ΜΜΕ σε Αμερική και Ασία το αποκρύπτουν. Ο ίδιος αναφέρει ότι σε περίπτωση kill shot(έτσι αναφέρει την διακοπή ρεύματος και καταστροφή των υποδομών στην Αμερική) υπάρχουν 120 πυρηνικοί αντιδραστήρες.

Στο 01:03:00 και μετά αναφέρεται στο περιστατικό στην Ζιμπάμπουε όπου όλα τα παιδάκια σε ένα σχολείο είδαν την εμφάνιση UFO.Ειδικότερα τα παιδιά από 8 μέχρι δώδεκα ετών έλαβαν το ίδιο τηλεπαθητικό μύνημα (καταστρέφετε τον πλανήτη σας και πρέπει να σταματήσετε)
Στο 01:08:00 και μετά αναφέρει ότι υπάρχουν 200 άνθρωποι μεγαλωμένοι εκτός γης (κατά την ταπεινή μου γνώμη εννοεί τους σύγχρονους Αγίους) οι οποίοι ελέγχουν τα πυρηνικά στον πλανήτη.

Αρκετές φορές θα είχε γίνει ήδη παγκόσμιο ολοκαύτωμα χωρίς την παρέμβαση τους.

Στο 01:12:00 λέει πως η αλλάγή στην σύσταση του ήλιου συμβάλλει στην αλλαγή του πυρήνα της γης και περνάμε σε μια νέα μορφή παγετώνων. (Στο βόρειο ημισφαίριο τουλάχιστον φέτος είδαμε ότι ο χειμώνας ήταν δύσκολος)

Στο 01:14:00 λέει ότι μέσα στο 2014 η ανθρωπότητα θα φτάσει πολύ κοντά σε πυρηνικό πόλεμο.

(Αυτό το σημείο δεν το κατάλαβα ακριβώς θα γίνει κάποιος EMP ηλεκτρομαγνητικός παλμός.).Σε αυτή την φάση καταρρέει το δίκτυο των ΗΠΑ.

Στο 01:15:00 αναφέρει κάποια πολεμική σύρραξη και μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. Οι Κινέζοι θα καταλάβουν και την Ταιβάν.

Στο 01:16:00 και μετά λέει για τον οικονομικό πόλεμο που κάνει και θα κάνει η Κίνα απένταντι στις ΗΠΑ.

Στο 01:19:00 λέει πως δεν έχει δει και δεν γνωρίζει τελικά τι θα γίνει με το Ιράν.

Στο 01:20:00 λέει πως η Αμερική έχει κάνει λάθη και αδίκησε άλλους λαούς στον παρελθόν και ήρθε πλέον η ώρα να το πληρώσει. Δεν μπορεί να πει πολλά σε αυτό το σημείο για να μην θεωρηθεί εχθρός του συστήματος των ΗΠΑ και δεν θέλει να έχει κάποιο πρόβλημα.Απλά συνεχίζει δεν σεβαστήκαμε το σύνταγμα μας και πρέπει να πληρώσουμε για αυτό.(το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα προσθέτω σαν δική μου παρατήρηση.

Στο 01:32:00 λέει ότι μέχρι στιγμής οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο ενδαιφέρονταν διαχρονικά για δύναμη,έλεγχο και απληστία.Αυτό πρέπει να αλλάξει αλλιώς γρήγορα θα οδηγηθούμε στην καταστροφή.

Στο 01:38:00 λέει πως η ύφεση θα συνεχίσει παγκόσμια και ότι η Ρωσία με την Κίνα κάποια στιγμή θα κάνουν κοινό νόμισμα.(Δεν αναφέρει χρονικά πότε)
Η Αμερική θα χρεωκοπήσει και πολλές χώρες που ήταν βασικοί σύμμαχοι της θα την παρατήσουν.

Στο 01:40:00 λέει πως το ίδιο θα πράξει και ο βασικός σύμμαχος της όλα αυτά τα χρόνια Αγγλία.

Οι μουσουλμανικές χώρες της βόρειας Αφρικής και της μέσης Ανατολής καθώς και οι χώρες της Μεσογείου θα προχωρήσουν σε ίδιες συμμαχίες.
Στο 01:43:00 αναφέρει πως τα smartphones σε όλο τον πλανήτη ελέγχονται από την CIA.Ο ίδιος αν και συνεργάτης τους για 30 χρόνια δεν έχει smartphone παρα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ένα κινητό παλιάς γενιάς.

!!!!Στο 01:47:00 προβλέπει τι θα γίνει στο Κίεβο!!!Δεκεβριος του 2013!?!

Στο 01:48:45 αναφέρει πως η πείνα στον πλανήτη θα μεγαλώσει.Παίζει ρόλο και ένας μύκητας(σαν σκουριά) τον οποίο ο ίδιος τον είχε προβλέψει που καταστρέφει τα σιτηρά και τα δημητριακά.

Στο 01:49:00 επαναλαμβάνει ότι στην Φουκοσίμα δεν έχουμε αντιληφθεί την ζημιά που έγινε.Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λύση.Η ζημιά που έχει γίνει δεν διορθώνεται ούτε σε 100 χρόνια.Η μόλυνση αναφέρει πως ταξιδεύει ανατολικά από την Ιαπωνία στον Ειρηνικό ωκεανό και ότι τα πρώτα κρούσματα θα τα έχουν οι Αμερικάνοι που ζούνε στις ακτές.Θα παρουσιαστούν πολλά κρούσματα καρκίνου και από ένα σημείο και μετά φρικτές τερατογενέσεις.

Στο 01:55:00 με 01:56:00 ο Δημοσιογράφος τον ρωτάει δεν υπάρχει κάτι θετικό για το 2014?
Ο ίδιος απαντάει πως όχι.

Στο 01:56:45 ο δημοσιογραφος τον ξαναρωτάει μπορεί να αλλάξει κάποιο από τα γεγονότα?

Αναφέρει πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που άγγελοι Κυρίου άλλαξαν τα γεγονότα όταν πήραν άσχημη τροπή.Επίσης η προσευχή μπορεί να μειώσει τα γεγονότα.(Σε αυτό το σημείο βλέπουμε ομοιότητες με τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας.Δεν γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η τωρινή σύντροφος του είναι Ουκρανή άρα και Χριστιανή Ορθόδοξη με το παλιο ημερολόγιο).Συνεχίζει και λέει ότι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η προσευχή.Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η Αγάπη.

Στο 02:01:00 αναφέρει πως θα αυξηθούν οι ασθένειες στο Βόρειο Ημισφαίρειο.

Στο 02:08:00 λέει πως οι ΗΠΑ έχουν κρυφά project για το διάστημα αλλά δεν ισχύει το γεγονός ότι συνεργάζονται με τους εξωγήινους.

Στο 02:21:00 λέει επι λέξη σε μια ακροάτρια:Ξεφορτώσου ότι χρήματα έχεις,πούλα το σπίτι σου και φύγε σε ένα από τα 300 καταφύγια που υπάρχουν στις ΗΠΑ,νοίκιασε απλά ένα σπίτι εκεί.

σε ένα σύντομο ψάξιμο στο youtube βρήκα αυτό το βιντεάκι με ελληνικούς υπότιτλους:

http://www.youtube.com/watch?v=OE7ipD1abYg

Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να μεταφραστεί με Ελληνικούς υπότιλους όλη η συνέντευξη του Ed Dames για να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.Δυστυχώς δεν έχω προσωπικά τον απαραίτητο χρόνο να το κάνω αυτό τώρα.Για αυτό στα πρόχειρα άκουγα την συνέντευξη και σημείωνα στο word τα κυριότερα γεγονότα.

Παρ’ολ’αυτά παρατηρώ ότι τα γεγονότα αρχίζουν και αποκτούν μια συγκεκριμένη ροή(κάτι το οποίο αναφέρει ο Ed Dames στην συνέντευξη του).Βάση αυτών των δεδομένων πήρα το θάρρος να σας γράψω και να αναφερθώ σχετικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας,

……….. Εμμανουήλ

ΝΕΟ ΕΜΑΙΛ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Αγαπητοί κύριοι του κατοχικά

Με λύπη διάβασα τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση του mail που σας έστειλα
.Επαναλαμβάνω αυτά που έγραψα σχετικά με την δημοσίευση των στοιχείων.

‘Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να μεταφραστεί με Ελληνικούς υπότιλους όλη η συνέντευξη του Ed Dames για να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους’

»στα πρόχειρα άκουγα την συνέντευξη και σημείωνα στο word τα κυριότερα γεγονότα.»

Επειδή έχω μεγάλη ευαισθησία σε κάποια θέματα και δεν θέλω το θέμα να λάβει μεγαλύτερη διάσταση, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

Οι δικές μου πεποιθήσεις έχουν κάποιες ομοιότητες αλλά και κάποιες σημαντικές διαφορές με τα λεγόμενα του Ed Dames.
Λέει απλά στην συνέντευξη ότι η σύντροφος του είναι Ουκρανή και Χριστιανή Ορθοδοξη.Πράγμα το οποίο εμένα προσωπικά με χαροποίησε.
Παρέθεσα την συνέντευξη από κάποιον που όπως έγραψα ήταν στις υπηρεσίες των ΗΠΑ για 30 χρόνια.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΚΑΝΑ και σε κάποιες προτάσεις που δεν έβγαζαν νόημα για μένα και για τις δικές μου πεποιθήσεις,έγραψα (ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!!) αυτό που πιστεύω εγώ.

Παράδειγμα εκεί που λεει για 200 ανθρωπους μεγαλωμένους εκτος γης,δεν συνάδει με τις πεποιθήσεις μου και έγραψα μάλλον εννοεί Αγίους.
Επίσης στο σημείο που λέει »Αναφέρει πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που άγγελοι Κυρίου άλλαξαν τα γεγονότα όταν πήραν άσχημη τροπή.Επίσης η προσευχή μπορεί να μειώσει τα γεγονότα.»

Εδώ πάλι εξηγώ με βάση τις δικές μου πεποιθήσεις ότι έχει ομοιότητες με τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας.
Προφανός ήταν λάθος δικό μου.Και έπρεπε να σας το επισημάνω ότι δεν έπρεπε να μπουν οι δικές μου πεποιθήσεις μέσα στο κείμενο διότι οι εποχές είναι όντως περίεργες, παρ αυτά όμως, πολύ εύκολα και πολύ συχνά στην χώρα μας ακούγεται το ‘άρων άρων σταύρωσον αυτόν’.

Το κείμενο προφανώς αναρτήθηκε άμεσα χωρίς επεξεργασία και εκεί δυστυχώς υπήρξαν κάποιες ειρωνίες και παρερμηνίες σχετικά με τον σκοπό της ανάρτησης.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη εάν κάποιοι σκανδαλίστηκαν από αυτό, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Παρέθεσα την συνέντευξη για να φιλτραριστούν οι πληροφορίες που αφορούν την αλλη μεριά του Ατλαντικού και για ότι θα έχει αντίκτυπο στον υπόλοιπο πλανήτη.
Ο Εd Dames δεν είναι θρησκευτικός αντιπρόσωπος,δεν είναι προφήτης,δεν είναι άγιος.

Κάποιοι ενδεχομένως έχουν μπερδέψει το θέμα ακουσίως ή εκουσίως.

