Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:59 - 08/04/2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ & Α.Τ.Ι.Α. (UFO), Μέρος Α’,Β’,Γ’

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Σωκράτης Αικατερινίδης γεννήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης και είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες ερευνητές ufo. Ασχολήθηκε με τη μελέτη των ΑΤΙΑ από το 1969, ενώ την περίοδο 1981-82 ήταν εκδότης του περιοδικού «UFO – Αστρική Επαφή». Οι έρευνές του τον έχουν οδηγήσει σε πολλά σημεία της χώρας απ’ όπου έχει συλλέξει πληροφορίες και μαρτυρίες για γεγονότα που συνέβησαν στις συγκεκριμένες περιοχές. Το αποτέλεσμα των ερευνών του ήταν η έκδοση 3 βιβλίων με τίτλο «Εξωγήινα όντα στην Ελλάδα». Έχει δημοσιεύσει περί τα επτακόσια σχετικά άρθρα σε ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες, ενώ ήταν ο πρώτος επίσημος συνεργάτης του MUFON (Mutual UFO Network) στη χώρα μας. Απεβίωσε στις 25 Δεκεμβρίου του 2005.
Ο Γιώργος Μπαλάνος είναι Έλληνας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας που δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στη μετάφραση στα Ελληνικά συγγραφέων της λογοτεχνίας του φανταστικού. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944 και μετά τη μέση εκπαίδευση ενδιαφέρθηκε για τη φυσική αλλά δεν συνέχισε τις σπουδές του (του είχε προταθεί υποτροφία του Ιδρύματος Φουλμπράιτ). Σπούδασε για ένα χρόνο ηλεκτρονικά στη Σιβιτανίδειο, αλλά την εγκατέλειψε για να καταταγεί στο στρατό. Στη συνέχεια γράφτηκε στην Πάντειο Σχολή, χωρίς να ολοκληρώσει και εκεί τις σπουδές του. Διπλωματούχος του πανεπιστημίου του Μichigan, δίδαξε αγγλικά για μερικά χρόνια, πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία και αργότερα με τη συγγραφή και τη μετάφραση. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς οργάνωσης έρευνας Aerial Phenomena Research Organization (APRO). Από τη μεταφραστική του δουλειά κέρδισε το βραβείο Κarell, το 1984, που δίνεται κάθε χρόνο σ’ έναν μεταφραστή από ολόκληρο τον κόσμο από τη World Science Fiction Association. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες εκπομπές στην τηλεόραση, ως καλεσμένος αλλά και με δική του εκπομπή το 1995 με τίτλο «Τα Αινίγματα της Ελλάδας». Είναι συγγραφέας βιβλίων επιστημονικής φαντασίας (άνω των 25 τίτλων), μεταφραστής σχεδόν εκατό βιβλίων έρευνας, μεταφυσικής, επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου κ.λπ. μέχρι στιγμής, έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα και διηγήματα σε περιοδικά κι εφημερίδες, ενώ έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις και πολλές διαλέξεις σε συλλόγους, σεμινάρια κ.λπ.. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει όσο γίνεται τις δημόσιες ή τις κοινωνικές εμφανίσεις. Θεωρείται ο πρώτος και σημαντικότερος συγγραφέας του Χώρου του Αγνώστου στην Ελλάδα.
Ο Παύλος Λασκαρίδης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Πτυχίο Φυσικών Επιστημών και Μεταπτυχιακό Ενδεικτικό στην Ηλεκτρονική και Ραδιοηλεκτρολογία) και με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Βικτόρια. Εργάστηκε ως ερευνητής στο Dominion Astrophysical Observatory του Καναδά, εν συνεχεία ως επιμελητής του Εργαστηρίου Αστρονομίας στην Αθήνα (1972), ως υφηγητής της ΦΜΣ (1976), εντεταλμένος υφηγητής (1977) και επίκουρος καθηγητής (1982). Το 1986 εκλέχθηκε αναπληρωτής καθηγητής και το 2000 τακτικός καθηγητής της Αστρονομίας στο Τμήμα Φυσικής και ομότιμος καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 50 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και σε συνέδρια , ενώ έχει συγγράψει δεκάδες διδακτικά συγγράμματα. Είναι μέλος της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Αστρονομικής Ενώσεως καθώς και της Ελληνικής, και έχει διοργανώσει δύο διεθνή αστρονομικά συνέδρια. Στην καριέρα του σαν συγγραφέας έγραψε το βιβλίο «Στα Ίχνη των UFO»(εκδόσεις Δίαυλος, 2002) και είχε συμμετοχή στο συλλογικό έργο «Η περιπέτεια του σύμπαντος: από τον Γαλιλαίο ως σήμερα» (Ελευθεροτυπία, 2009).
Ο Γεράσιμος Καλογεράκης γεννήθηκε το 1940 στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας. Τελείωσε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, συνέχισε τον κύκλο των σπουδών του σε όλα τα ανώτατα πνευματικά ιδρύματα του Στρατού και απέκτησε πτυχίο Πανεπιστημιακού επιπέδου. Τιμήθηκε με όλα τα παράσημα και τα μετάλλια που προβλέπουν οι νόμοι της Πολιτείας και οι στρατιωτικοί κανονισμοί, ενώ αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Ασχολήθηκε με τα ufo, από την εποχή που ήταν τελειόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το έναυσμα ήταν κάποια πράγματα που παρατηρούσε ο ίδιος στον ουρανό και του φαίνονταν τελείως αφύσικα. Έτσι, άρχισε να διαβάζει διάφορα βιβλία σχετικά με αυτά τα θέματα, ξεκινώντας με την περίπτωση του οράματος του Ιεζεκιήλ στη Βίβλο που υποστήριξε ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση επαφής τρίτου τύπου. Ασχολήθηκε επίσης με τη μελέτη όλων των θρησκειών του κόσμου, την αρχαιολογία και την ιστορία των λαών της γης. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την συγγραφή και από τότε έχει εκδώσει τα κάτωθι βιβλία: «Έλληνες οι γιοί των θεών» (1998), «Δίσκος της Φαιστού – Ιερές ελληνικές γραφές» (1999), «Η επιστροφή των Θεών» (2000), «Η διαθήκη του Προμηθέα» (2001), «Η άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων» (2002), «Η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί» (2003), «Η μεγάλη προετοιμασία» (2004), «Η υπέρτατη μύηση» (2005), και το «Απολλώνιος Τυανεύς, Θεός στη γη».
O Γιώργος Καρποδίνης ήταν ο πρώτος Έλληνας ερευνητής ανεξήγητων φαινομένων, που ξεκίνησε να ερευνά τα θέματα αυτά μέσα σε συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες στη χώρα μας (ομάδες έρευνας, ραδιοφωνικές παραγωγές, έντυπα αναζήτησης κ.λπ.). Ασχολήθηκε επισήμως και δημοσίως από το 1984, όταν δημιούργησε τον ιστορικό πλέον ΣΕΣΕΠ (Σύλλογος Έρευνας Εξωγήινων Πολιτισμών), ενώ αξιομνημόνευτη ήταν και η ραδιοφωνική του εκπομπή «Άγνωστοι Επισκέπτες» στην Δημοτική ραδιοφωνία, Κανάλι 1 του Πειραιά.

Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε στην Κρανιά του Ολύμπου το 1923 και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβα στην Ιταλία με επιπρόσθετες σπουδές αργότερα στη Βοστώνη σε θέματα πυρηνικής φυσικής. Από την αρχή της καριέρας του σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στην έρευνα, καθιερώνοντας 84(!) ευρεσιτεχνίες. Το πρώτο του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έλαβε από το Διεθνές Γραφείο Ευρεσιτεχνιών για τις πρωτοποριακές έρευνες σχετικά με τη σύντηξη της ύλης και τη φωτοδέσμη πλάσματος, (θέματα που τον απασχολούσαν από τα φοιτητικά του χρόνια) φέρει την υπογραφή του Αϊνστάιν. Ίδρυσε το Ανεξάρτητο Κέντρο Πυρηνικών και Επιστημονικών Ερευνών ενώ γεγονός είναι οι συνεργασίες του με τη ΝΑΣΑ, το ΝΑΤΟ και το Δημόκριτο. Είχε επίσης ασχοληθεί έντονα με την αποκωδικοποίηση των έργων του Αριστοτέλη, ειδικά “το όργανον” από το οποίο προέρχονται και οι παράξενες απόψεις του περί εξωγήινης καταγωγής του φιλοσόφου. Υποστήριζε ανοικτά ότι ήταν μέλος της ομάδας Ε, και σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 ισχυρίστηκε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη κατάφερε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπερ-όπλο μπέβατρον, μία από τις πιο διάσημες ευρεσιτεχνίες του. Υποστήριζε επίσης ότι οι Έλληνες έχουν θεϊκή προέλευση, ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, ότι η σελήνη είναι ξενόφερτο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα και ότι η εξωγήινη επισκεψιμότητα στον πλανήτη μας ξεκινά από τα χρόνια του Αδάμ και της Εύας. Παρά τους πάμπολλους ισχυρισμούς του δεν είχε εκδώσει κανένα βιβλίο. Πέθανε το 2003 άκληρος από ανεύρυσμα στην κοιλιακή χώρα. Λέγεται πως είχε προβλέψει 1 χρόνο πριν το θάνατο του!
Ο Παύλος Σαντορίνης υπήρξε ένας από τους ελάχιστους διάσημους Έλληνες επιστήμονες , που ερεύνησε και το φαινόμενο των UFO. Γεννήθηκε το 1893 στην Οδησσό της Ρωσίας και απεβίωσε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε σε Πολυτεχνείο στην Ελβετία και στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε τακτικός καθηγητής και διευθυντής των εργαστηρίων της Φυσικής του Ε. Μ. Πολυτεχνείου, καθώς και της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής. Η διεθνής αναγνώριση του Παύλου Σαντορίνη αποδείχθηκε από το γεγονός ότι υπήρξε μέλος της Ακαδημίας των Επιστημών της Τουλούζης (1961) και της Ν. Υόρκης (1961,έταιρος το 1965). Επίσης εταίρος της Royal Society of Arts του Λονδίνου (1972) καθώς και επίτιμος Πρόεδρος του 7ου Φιλοσοφικού Συνεδρίου της Νίκαιας Γαλλίας (1969). Έλαβε πολλά επιστημονικά Βραβεία μεταξύ των οποίων το Μετάλλιο Fermat της Ακαδημίας Επιστημών της Τουλούζης (1961), το Μετάλλιο Vermeil Ερευνών και Εφευρέσεων (Παρίσι 1968), το Μετάλλιο Vermeil της Προόδου (Παρίσι 1969) κ.ά. Επίσης παρασημοφορήθηκε από τους τρεις Βασιλείς των Ελλήνων, Γεώργιο Β’, Παύλο και Κωνσταντίνο Β΄, για τις επινοήσεις και τις εφευρέσεις του στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Το δεύτερο εξάμηνο του 1947, τέθηκε επικεφαλής στην επιστημονική επιτροπή που συστάθηκε, από την τότε στρατιωτική κυβέρνηση, για την διερεύνηση παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο, που αρχικά θεωρούνταν Ρωσικά. Όμως, οι σύμμαχοι Αμερικανοί συνέστησαν να σταματήσουν αμέσως οι έρευνες και το θέμα αποσιωπήθηκε, κάνοντας τον Σαντορίνη να συνεχίσει σε ιδιωτικό πλέον επίπεδο τις έρευνες για την φύση και προέλευση αυτών των αντικειμένων . Στη δεκαετία του 1950, συμμετείχε σε αρκετά διεθνή επιστημονικά συμπόσια, άλλοτε με την ιδιότητα του επίσημου προσκεκλημένου και άλλοτε με την ιδιότητα του επίσημου ομιλητή. Εδώ πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα ότι ο Σαντορίνης τολμούσε στις ιδιαίτερες συζητήσεις που είχε σε αυτά τα συνέδρια με συναδέλφους του, να αναφέρεται στο θέμα των UFOs, παρόλο που γνώριζε, ότι το θέμα αντιμετωπιζόταν με απέχθεια και ειρωνεία. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις ελάχιστες βιογραφίες που υπάρχουν για τον Παύλο Σαντορίνη, αποκρύπτεται με επιμέλεια αυτή η σημαντική του ενασχόληση με το φαινόμενο των UFO, και δίκαια μπορεί κάποιος ν’ αναρωτηθεί σε τι αποσκοπεί η απόκρυψη αυτή.
O Γιάννης Φουράκης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1937 στη Κρήτη και μετά βίας τελείωσε το δημοτικό, λόγο δυσλεξίας. Στη ζωή του ασχολήθηκε πολύ με τη σιωνιστική δράση και με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας, όπως και της ιστορίας. Ήταν μέλος της ομάδας Ε και δυσλεκτικός συγγραφέας μέχρι το 73ο έτος της ηλικίας του που κατάφερε να γράψει μόνος του, ένα του βιβλίο. Το πρώτο του βιβλίο «Σιωνιστικές συνωμοσίες» (εκδόσεις Γραμμή, 1977) σήμερα είναι πραγματικά δυσεύρετο. Το 1983 εκδίδει το έργο του «Εβραίοι, οι πλαστογράφοι της ελληνικής ιστορίας», το 1985 «Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων-Εβραίων» και «Τα προμηνύματα των Δελφών». Συνολικά κατάφερε να εκδώσει 11 βιβλία, να γράψει και να δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, να συμμετάσχει ως επίσημος συνομιλητής σε πολλές διαλέξεις, συνέδρια, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο Φουράκης πάντα υποστήριζε πως ο ελληνικός λαός διέφερε γενετικά από τους άλλους λαούς, μιας και έχει θεϊκή εξωγήινη προέλευση. Τελικά απεβίωσε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου του 2010, σε ηλικία σχεδόν 74 ετών κι ενώ είχε ακόμη να παρουσιάσει έργο και πολλά νέα σχέδια.
Ο Ανέστης Κεραμυδάς γεννήθηκε το 1949, εργάστηκε επί σειρά ετών ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, είναι από τους πιο γνωστούς ανθρώπους που συντηρούν σήμερα την υπόθεση της ομάδας Ε και δηλώνει συγγραφέας και λάτρης των αρχαίων εξωγήινων θεοτήτων. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1986 με τίτλο «Δεν ήταν καιγόμενη βάτος». Το 1996 έγραψε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Ομάδα Ε» που έγινε μπεστ σέλερ. Όπως υποστηρίζει, τις πληροφορίες για τη συγγραφή του βιβλίου τις πήρε από ειδικούς απεσταλμένους της ομάδας Ε, ενώ ο λόγος του είναι ορμητικός, χειμαρρώδης και αισιόδοξος. Και ίσως γι’αυτό να έχει κατηγορηθεί από πολλούς ως ‘’υπερβολικός’’. Εμφανής είναι στα βιβλία του και η προφητική διάθεση, αφού όπως υποστηρίζει πολλά γεγονότα που έχει ανακοινώσει έγιναν πραγματικότητα. Υπήρξε εκδότης του περιοδικού «ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ».
Ο Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε το 1958 στα Κύθηρα και μεγάλωσε εκεί. Σήμερα διαμένει στην Αθήνα με την οικογένειά του και εργάζεται ως τεχνολόγος ηλεκτρονικός αεροσκαφών. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος, αρθρογράφος στο περιοδικό Τρίτο Μάτι πάνω σε θέματα εναλλακτικής και απόκρυφης τεχνολογίας, συγγραφέας του βιβλίου «Εξωγήινη Αρχαιολογία» (εκδόσεις Έσοπτρον 2002) και μελετητής ufo όλων των πολιτισμών της αρχαιότητας, ακόμη και σε αναγεννησιακούς πίνακες Αγιογραφιών, που υπάρχουν ζωγραφισμένοι Ιπτάμενοι δίσκοι. Την αναγνωσιμότητα του στο φαινόμενο βοήθησε η εμφάνιση του στην εκπομπή ‘’Χωρίς Μοντάζ ΙΙ’’ του Alter, όπου ανέλυσε το παράδειγμα απεικόνισης Α.Τ.Ι.Α. σε πίνακα της Παναγίας.

Ο Μάκης (Γεράσιμος) Ποδότας γεννήθηκε το 1949 στην Αθήνα. Είναι πολύ γνωστός ερευνητής στο χώρο των UFO, με πλούσια δράση, πολλές εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση και ο “namegiver” του όρου ATIA (Aγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), το οποίο είναι το Ελληνικό αντίστοιχο του UFO. Από πολύ νέος (15 ετών) ενδιαφερόταν για τα μυστικά του σύμπαντος και αφορμή ήταν μια εσωτερική παρόρμηση. Απέκτησε πτυχίο στην Ηλεκτρονική Μηχανική και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Τηλεπικοινωνίες. Το 1967 σχημάτισε, με τον Γιώργο Μπαλάνο και άλλους φίλους τους, την πρώτη παραφυσική ομάδα έρευνας και από τότε συνεργάστηκε με σχεδόν κάθε ομάδα έρευνας που σχηματίστηκε στην Ελλάδα. Το 1984, ως ιδρυτικό μέλος της ΣΕΣΕΠ και με μια σειρά από συνεχιζόμενες διαλέξεις και ραδιοφωνικές εκπομπές στη δεκαετία του ’80, γίνετε ο πρώτος άνθρωπος στη χώρα μας που “τόλμησε” να μιλήσει στο κοινό για θέματα που δεν ακούγονταν ποτέ πριν… όπως τα UFO, οι εξωγήινοι επισκέπτες, οι απαγωγές, οι άλλες διαστάσεις, οι contactees κ.τλ. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε σιγά-σιγά την κατανόηση και τη γνώση, ώστε οι συμπολίτες μας να καταλάβουν και να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους. Έτσι κατάφερε να εξετάσει εκατοντάδες περιπτώσεις, αυτόπτες μάρτυρες και contactees στην ελληνική επικράτεια. Το πρώτο του βιβλίο ήρθε το 2000 με τίτλο «UFO: Φάκελος Ελλάδα» και συνάντησε μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν αναγκαίο στην ελληνική βιβλιογραφία, καθώς είναι το μόνο εγχειρίδιο για το φαινόμενο των UFO, αλλά και μια πλήρη συλλογή καταγραφών στη σύγχρονη Ελλάδα. Το 2002, ήταν συντονιστής του 1ου και μοναδικού ελληνικού UFO Συμποσίου που πραγματοποιήθηκε έως σήμερα.
