ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών).

Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.

Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα»,η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών.

Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης. Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο. Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην
Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο. Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο. Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη.

Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας «Αθηναϊκή» είχε ως τίτλο «Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα» και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα.
Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης» Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο.

Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται.

Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα». Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή.

Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο.

Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και
συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα.

Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην
Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές…»

Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες. Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής.
Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο. Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα «περίεργα» και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

α”) Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),

β”) Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),

γ”) Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),

δ”) Επανομή – Σιθωνία – Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL).

Το ζήτημα είναι ανεξάντλητο και τα στοιχεία που παρέθεσα ενδεικτικά και προκύπτουν από επίσημες Κρατικές εκθέσεις και πορίσματα ερευνών, άρθρα έγκριτων εφημερίδων και διατριβές καθηγητών Πανεπιστημίου.

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει βεβαίως είναι:

Γιατί δεν γίνεται καμία προσπάθεια εκμετάλλευσης όλου αυτού του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται στο υπέδαφος πολλών περιοχών της Ελλάδας;

Η χώρα που ξόδεψε τόσα τρισεκατομμύρια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν δικαιολογείται πλέον να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για την εκμετάλλευση αυτού του πλούτου.

Πηγή: avsite.gr

ΠΗΓΗ

Loading...

17 thoughts on “ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 1. Ανώνυμος says:

  εσύ, θα έβγαζες το πετρέλαιο, αν μπορούσες να το παίρνεις σε χαμηλή τιμή;
  τώρα που μας ήρθε το αυγό στον κ… τρέχουμε και δε φτάνουμε. είναι όμως αργά!

 2. Ανώνυμος says:

  o chipp-ass δεν διαβάζει κατοχικα και δεν τα ξερει αυτα.
  αν τα ήξερε δεν θα συναντιόταν καθε τοσο με την βερολινεζα πουτανα και τα πουστρακαι των Βρυξελλών…αλλα με εβραιους τραπεζιτες .
  ετσι γαι να μην λεμε οτι ειναι και καραπροδοτης και οτι απλα διαχειριζετε την ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ διάλυση και πλειστηριασμό της ελλαδος .
  Οσοι γνωριζουν την διαδικασια πτώχευσης ξερουν οτι ο κλητήρας σου παρουσιάζετε παντα ως ο δηθεν καλος σου συμβουλος και φιλος.

 3. Ανώνυμος says:

  Άσε ρε …. με τέτοια ψιλοπράματα θ ασχολιόμαστε τώρα ;;;

  Αλλού είναι ο μεγάλος μας πλούτος,
  πλούτος που είναι ευδιάκριτος χωρίς έρευνες και τερτίπια,
  πλούτος που μπορεί να τον δει ο καθένας.

  Όχι ρε πείτε ποιος …. ποιος μας πιάνει
  σε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ,
  ρε δεν μας βγαίνει κανένας σας λέω.

  Ώρε γλέντια
  εδώ πλούτος να φάνε και οι κότες.

  Είμαστε πάμπλουτοι πρωταθλητές σου λέω ρεεεεέ !
  Αν δεν με πιστεύεις στήσου μπροστά σ' ένα καθρέφτη ….. και θα δεις !!!!

  Όσο και να γράφονται και να ξαναματαγράφονται,
  αφού το ….πόπολο κοιμάτε βαριά, χωρίς να έχει σκοπό να ξυπνήσει,
  είναι άδικος κόπος και χαμένο μελάνι (pixels & bites).

  Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςς
  Ησυχία …….. ο λαός ….. κοιμάται !!!!

  Αυτά …………………

 4. Ανώνυμος says:

  ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΙΜΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΣ [200-300ΜΕΤΡΑ] ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.[ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ]. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΩΔΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER, TON EΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ 1952.Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΓΑΠ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ- PROMOTION ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΧ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ 'ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ…….ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ…….ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 5. Ανώνυμος says:

  Να μην ξεχάσετε και τα κοιτάσματα κλανίου τα οποία με τους αερο-ψεκασμούς έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ειδικά εδώ μέσα.

 6. Ανώνυμος says:

  μπορειτε να καταλαβετε αν δεν ειχαμε 400 χρονια υποδουλωση απ τη τουρκια και αλλα 100 ισως και 200 απο αλλα πχ εμφιλιους προδοσιες κλπ που θα ηταν σημερα η ΕΛΛΑΣ; Ρε πλανητες θα μπορουσαμε να κινουμε.

 7. ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ says:

  Το αρθρο ειναι γραμμενο προφανως απο καποιους ηλιθιους ηλικιωμενους που πιθανον να μη ζουνε.
  Εξορυξεις τετοιου μεγεθους σε τοσες πολλες περιοχες θα εχει τοσες περιβαλοντικες επιπτωσεις(με μηδαμινο δημοσιο οφελος)που θα καταστησει τη χωρα ακατοικητη(κατι σαν τα αδεια κεφαλια αυτων που τα υπερασπιζονται).
  Μιλαμε για ΕΛΛΑΔΑ δε μιλαμε για μεταλλευτικα πεδια Σιβηριας,Αλασκας,Καναδα κλπ θα πουμε οχι το νερο νερακι αλλα και φαρμακι!!!!
  Ηλιθιοι!!!! Λοιπον εχει κανενας υποψιν τι γινεται στις σκουριες???τριχες,μονο συνωμοσιες και ''ευκολη κονομα"….
  Εχω και προταση,κοβουμε οοοοολα τα δαση(και τερμα οι δασικες κατασβεσεις),πουλαμε τα ξυλα ,ρημοτομουμε τα παντα και τα πουλαμε!!!οπα να τα φραγκα!!!μπαινουμε στα ουφα και γυριζουμε στην πατριδα(Ανδρομεδα).
  Ξερει κανεις απο εσας τους βλακες τις επιπτωσεις στην υγεια των κατοικων στη Μηλο,στην Πτολεμα'ι'δα, Κοζανη,ΚΛΠ,για το νερο της Ολυμπιαδας και για τα εκατομμυρια κυβικα μετρα τοξικης σκονης απο την προηγουμενη ''επενδυση''???
  ΡΕ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ''ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ'' ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

 8. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ-ΒΡΗΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ-ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *