Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:02 - 27/02/2015

ΕΛΛΑΔΑ 2015 ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ; Συνέλληνες,ΤΙ γίνεται;ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διαβάζω, διαβάζουμε στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια σε άρθρα δημοσιευμένα, και είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του με τις….. «τοποθετήσεις» (ευγενικά το λέω) των διαφόρων σχολιαστών.

Τι προκύπτει από αυτές τις τοποθετήσεις στους εκατοντάδες ιστοχώρους και τα διάφορα forum;

Πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ, τρώγονται μεταξύ τους ΤΩΡΑ που γράφονται αυτές οι γραμμές, και μόνο όπλα που δεν έχουν στρέψει εναντίον τους….

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που χαίρονται με την όποια ΑΠΟΤΥΧΙΑ της χώρας μας;
Γιατί η ΧΩΡΑ αποτυγχάνει και ΟΧΙ οι όποιες κυβερνήσεις.

Δεν καταλαβαίνετε πως μας έριξαν στην ΠΑΓΙΔΑ του ΜΙΣΟΥΣ τόσα χρόνια ΟΛΑ τα κόμματα και τρωγόμαστε μεταξύ μας ενώ εκείνοι παίζουν τα όποια παιχνίδια τους; Μέχρι ΠΟΤΕ θα έχουμε μπλε, πράσινες, κόκκινες και ότι στο διάολο είναι παρατάξεις;

Παίζουμε το παιχνίδι των πολιτικών και ΞΕΧΝΑΜΕ πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αυτό πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας διχάζει.

Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι χρυσαυγίτης η συριζαίος η Πασόκος, η ότι στα κομμάτια θέλει, με νοιάζει να είναι πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΑΣ, να πασχίζει για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι του κόμματος του, γιατί από τα κόμματα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί ΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα δεν ήρθε κάποια κυβέρνηση να παλέψει για το καλό της Ελλάδας.

ΟΛΕΣ την έβαζαν όλο και πιο βαθιά στο βούρκο, ΟΛΕΣ ευθύνονται για το ότι χάθηκε η όποια ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ μας.

Και φυσικά, το μεγαλύτερο φταίξιμο το έχουμε ΕΜΕΙΣ, γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε εκείνοι που τους ψήφιζαν τόσα χρόνια για να βολέψουν τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, εμάς τους ίδιους.

ΕΜΕΙΣ έχουμε το μεγαλύτερο φταίξιμο και οι επιλογές μας, γιατί ΟΛΟΙ αυτοί δεν μπήκαν εκεί που ήταν και είναι από μόνοι τους.

Αντί να παραδειγματιστούμε, εμείς τι κάνουμε σήμερα;

ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας συνεχίζοντας τα παιχνίδια των κομμάτων, και βοηθούμε στην επιτυχία του σχεδίου τους.

Ποιο σχέδιο; Μα να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να μην ασχολούμαστε με αυτούς.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Ο «εχθρός» δεν είναι κάποιος που έχει διαφορετική ιδεολογία (ότι απέμεινε από αυτήν στις μέρες μας), αλλά εκείνος που χαίρεται με την καταστροφή της χώρας. Και αν είναι δυνατόν, βλέπουμε πως πολλοί πανηγυρίζουν σήμερα με ΤΙ;

Με τις ΔΙΚΕΣ μας αποτυχίες, και στρέφονται όλο ΜΙΣΟΣ στους απέναντι τους.

Σα να έχουμε δηλαδή έναν νέο «ΕΜΦΥΛΙΟ».

ΑΥΤΗ είναι η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Βασίλης Τσούγκαρης

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (31)

  1. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:10 ΠΜ

    Η ΛΕΞΗ " ΚΟΜΜΑ " ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ !!!

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η, ΑΘΕΛΗΤΑ, ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ …..

    ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΑΞΙΖΕΙ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:18 ΠΜ

    > γιατί ΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα δεν ήρθε κάποια κυβέρνηση να παλέψει για το καλό της Ελλάδας. >

    Ηρθε…. ο Ιωαννης Καποδιστριας.

  3. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:20 ΠΜ

    Πεστα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!

  4. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:24 ΠΜ

    συμφωνω απολυτα!ψαχνουν ευκαιρια για συγκρουση ορισμενοι,ακομα και για βλακειες.αντι να δουμε τι μας ενωνει,ψαχνουμε να βρουμε τι μας χωριζει και τσακωθουμε…

  5. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 10:43 ΠΜ

    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ …ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ [ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ]…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  6. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 10:49 ΠΜ

    ENAS LAOS ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ—–

  7. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 11:13 ΠΜ

    Όντως είναι ωραίο επιτέλους να μνημονεύουμε έναν τεράστιο Πατριώτη ονόματι Ιωάννης Καποδίστριας και να μην μικροψυχούμε από φόβο που τον δολοφόνησαν οι Μαυρομίχαλοι και το εβραικής καταγωγής κτήνος Αλ. Μαυροκορδάτος που συντόνιζε τον φθόνο στην Ελλάδα για να εξυπηρετηθεί η Αγγλία, των Ρότσιλντ που δανείζανε από τότε, ενώ η Ρωσία που είχε καλύτερες διαθέσεις και βοήθησε τον κυβερνήτη Καποδίστρια, πέρα από την προσωπική του περιουσία που διέθεσε στον αγώνα για την παλιγγενεσία της Ελλάδος τον κατηγορούσανε οι Κουντουριώτηδες Αρβανίτικης καταγωγής Κωλέτηδες Βλάχικης καταγωγής πως ήταν φιλορώσος, ενώ τον ίδιο τον Καποδίστρια δεν τον άκουγε κανείς! Καλά είναι να τα έχουμε υπόψην μας αυτά για να μην ξαναπέσουμε σε εσωτερικές ίντριγκες όπως το 1822 έως το 1827, γιατί τότε δεν υπήρχε τίποτα που να μοιάζει με κράτος, ενώ σήμερα, και έπειτα από τεράστια άλματα που μας αποδεικνύουν τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν έχουμε τον νου μας έστω λίγο στα κοινά που μας ενώνουν το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο! Βασίλης Μυρμιδόνας

  8. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 11:26 ΠΜ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΕΣΤΩ . ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ . ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ; ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΧΑΘΟΥΝ ΔΕΚΑ ΓΕΝΙΕΣ , ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 200ΕΥΡΩ , Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜ/ΣΙΟ ΥΠΑΛ/ΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ " ΠΑΛΕΨΟΥΝ" ΜΑΖΙ . ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΞΥΔΙ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ , Ο ΔΗΜ/ΣΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ 300ΕΥΡΩ , ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ , 12 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ . ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΑΣΤΕΓΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ; Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΑ 120 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ; ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ; ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΩΤΟ ; ΕΚΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΠΕΡΑΜΙΩΤΗ ; ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟ ; ΞΕΡΩ ΕΝΤΑΞΗ , ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ . ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ; ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ , ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ , ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤ ΕΦΗΜΙΣΜΟΝ ΓΕΜΑΤΗ " ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ , ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε , ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ . ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΦΕΡΝΩ ΤΗ ΦΩΤΙΑ , ΒΑΛΕ Τ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΟΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ; ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ .ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΝΩΣΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ;

    • Ανώνυμος 02/27/2015 @ 2:05 ΜΜ

      φιλε μου δεν ξερω αν εχεις παιδια αλλα αν εχεις παρε το παιδι σου και δες το στα ματια και σκεψου ποια ελλαδα θελεις εσυ για το παιδι σου και τοτε θα δεις οτι ολοι θελουμε το ιδιο για τα παιδια μας μια ελλαδα υπεριφανη και δικαιη για ολους τους ελληνες το 1821 η το 1940 στα χαρακωματα ο στρατιωτης δεν ρωταγε τον αλλο τι δουλεια κανει η τι ψηφιζει η ασπιδα του σπαρτιατη στρατιωτη δεν προστατευε τον ιδιο αλλα τον διπλανο του

    • Γιώργος 02/27/2015 @ 4:00 ΜΜ

      Ωραία και ζωντανή η περιγραφή σου.
      Πες μας όμως τώρα και την αιτία που έχει προκαλέσει όλο αυτό που περιγράφεις (γιατί έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι), γιατί αν εντοπίσουμε την αιτία θα μπορέσουμε να βρούμε και το φάρμακο.

      Ελπίζω να μην θεωρείς υπεύθυνους τους Δ. Υπαλλήλους, ή τους συνταξιούχους, ή τους ελ. επαγγελματίες, ή να λες ότι ήταν τεμπέληδες οι άνεργοι και ανεπρόκοποι οι άστεγοι!

      Κάτι θα φταίει για όλα αυτά.

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 1:34 ΠΜ

      4:05 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ " ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ" ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΟΡΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ Ν ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 40 , ΤΟ 21 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ; ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ . ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ . 6:00 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ . ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ . ΣΠΑΣΑΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ " ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ" ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ . ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ , Η ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ . ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ , ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ . ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ; ΣΕ ΤΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ .

  9. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 1:13 ΜΜ

    ποια Ελλάδα βρε παιδιά? το χρήμα δεν έχει πατρίδα, ούτε αυτοί που το κατέχουν….. Έλληνας εγώ, Έλληνας και ο Μπόμπολας? θέλουμε τα ίδια πράγματα για την Ελλάδα?

  10. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 2:58 ΜΜ

    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ/////////////////////1
    ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ#
    Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!!!

  11. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 3:42 ΜΜ

    ΣΩΣΤΩΤΑΤΟΣ.