Ο Γιώργος Τσούκαλος είναι ο πιο γνωστός Έλληνας ερευνητής εξωγήινης επισκεψιμότητας παγκοσμίως και ο Νο.1 Έλληνας ερευνητής των ημερών μας. Απέκτησε την αναγνωσιμότητα του μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ Ancient Aliens, που κάνει πάταγο παγκοσμίως. Επίσης, έχει εμφανιστεί στο The History Channel, το Travel Channel, το National Geographic Channel, το Sci-Fi Channel, το Coast to Coast AM, και πολλά άλλα διεθνή τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα. Σαν σύγχρονος Indiana Jones (αφού έχει ταξιδέψει σε 54 χώρες… και βάλε), προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται για την αρχαία εξωγήινη θεωρία. Για πάνω από 10 χρόνια, είναι ο διευθυντής του κέντρου AASRA (Archaeology, Astronautics and SETI Research Association) του Erich Von Daniken, έναν διεθνή οργανισμό αφιερωμένο στην έρευνα σχετικά με το εάν οι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας στην αρχαιότητα. Είναι επίσης ο εκδότης του Legendary Times Magazine, του μόνου περιοδικού στον κόσμο που ασχολείται με τους αρχαίους αστροναύτες.
O Χάρης Κουτσιαύτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, σπούδασε Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Ηλεκτρονικός Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού, καθώς και Τεχνικός Οικιακών Υπολογιστικών Συστημάτων. Το 2009 δημιούργησε τη δικτυακή σελίδα της ομάδας UFO’s & ALIENS TRUTH (Greek community) και έκτοτε ασχολείται τακτικά με τις εμφανίσεις ufo. Έχει γράψει περιστασιακά στα μεγαλύτερα σύγχρονα περιοδικά μυστηρίου της χώρας «Mystery» – «Φαινόμενα», έχει συνεργαστεί με αρκετές ιστοσελίδες του μεταφυσικού, ενώ εκατοντάδες άρθρα του για το φαινόμενο των ufo, αναδημοσιεύονται συνεχώς και κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο . Συγκαταλέγεται στους πιο σύγχρονους Έλληνες ερευνητές εξωγήινης επισκεψιμότητας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Ο Αθανάσιος Πουρναρόπουλος συνταξιούχος πλέον της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Κερκύρας και του Ελληνικού, γεννήθηκε στην Πρέβεζα, με καταγωγή από το Ζαγόρι της Ηπείρου. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, συγγραφέας, λάτρης των ufo από τότε που είχε μια προσωπική εμπειρία με μία ιπτάμενη φωτεινή σφαίρα, ερευνητής της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, αλλά και της αφανούς ουσίας της πραγματικότητας και των κβαντικών συνιστωσών της, και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αστροναυτικής Εταιρείας. Ο κ. Πουρναρόπουλος, πιστεύει ότι υπάρχουν έννοιες που ακόμη δεν έχουν επαρκώς συνειδητοποιηθεί από μας (όπως ο Χρόνος που πρόκειται για μια εξαρτημένη έννοια χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη τις παραμέτρους από τις οποίες εξαρτάται). Μεγάλο σύγχρονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το βιβλίο του «Ολύμπιοι Έλληνες – Εχέτλαιος», καθώς καταρρίπτει την έννοια του γήινου υπερπολιτισμού τα αρχαία χρόνια και αποδεικνύει μέσα από Ελληνικά αρχαία κείμενα ότι οι εξωγήινοι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού επέστρεψαν στο διάστημα από το οποίον είχαν έλθει.

Ο Παναγιώτης Παππάς είναι φυσικός, ηλεκτρονικός, επιστήμονας, καθηγητής στα Τ.Ε.Ι Πειραιά και ερευνητής. Έχει εκλεγεί επίσης ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Επίσης είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1971, έχοντας αποκτήσει επαγγελματική γνώση των περισσοτέρων κλάδων των Ανωτέρων Μαθηματικών. Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, και έχοντας λάβει κρατική υποτροφία, συνέχισε μεταπτυχιακές μελέτες που οδήγησαν στη λήψη Διδακτορικού τίτλου, και ασχολήθηκε με την έρευνα στην Θεωρητική και Μαθηματική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, στα ακόλουθα κολέγια: Imperial College, Queen Elizabeth College και Queen Mary College. Οι κύριες μελέτες και έρευνες σε αυτά ήταν: η Δομή του Χωρόχρονου, Θεωρίες Βαρύτητας, Γενική και Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας, τα αιθερικά πεδία και η Μορφογένεση. Ασχολήθηκε έντονα με τα ιερογλυφικά του ιπτάμενου δίσκου του Ρόσγουελ, που όπως διέκρινε ο ίδιος, ανέγραφαν την Ελληνική λέξη «Ελευθερία» και με την εκπομπή παλμικών σημάτων στο διάστημα που αποκρύπτει o οργανισμός για την εύρεση εξωγήινης ζωής, SETI.