Ο Ed Dames είναι κάποιος που δούλευε επίσημα για τις ΗΠΑ και κάνει κάποιες προβλέψεις με βάση την προυπηρεσία του και τις γνώσεις του και ενδεχομένως σε κάποια αποσπάσματα αναφέρει τις πεποιθήσεις του που για αρκετούς όντως μπορεί να φαίνονται περίεργα.

Δεν θα τον κρίνω εγώ, για αυτά που πιστεύει αυτός,όπως και δεν θέλω να κρίνω κανέναν άνθρωπο για τα πιστεύω του παρά μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό.
Δεν είχα σκοπό να πλανέψω-μπερδέψω κανέναν, σκοπό είχα να μοιραστώ κάτι που θεώρησα ότι ίσως θα προσθέσει κάτι στο κομμάτι της πληροφορίας για τον συνάνθρωπο μου.Και για αυτόν το λόγο σας έγραψα το mail που θεώρησα ότι είχε σχέση με το black jack.
Απλό παράδειγμα…για εμένα είναι θέμα ηθικής το να γνωρίζω και εγώ και οι γύρω μου ότι υπάρχει αυτό το δεδομένο της τόσο μεγάλης διαρροής ραδιενέργειας, η οποία δεν γνωρίζει χρώμα, εθνικότητα, θρησκειά κτλ.

Κάποιοι δυστυχώς έγραψαν με συναισθηματική φόρτιση χωρίς να εξετάζουν προσεκτικά το τι γράφει ολόκληρο το κείμενο.Για αυτόν τον λόγο παρέθεσα κάθε link! που μπόρεσα να βρω πάνω σε αυτό το θέμα για να μπορεί να φιλτραριστεί από όλους μας!!!

Επαναλαμβάνω με λυπεί απίστευτα το γεγονός στις αναφορές ότι προσπαθησα να χειραγωγήσω,να μπερδέψω, να κοροϊδέψω λες και έχω κάποιο κέρδος από όλο αυτό.
Θα σας παρακαλούσα θερμά να επικολληθεί αυτή η επεξήγηση στην συγκεκριμένη ανάρτηση για αποφυγή περαιτέρω παρερμηνιών και να κλείσει εδώ το θεμα αυτό.

Φιλικά Εμμανουήλ

Loading...

28 thoughts on “ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΔΥΝΑΜΗ

 1. Ανώνυμος says:

  Ο λογαριασμος του χρηστη στο τελευταιο video εχει απαγορευτει. Ο φιλος με το mail μαλλον εδωσε λαθος link ή απλα το εκανε copy/paste απο τα αποθηκευμενα μη γνωριζοντας πως το video εχει διαγραφει. Εαν καποιος εχει προλαβει να το κατεβασει ας το ξανα αναρτησει.

 2. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ…ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ.. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΣΤΗ..ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!

 3. Stratis says:

  Ισως το πιο σημαντικό που έχει πει ο Ed Dames είναι:
  "Μην μιλάτε στους άλλους για όσα άσχημα έρχονται, δεν μπορούν να τα "δουν" και δεν μπορούν να σας καταλάβουν, θεωρούν οτι υπερβάλετε και θα νομίζουν πως είσαστε τρελοί. Κάντε καθημερινά κινήσεις, προετοιμάστε εσείς τις συνθήκες σιωπηρά, βρείτε το μέρος, αποθηκεύστε εκεί τρόφιμα και όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα πείτε τους "Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος για πανικό, θα πάμε σε εκείνο το μέρος που τα έχω προετοιμάσει όλα!". Μόνον έτσι θα το δεχθούν! Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αφύπνιση! …Και κάτι ακόμα να έχετε πάντα μερικά λίτρα βενζίνη για εκείνες τις ώρες, τόση όση θα χρειαστείτε για να μεταβείτε στο μέρος που έχετε επιλέξει και έχετε αποθηκεύσει τις προμήθειες σας, είτε καταφύγιο, είτε σπηλιά!"