  12. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 3:55 ΜΜ

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ΄΄΄- ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  13. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 6:28 ΜΜ

    Αγαπητε φιλε που το ειδες εσυ αυτο που γραφεις…
    ''Πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ, τρώγονται μεταξύ τους ΤΩΡΑ που γράφονται αυτές οι γραμμές, και μόνο όπλα που δεν έχουν στρέψει εναντίον τους… –
    εχεις παει ποτε στον ρεμο να δεις τι λαοθαλασσα εχει?και ειναι ολοι αγαπημενοι!!!
    Με το ουισκακι τους, τα φρουτακια τους, τα λουλουδακια τους και το μωρο τους …..μια χαρα ειναι ο κοσμος αγαπητε μου….

    αλλωστε στην σημερινη ελλαδα οποιος δεινοιπαθει αυτοκτωνει,,αυτη ειναι η πραγματικοτητα ,οσο και αν δεν θελεις να το καταλαβεις,,,
    αντι να αντισταθει ο ελληνας αυτοκτωνει!!!! χαχαχχα

    Γελαω να μην κλαψω αγαπητε φιλε αλλα οταν ερχονται τα ζαρια εξαρες, εγω δεν μπορω να τα αγνοησω,γιατι αν τα αγναησω θα γραφω κειμενα σαν τα δικα σου και του δοκτωρα πιο πανω, για να γελαει ο κοσμος….

    ριχτε βλεφαρακι αδελφια
    ταδε εφη Βασίλης Τσούγκαρης

    '''Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι χρυσαυγίτης η συριζαίος η Πασόκος, η ότι στα κομμάτια θέλει, με νοιάζει να είναι πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΑΣ, να πασχίζει για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι του κόμματος του,'''

    Δηλαδη αδελφε ο πασοκος που κατστρεψε την ελλαδα[ειτε με την ψηφο του ειτε με τις λαμογιες του και τις κονομες του ,αν ηταν κομματικο στελεχος] ειναι ιδιος με τους υπολοιπους ?αχχαχαχχα
    ετσι δινουμε συγχωροχαρι,χαλαρα?

    Μηπως και εσυ εριξες ψηφο στο γιωργακη και τωρα γραφεις τετοια αρθρα να απενοχοποιηθεις?

    ειναι ιδιοι οι Σαμαροβενιζελοι,που εβαλαν την ταφοπλακα στην ελλαδα με τους υπολοιπους?ολοι μαζι στον κουβα με την ταμπελα Ελληνες?

    οποτε αδελφε ασε τα σαπια και προσγειωσου και μιλα τα πραγματα με το ονομα τους…
    .
    τα λεμε

  14. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 6:52 ΜΜ

    δεν τρωγομαστε μεταξυ μας οι ελληνες κοψτε τις μπουρδες
    οι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες, δεν εχουν εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη προλεταριακη διεθνιστικη ανθελληνικη, και δεν θελουν την εθνικη ενοτητα αλλα την ταξικη με τον αλβανο και πακιστανο προλεταριο συντροφο τους εναντιον οσων εχουν εθνικη συνηδειση,ποτε θα το καταλαβετε αυτο πανηλιθιοι αστοι????
    μαλλον ποτέ….

    • Ανώνυμος 02/27/2015 @ 10:38 ΜΜ

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ …"ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ – ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ…

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 12:56 ΠΜ

      ΚΑΛΑ ΛΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ . ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΥΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , ΠΕΣ ΤΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΓΚΑ . ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ . ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ . ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ , ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΠΟΥ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ-ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ- ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ . ΑΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΥΓ: ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΖΩΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΨΗΣ, ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ . ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ . ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ . ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ " ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ" ΚΛΠ , ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ . ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΤΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΖΩΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ . ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ , ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ…ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΑΚΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ;

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 2:16 ΠΜ

      ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ…
      https://www.youtube.com/watch?v=qjFvctawEOo
      ΦΙΛΕ ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ…
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ……
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ…ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΒΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ….
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ;; ΤΙ;; ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ;; ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;; ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;; ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ..
      ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΡΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΧΑΧΑΧΑ
      ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ….ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΦΙΛΕ…ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 5:30 ΜΜ