Άλλοι μελετητές που ερευνούν περιστασιακά ή μη την εξωγήινη επισκεψιμότητα στον πλανήτη μας και παρουσίασαν έρευνες για το φαινόμενο των ufo στη χώρα μας, είναι: Ο Μηνάς Παπαγεωργίου (γεννηθείς το 1983) ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, που οι ‘’εξωγήινες’’ αναζητήσεις του ξεκινούν από την ηλικία των 10 ετών, μέσω της μελέτης βιβλίων αστρονομίας, τα οποία του γέννησαν ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. Ο Γεώργιος Πάλμος, ερευνητής αυτοφερόμενος ως ο εκπρόσωπος των Έψιλον και αρχηγός αποστολών του Ινστιτούτου Αρχαιολογικών και Επιστημονικών Ερευνών ASANA, που συμμετείχε σε αποκαλύψεις για τα ufo μέσα από τις εκπομπές Αθέατος Κόσμος, Εξωγήινες αϋπνίες και το περιοδικό Τρίτο Μάτι. Ο Νικόλαος Χαρακάκος, καθηγητής Θεολογίας, Φιλοσοφίας και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών που συμμετείχε στις Εξωγήινες αϋπνίες το Χειμώνα του 2003. Ο Λευτέρης Σαραγάς, ηλεκτρονικός στο ινστιτούτο πυρηνικής φυσικής του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος και ερευνητής – μελετητής Α.Ι.Τ. που παρουσίασε την έρευνα του ‘’Διαχωρισμός Εξωγήινων και ufo’’ στις “Πύλες Του Ανεξήγητου”, του Κώστα Χαρδαβέλλα. Ο Γεώργιος Λευκοφρύδης, δικηγόρος, μέλος της ομάδας «Κατράκη» (αποτελούμενη από σπουδαίους φυσικούς και πυρηνικούς επιστήμονες) και μελετητής της ‘’εξωγήινης’’ προέλευσης του Αριστοτέλη που το 1976 μαζί με τον Γκιόλβα αποκωδικοποίησαν αποσπάσματα από το σύγγραμμα «Όργανον» προσπαθώντας να αποδείξουν ότι οι Έλληνες προέρχονται από τα άστρα. Ο Πάνος Κορομηλάς, μουσικός και ερασιτέχνης ερευνητής ΑΤΙΑ που μέσα από την προσωπική του εμπειρία το 1995 και την εμπειρία του παππού του Ηλία Κορομηλά το 1956 κατάφερε να αφυπνίσει το φαινόμενο την δεκαετία του ’90. Ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ερευνητής ufo από την Θεσσαλονίκη, μέλος του ΣΕΔ(σύνδεσμος επενδυτών και διαδικτύου), που έχει συγκεντρώσει στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα του hyper.net μια λίστα με 100 εργασίες και μονογραφίες, 64 διδακτορικά σχετικά με τα ΑΤΙΑ από το 1950 και εύχρηστους συνδέσμους σε έγγραφα διαθέσιμα στο διαδίκτυο (στα Αγγλικά). Και η ομάδα Ερ.ε.ν.ζω. (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής) που από τα τέλη του 2011 δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τα ufo, ενημερώνοντας κάθε μήνα την διαδικτυακή σελίδα της ομάδας με τις σημαντικότερες εμφανίσεις παράξενων ιπτάμενων σκαφών και διάφορες μελέτες εξωγήινων ενδείξεων στον πλανήτη μας.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*