  Αυτά τα λέει στα DVD που πουλάει μέσω διαδικτύου αλλά και σε βίντεο του Youtube αποσπάσματα από αυτά τα DVD.

  Ιδωμεν πρώτα Ο Θεός!

  • Ανώνυμος says:

   Ρε παιδια τοχετε ολοι μαζι συλληβδην χαμενο? Ποσο καιρο θα φτασουν τα τροφιμα και η βενζινη? Πως θα επιζησετε χωρις νερο για παραδειγμα? Ο τυπος προπαγανδιζει αναχωρητισμο! Δεν εχει νοημα να πατε να κρυφτειτε σε καταφυγια, πρεπει να λυσετε το προβλημα εδω και τωρα, να πιασετε τον ταυρο απο τα κερατα! Και πηγαινετε πρωτα απο ολα να ψηφισετε βουτυροπαιδα που καθοσαστε μπροστα απο την οθονη και διηγοσαστε ο ενας στον αλλον ιστοριες τρομου, κι οποιος χωθει πιο βαθεια στην κουβερτα κερδισε!
   Αντε μην πω κι αλλα γιατι νευριασα…

   • Ανώνυμος says:

    Άϊ γειά σου!! Έτσι είναι…. και ΤΙ να πρωτοαποθηκεύσεις δηλαδή;
    ΠΟΣΟ θα κρατήσει όλο αυτό; Και ΤΙ ακριβώς θα είναι "αυτό"? Πόλεμος, Σεισμός, Ηλιακή καταστροφή, Οικονομική καταστροφή;
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ?????????????????? ΡΕ ΧΑΖΟΙ ΟΛΟΙ

    Ρεύμα θα έχουμε; (να αποθηκεύσουμε στον καταψύκτη)
    Νερό θα έχουμε; (πως θα ποτίζετε τα "σπαρτά" ρε ζωντόβολα από τους σπόρους που φυλάτε;)

    Όπλα μόνο χρειάζεστε/χρειαζόμαστε, είδη υγείας/υγιεινής (ειδικά όσοι έχουν χρόνια νοσήματα και κάνουν φαρμακευτική αγωγή) και τίποτα άλλο αφού δεν ξέρουμε ΤΙ έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

  • Ανώνυμος says:

   αν γίνει κάτι,μέσα σε 1 ώρα θα έχουν κλατάρει όλα τα αυτοκίνητα…..δεν θα κινείται τίποτα(εκνευρισμός-αναρχία-ξύλο-αταξία-πιστολιές)!Μόνο από παράδρομούς και δρομάκια,όχι από τους δρόμους που θα πηγαίνουν οι πολλοί(εκεί θα γίνετε μεγάλο νταβαντούρι)
   location-location-location=διαλέγουμε ψηλό σημείο(βουνά-λόφοι),ώστε να βλέπουμε πάντα προς τα κάτω το τι συμβαίνει
   αυτά είναι για τις πρώτες 0-7 μέρες.μετά αναλαμβάνει το ένστικτο και οι ομάδες που ήδη που έχουν φτιαχτεί από την "ΑΝΑΓΚΗ" των ανθρώπων για συμπαράσταση…ποτέ μην το παίξετε αρχηγοί!

 4. Ανώνυμος says:

  O Masaru Emoto αν και ιαπωνας εχει αναφερει διεξωδικα την καθαρση του waTEr με την προσευχη μονο.Μηπως δεν σκεπτωμαστε εμεις αλλα το νερο μονο ,η οταν προσπάθουμε να εξατομικεύσουμε την οποιαδήποτε σκεψη τα κανουμε εντελώς θάλασσα κι ακόμα χειρότερα.Ποσες και εως τι μεγεθος εχουν οι δυνατοτητες της προσευχής.Ποσα στάδια έχει και ποιός δε μας αφήνει,λεγοντας πάντα οτι υπάρχουν και άλλοι μεθοδοι καλύτεροι,να προχωρήσουμε στα εποικοδομητικά και άμεσα σταδια της. γιατι πολλοί δοκιμοι εγκαταλείπουν;

 5. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 says:

  όλα καλά αλλά αυτός ο τύπος πουλάει τα dvd του για 149 δολάρια.. Εαν όντως γίνουν αυτά τι να τα κάνει τα "μαγικά χαρτάκια".
  Γενικά δεν μπορώ να πιστέψω κανέναν, όταν όλα αυτό το κάνει εν τέλει για το χρήμα, το οποίο μάλιστα λέει ότι θα καταστεί άχρηστο.