      Καλα θα κανεις να δεις την ποιοτητα των Ελληνων που φευγουν στο εξωτερικο , νομιμα και περνοντας απο ψιλη κρισαρα ,να δεις και τον τροπο ,αλλα και την ποιοτητα αυτων που μπαινουν ως επιδρομης στη χωρα μας , να κανεις τη συγκριση-αν μπορει να γινει συγκριση- και μετα ν αρχισεις να ισοπεδωνεις τα παντα . Οσο για τον Ελληνα στη γερμανια κλπ , ηξερε φευγοντας πως υπηρχε το ενδεχομενο να παθει κατι , οπως υπαρχει και για ολους εμας που οταν βγαινουμε απ το σπιτι μας δεν ξερουμε σε πιο στενο θα φαμε μαχαιρια απο λαθρομεταναστη , αλλα αυτο δεν βλεπω να το αναφερεις καν . Μας λες για εναν που πηγε απο ναζι στη γερμανια , αλλα κανεις τον αμερικανο για τους χιλιαδες που πανε ακλαφτοι εδω απο λαθραιους . Οι Ελληνες που φευγουν , δεν σκοτωνουν , δεν κλεβουν , δεν βιαζουν , δεν ουρουν εξω απο τους ναους των χωρων που πανε , δεν καταλαμβανουν ολοκληρα τετραγωνα , δεν εισαγουν νεους τροπους ζωης . Σεβονται τις χωρες που τους φιλοξενουν , κρατουν τη θρησκεια , τη γλωσσα ,τα ηθη και τα εθιμα τους γι αυτους και τις οικογενειες τους , προσαρμοζονται στον τροπο ζωης που βρισκουν χωρις να επιβαλουν το δικο τους και προσφερουν ουσιαστικα . Το κυριοτερο δε ολων , ειναι πως μεταναστευουν δεν ΕΠΙΚΟΥΝ τη χωρα που τους δεχεται .Το ακομα πιο σημαντικο , και 9000000000 Ελληνες να μεταναστευσουμε σε οποιαδηποτε χωρα , δεν προκειται να την επιρεασουμε εθνολογικα . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ , ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ , ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . ΣΚΕΨΟΥ-ΚΡΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 8:45 ΜΜ

      ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ…"ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!! ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΕΡΝΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ….
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ …ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ….ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ , ΒΑΛΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ , ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ….ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΦΡΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ …"ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΠ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ "ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ" Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ…ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ….ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΝ ΜΡΕΙΒΙΚ..ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ'ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΜΗ ΣΕ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΕΙ …ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
      ΣΟΥ ΛΕΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α.: ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΣΩΜΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ – ΓΚΕΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ… ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…
      ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΞΕΦΡΑΓΓΟ ΑΜΠΕΛΙ …ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ…
      ΑΥΤΑ….

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 12:46 ΠΜ

      1 .ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΔ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ . 2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ Η ΧΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ , ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΓΑΛΜΑ . ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ , ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΒΕΔΟΥΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΧΑΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .3. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΛΠ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ . ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ; ΟΧΙ . ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ; ΠΟΣΟ Θ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ; 4. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ " ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 , ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗ ΓΗ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ , ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΗΜ/ΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ . ΔΕ ΧΤΥΣΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕ . ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ , ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ , ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ . ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ , ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ , ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ , ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΦΤΗΝΑ..ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΙΛΕ . ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ " ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ" , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ . ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ . 5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΧΑ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΝ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ , ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ . ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΠΩΣ ΒΑΣΗ " ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ" . ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΚΟ , ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΒΩΜΟΥΣ ΚΙ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ . 7. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ , ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΔΩ ΒΑΖΑΝΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΓΑΝΕ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ …ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΥΓ: ΑΦΟΥ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ . ΤΥΧΑΙΑ Ο ΛΕΝΙΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ .

  15. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 7:42 ΜΜ

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!!!!!

    Το 1821….1940 κλπ….Ειχες τον εχθρο στην απεναντι μερια (χαρακωματα) με τουφεκια ….και τον πολεμουσες !!!!
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ…ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (νεα και εκλεπτισμενα χαρακωματα…με το ΧΡΗΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙ )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:49 ΜΜ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ 8 28 ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ Ο 5 55. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΗΓΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ -ΠΟΤΑΜΙ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΙΞΑ ΑΚΥΡΟ. ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΡΟΚΑ…… ΔΗΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ….. ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ……….ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    • Ανώνυμος 02/28/2015 @ 5:45 ΠΜ

      δεν το εγραψα για σενα αδελφε,εγω εκανα σχολια πανω στο αρθρο που ποσταριστηκε,ολοι μαζι σε ενα τσουβαλι κατω απο την σημαια της ελλαδας και παμε μπροστα…..ετσι λεει το ατομο

      εγω αν δεν δω αιμα ,πονο και φυλακη σε αυτους που μας κατεντησαν ετσι δεν παω πουθενα,
      εγω δεν θα κανω πραξη το αδελφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια…

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 3:56 ΠΜ

      Δεν ανεφερες καθόλου το ΛΑΟΣ της κωλοτουμπας του Καρατζαφύρερ και το ΚΚΕ του ελληναρα ιδρυτή του, ΑΒΡΑΆΜ Μπεναρογια! ΓΙΑΤΙ;

  17. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 8:44 ΠΜ

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΙΧΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ [ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ] ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΛΜΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ 1940 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΟΨΙΜΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*