Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:44 - 01/03/2015

Ελεύθερος σε 16 μέρες ο Ρουπακίας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 18 Μάρτιου 2015, συμπληρώνεται το 18μηνο της μέγιστης υποχρεωτικής κράτησης του υπόδικου – δολοφόνου του Τάκκη Φύσσα, στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτέμβρη 2013, τη μέρα που άρχισε (;) η αντίστροφη μέτρηση για την Χρυσή Αυγή.

Και όμως το ποινικό – δικονομικό σύστημα της χώρας θα αφήσει ελεύθερο τον μόνον 100% υπεύθυνο και αποδεδειγμένα – ομολογημένα δολοφόνο.

Η δίκη δεν έχει προσδιορισθεί ακόμα, δεν στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα, στα τέλη του Απρίλη. Φυσικά μέχρι τότε (συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου) θα έχουν απελευθερωθεί λόγω παρέλευσης 18μήνου και σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι – πλην Κασιδιάρη, Μίχου και Γερμενή, που συνελήφθησαν πολύ αργότερα).

Η Δίκη των χιλιάδων σελίδων αναμένεται να κρατήσει μήνες και η μοναδική αίθουσα που μπορεί να “υποδεχθεί” μια δίκη με τόσους κατηγορούμενους και μάρτυρες είναι στην Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, η οποία όμως είναι “πιασμένοι” για πολλούς μήνες ακόμα, εκτός και εάν η δίκη γίνεται μια ημέρα την εβδομάδα, όπως δλδ γίνεται με τη δίκη των Πυρήνων.

Έτσι όμως η δίκη δεν θα κρατήσει για μήνες ίσως ακόμα και χρόνο, με αποτέλεσμα μια πλειάδα αδικημάτων – που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος να μείνουν ατιμώρητα, ενώ ήδη δικαστικοί κύκλοι αμφισβητούν κατά πόσο μπορεί να στηριχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε η πρόσφατη αντιπαράθεση των μελών του δικαστικού συμβουλίου δείχνει το δρόμο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στις δικαστικές αίθουσες.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 4:15 ΜΜ

    ΤΟ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑΚ-Κ-Η , ΤΟ ΜΙΧΟ ΤΟΝ " ΕΚΛΕΙΣΕΣ" ΦΥΛΑΚΗ . ΕΞΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ : ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΣ-ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΣ 27-28 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΥΖΗΛΟΣ-ΓΕΡΜΕΝΗΣ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ . ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ;

  2. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 5:49 ΜΜ

    θα αφησουν τον ρουπακια ,γιατι αυτοι τον εβαλαν να σκοτωσει το φυσσα ,μονο και μονο να φυλακισουν τους χρυσαυγειτες ,το ειχα καταλαβει απ' την αρχη ,γιατι δεν μπορει ενα βαμμενο κομμουνι σαν τον ρουπακια να γινει ξαφνικα εθνικιστης.Σιγουρα πληρωθηκε πολυ καλα ,αλλα κριμα για αυτον που εγινε φονιας ,βλεπεις υπαρχει και ο νομος ΤΟΥ ΘΕΟΥ που τους κακους δεν θα τους αποφυλακισει ποτε.

  3. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 6:22 ΜΜ

    ΣΤΗΜΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΟΣΚΥΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΡΙΜΑ

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 7:54 ΜΜ

      Τα " ΣΤΗΜΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΟΣΚΥΛΑ " που λες , ειναι μεσα και αδικα . Ολοι οι υπολοιποι που δικαια θα επρεπε να ειναι μεσα , που ειναι και πως διαφεντευουν τις ζωες μας ; Ολοι εσεις οι υπολοιποι , που δεν φαγατε το "παραμυθι" , τα γατονια , ποτε και πως αντιδρασατε ; Ποτε διαμαρτυρηθηκατε για τις παρανομες προφυλακισεις , την καταστρατηγηση του συνταγματος , τα βιντεο μπαλτακου , τις τηλεφωνικες διαταγες σαμαρα κλπ ; Γιατι δεν βγηκατε να διαμαρτυρηθειτε οτι ειναι στημενο , αλλα κανατε μοκο γιατι πιστευατε πως θα τους ξεφορτωθειτε και θ αρπαξετε κομματι απο τις ψηφους της ΧΑ; Ειναι μεσα 18 μηνες , τους εξεφτελιζουν , τους δικαζουν καθημερινα , τους συκοφαντουν , τους αποκλειουν και τους φιμωνουν , παραποιουν αυτα που λενε , τους εχουν καταπατησει συνταγματικα δικαιωματα και τωρα που τους αποφυλακιζουν αναγκαστικα γιατι δεν γινεται αλλιως βαση νομου , αυτο που βρηκες να πεις ειναι πως ειναι " στημενα ναζιστοσκυλα" . Αλλωστε Μιχαλολιακος και Λαγος , τυπικα αποφυλακιζονται αφου θα συνεχισουν σε κατ οικον περιορισμο . Για θυμησε μου ποτε και σε ποιον ξαναγινε αυτο ; Αντι να τα βαζεις με αυτους που κωλυσιεργουν τη δικη μηπως και βρουν κανα ψευδομαρτυρα , βριζεις αυτους που πληρωνουν γιατι φωναξαν την αληθεια , μεγαλε δημοκρατη . ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ . ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΚΡΙΜΑ .

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 10:35 ΜΜ

      σωστός ο φίλος.

  4. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 7:23 ΜΜ

    Καλά πόσο κολλημένος πολιτικά πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι το σκηνικό με την δολοφονία ΔΕΝ ήταν στημένο ; εδώ βγήκε στη φόρα από κρυφές συνομιλίες του Σαμαρά ότι είχε τις εντολές του να τους χώσει αδίκως στη φυλακή δήθεν ως εγκληματίες. δεν πειράζει όμως, ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη

  5. ενας τσακωμος απο φανατικους ανεγκεφαλους οπαδους αντιθετων πολιτικων παραταξεων επεφερε τον τραυματισμο και τελικα τον θανατο του ατυχου φυσσα ..τα κομματα αρπαξαν την ευκαιρια και χρησιμοποιωντας τα μμε που ηδη εδω και πολυ καιρο ειναι τα βασικα οργανα προπαγανδας κατηγορησαν την αντισυστημικη χρυση αυγη ως υπαιτια για τον φονο και οχι μονο ,η πολυμηνη πλυση εγκεφαλου εφερε και το σημερινο αρθρο στα κατοχικα ,,βλεπεται τα λυσαμε ολα τα προβληματα μας και μας εμεινε ο ρουπακιας και η πιθανη αποφυλακιση του……δυστυχια σου ελλας με τα τεκνα που γεννας……οι δεκαδες δολοφονιες,αυτοκτονιες,ληστειες,κλπ.των συμπολιτων μας δεν φαινεται να απασχολουν κανεναν η αποφυλακιση ομως του φυσσα …πολλους… και ανοητους και πονηρους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*