 6. Ανώνυμος says:

  ''Συνεχίζει και λέει ότι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η προσευχή.Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η Αγάπη.''

  τα έχουμε πεί……ας τα ξαναπούμε….

  μην τρελαίνεστε και μην πανικοβάλεστε.

  δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα παραπάνω απο το να πετάξουμε απο πάνω μας
  την μαλακία που μας δέρνει.συγνώμη για το ύφος μου,αλλά δεν υπάρχει αλλος τρόπος για να πώ πολύ σύντομα αυτά που θέλω να πώ.
  όλα μα όλα εξαρτώνται απο την στάση μας στην ίδια μας την ύπαρξη,στον συνάνθρωπό μας και στην φύση,την μάνα γή.
  ζούμε σ'αυτόν τον ευλογημένο τόπο που λέγεται Ελλάδα.έχουμε έθιμα,παράδοση και τους γεροντότερους να μας συμβουλέψουν για οτιδήποτε χρειαστεί.
  σκεφτείτε οτι και οι παππούδες στην αμερική στα Mc donalds μεγάλωσαν!! τι μπορούν αυτοί να μεταδώσουν στους νεώτερους;; σχεδόν τίποτα.
  αυτό σημαίνει οτι εμείς σε σχέση με τον αμερικανό πολίτη έχουμε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

  το μόνο που χρειάζεται να κανούμε,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε,είναι να γίνουμε
  ΑΓΑΠΗ.
  τι σημαίνει να γίνουμε αγάπη ;;;
  σημαίνει να θέσουμε ώς αδιαπραγμάτευτα πρώτο μέλημα μας την ηρεμία μας,την γαλήνη,την υπομονή,την συμπαράσταση και βοήθεια μας στους συνανθρώπους μας.
  στους φίλους,τους συγγενείς,τους γείτονες.να αφήσουμε στην άκρη και να προσπεράσουμε όλες αυτές τις μικρομαλακίες που μας χωρίζουν και μας διχάζουν.
  δεν χρειάζεται να λέω πολλά,καταλαβαινετε όλοι τι θέλω να πώ.μιλάω για φιλότιμο και
  ανθρωπιά.απλά είναι τα πράγματα.μόνοι μας κάνουμε το λοφάκι,βουνό.

  κάπως ετσι εκδηλώνεται η αγάπη μέσα απο την στάση και συμπεριφορά μας.
  οταν λοιπόν εκδηλώνεται η αγάπη όλα αλλάζουν.
  αν συντονιστούμε στην αγάπη,οτι και να συμβεί απο εκεί και πέρα θα συμβεί προς
  όφελος μας.
  αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.

  η αγάπη είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.
  η αγάπη ειναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.

  αν καταλάβεις,κατανοήσης,αισθανθείς την ουσία της έννοιας αγάπη,τότε ξέρεις τα πάντα.
  δεν χρειάζεσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα παραπάνω.ούτε γνώση,ούτε πληροφορία ΤΙΠΟΤΑ.
  ολα αυτά είναι προαιρετικά πλέον,αναλόγως την διάθεση και την όρεξη του καθενός.

  η αγάπη είναι το απόλυτο φάρμακο,γιατρικό,υπερόπλο για την ανθρωπότητα.
  πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα ναι.το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσουμε αυτό.
  αυτό ήταν το θέμα και η αδυναμία μας πάντα.η έλλειψη συνειδητοποιησης της σημασίας της αγάπης στην ύπαρξη και εξέλιξή μας.
  δεν δύναται να υπάρχει καμία εξέλιξη με την αγάπη απών.το αντίθετο συμβαίνει…
  δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ.ας βοηθήσει και κανένας άλλος που θα τα λέει καλύτερα.

  η αγάπη εμπεριέχει ολες τις αρετές,όλες τις έννοιες,όλες τις αξίες.
  εμπεριέχει όλα αυτά που χρειάζεται ο άνθρωπος για να εξελιχθεί και να αναπτύξει τις
  απεριόριστες δυνατότητες του.

  η αγάπη είναι το συστατικό της δημιουργίας.
  όλοι αυτοί οι ''κακοί'' που κάνουν τα κουμάντα εκεί πατάνε,εκεί βρίσκουν έδαφος και
  κάνουν-σχεδιάζουν όλα αυτά που συμβαίνουν.
  πατάνε στην έλειψη κατανόησης του ανθρώπου, του απόλυτου ''όπλου'' που διαθέτει,
  την αγάπη.
  πούλανε λοιπόν full φόβο και τα παρεκόλμενά του και μας πάνε όπου αυτοί θέλουν…
  στον διάολο δηλαδή.
  θα τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό;;
  είναι στο χέρι του καθενός απο εμάς να πούμε ΟΧΙ στον φόβο,ΝΑΙ στην αγάπη.

  υ.γ αντε ρε ''αυτά'' πές τίποτα για την αγάπη.βοήθα την κατάσταση.
  είχες αναφερθεί στο.. με πόση αγάπη και προσήλωση έφτιαξες την μάσκα αντιμετώπισης
  της παλιοκατάστασης.ώς άμυνα και επίθεση φαντάζομαι….
  πες κάτι για την μάσκα…γιατί χρειάζεται η μάσκα;; υπο ποιές προυποθέσεις θα ήταν άχρηστη αυτη η μάσκα;;
  αναφέρομαι στην μάσκα διότι εσύ την χρησιμοποιείς συνειδητά,ενω οι περισσότεροι την έχουν πάρει αγκαλιά και έχουν πιστέψει σ'αυτήν ξεχνώντας τον αληθινό εαυτό τους.(σε βαθμό ίσως μή αναστρέψιμο για ορισμένους)

  αιντε και ενα τραγουδάκι…γιατί η λύπη δεν χωρά στην χώρα της αλυπίας.

  http://www.youtube.com/watch?v=9KguKieqH90&feature=kp

  sketo original

  • Ανώνυμος says:

   Για ξεκίνα εσύ να "αγαπάς" αγαπώντας για αρχή, βαθιά και ειλικρινά έναν π.χ. φανατικό Ολυμπιακό

   Δε μας χέζετε όλοι με την μπαρούφα της "αγάπης"…. όλοι μέσα στην "αγάπη" είσαστε για αυτό έχουμε γεμίσει, ομάδες, παρέες, κόμματα, στρατόπεδα, κ.λ.π.

   Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ

   ΓΝΩΣΗ

 7. Ανώνυμος says:

  ''Συνεχίζει και λέει ότι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η προσευχή.Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η Αγάπη.''

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ
  ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ,
  ΕΙΝΑΙ 'Η ΑΦΕΛΕΙΣ 'Η ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ…

  • Ανώνυμος says:

   Οι "Επιτήδειοι" είναι αυτοί που τους "διδάσκουν" αυτή την παπαρολογία περί "αγάπης", "πίστης", "ελπίδας" (οι τρεις πουτάνες στη ζωή μας που δεν μας αφήνουν να αναλάβουμε δράση για να αλλάξουμε τις πραγματικότητες μας, οι τρεις παλιοπουτάνες που μας κρατάνε μονίμως καθηλωμένους)

   Οι υπόλοιποι είναι ΚΑΙ αφελείς ΚΑΙ δειλοί (αγκαλιασμένοι σαν τα φίδια, σε σημείο ασφυξίας με τις τρεις πουτάνες που προανέφερα)

 8. Ανώνυμος says:

  τι λεει αυτος ρε παιδια μας δουλευει? σε ποιον Κυριο αναφερεται και σε ποιους αγγελους πιστευει ?και αναφερεται και σε συμβαν με εξωγηινους..?αντε δεν κανουν και αυτη καμια δουλεια λεω γω που μπλεκουν τα λογια των Αγιων μας με χιλιες δυο βλακειες για να πεισουν εμας τους Χριστιανους κυριως? αντε ειπα κι εγω θα ανεβαζατε τιποτα σοβαρο? καλα το ψιλλιαστηκα..

  Ηλιας

 9. Ανώνυμος says:

  Μια ακομα μπουρδολογια !
  αυτος ξερει ολα αυτα αλλα εν ξερει τα αλλα ??
  και προσευχη ΠΟΥ ????
  παντου ανακατεβετε την θρησκεια ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ !
  για την αγαπη να μην ξαναπω τι απλα παπαγαλιζετε χωρις να αντιλαμβανετε το νοημα !
  η αγαπη ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
  οταν καποιοι χειραγωγουν ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ δεν χρειαζεται
  αλλωστε εαν αγαπησεις αυτους ειναι σαν να γραφεις-μισεις ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ

 10. Ανώνυμος says:

  Οσο έχεις αυτες τις αποριες κανοντας τα μουσκεμα το κακό θα μεγαλωνει και θα σε καταπιη ασε που μας κανεις και ρεντικολο λεγοντας αρεολογιες

 11. Ανώνυμος says:

  149 δολλαρια εxei to cd?
  και παρολα αυτα ερχεται το τελος..
  το μονο σιγουρο ειναι οτι η καταστροφολογια πουλαει πολυ!!

 12. Ανώνυμος says:

  Οι ανθρωποι να όπως και σήμερα χτυπούσαν ο ένας τον άλλον.Οταν τις πολύ παλιες εποχές είδαν η καταλάβαιναν οτι φράσεις αλλόπκοτες τσακιζαν την ομαλη ροη της ψυχής και χωρίς να το καλοσκεφτουν φτιαχνόντουσαν μονο με το να πληγώνουν τους άλλους εως αυτοι να πέσουν κάτω.Τι τους έριχνε στα γο να τα;

 13. Ανώνυμος says:

  Ισως οι αρχαιολόγοι θα έπρεπε να είναι πιό ελαστικοί στη ν ενημέρωση και να μήν κρύβουν σημαντικές αποκαλύψεις ωφέλιμες ετσι ώστε να ξεμπλοκάρουν το ακρως μπερδαμενο σκεπτικό του κόσμου.Ανασκαφες στην μπουκαουρη εφεραν στο φως την μεθοδο προσευχης των λυχνων.Εκκαατομυρια λυχνοι βρεθηκαν σε αποθέτες και επιγρεαφές με χρησμούς διαφορετικούς απο τα συνηθη θεικους σαχεδιον ανακούφιζαν τους ανθρώπους απο τις λαθος επιλογές τους…..που συνήθως έχουν να κάνουν με τον εγωισμό…τα πράγματα δέν έχουν αλλάξει και πολύ απο τότε Στην προφορα το ακούω μοιαζει με το ισπανικοιταλικο ακουα 7

 14. Ανώνυμος says:

  ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ…..ΟΤΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΕΙΝΑ !!!

  Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΑΣ…ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

  • Ανώνυμος says:

   Γιατι φιλε, η πεινα δεν ειναι πολεμος? Ο πολεμος γινεται για να δικαιολογειται η πεινα! Ειμαστε ηδη σε πολεμο. Οι αιτιες θανατου μονον διαφερουν!

   Πεγκυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *