Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:55 - 01/03/2015

Γιατί όλα αυτά; Κουραστήκαμε κάθε 2-3 μήνες να ακούμε τα ίδια και τα ίδια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

To κακό φυσικά ξεκινάει στο γιατί ζητάμε κάθε 2-3 μήνες χρήματα, που μάλιστα δεν τα δικαιούμαστε.

Είναι γιατί έχουμε πολλούς υπαλλήλους; Τότε ας τους απολύσουμε!

Είναι γιατί δίνουμε πολλά λεφτά στους εκπαιδευτικούς; Τότε ας κλείσουμε τα σχολεία, ποίος χρειάζεται τα γράμματα;

Είναι γιατί οι Έλληνες είναι οι υπ΄αριθμόν ένα χαπάκιδες της Ευρώπης; Τότε ας κλείσουμε νοσοκομεία και κέντρα υγείας και ας ψοφήσουν, άλλωστε τι φταίει η ευρώπη που έχουμε 1000 νησιά και πάνω από 2000 απομακρυσμένα χωριά, με αποτέλεσμα να χρειάζονται δεκάδες αγροτικοί ιατροί….

Είναι γιατί έχουν από ένα σπίτι και ένα εξοχικό και τουλάχιστον 2 αυτ/τα ανά οικογένεια, και για να τα αποκτήσουν ξέραναν και το σκατό τους; Τότε ας τους τα κατασχέσουμε (ούτως ή άλλως ο ΕΝΦΙΑ αυτό θα κάνει σε 4-5 χρόνια).

Τελικά γιατί;

Πάντως δεν είναι θέμα μαγκίας (όπως το παίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ούτε αξιοπρέπειας (όπως πολύ θα ήθελαν όλοι), ούτε όμως εξόδου από το μνημόνιο (όπως πολύ θα ήθελαν οι ΝΔκράτες, αλλά ταυτόχρνα ξεχνούν το mail Χαρδούβελλη και κάνουν ή μόκο ή τουμπεκι ψιλοκομμένο) αλλά αλλαγής οικονομικού προσανατολισμού και πολιτικής. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ΜΟΝΗ λύση για όλους (φτωχούς γιατί έχουν ελπίδα να δουν καλύτερη μέρα και πλούσιους γιατί ούτως ή άλλως έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω…) είναι η έξοδος από το ευρώ! Οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι αστοί (νεόπλουτοι κλπ) και αδιάφοροι για την μια ή την άλλη λύση οι μικρομεσαίοι (τι είχαμε τι χάσαμε).

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 4:58 ΜΜ

    Ο μαλακας ο Τσίπρας φταίει
    Μας έχει πουλήσει στα γερμανικά αφεντικά του.
    Αν δεν επερνε την μίζα κάτω από το τραπέζι θα μπορούσε να πει Όχι ρε γμτ να γυρίσουμε πίσω στην δραχμή!
    Αλλά δεν μπορεί. Πλέον τον έχουν στο Χέρι και τον χειρίζονται σαν
    μαριονέτα.

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 6:10 ΜΜ

      Κανένας μαλάκας από αυτούς δεν φταίει,
      αυτοί πουλημένα ανδρείκελα ήσαν πάντα !!!

      ο ΜΟΝΟΣ Μαλάκας που φταίει είσαι ΕΣΥ,
      που τρως ….. ότι σου πετάνε,
      τους ψηφίζεις και τους ανέχεσαι τόσο καιρό !!!

      Σκάσε λοιπόν και ….. σκύψε !!

      ΑΝ
      είχες λίγο μυαλό και πρόλαβες και πήρες βαζελίνη,
      δεν θα σε τσούξει τόσο πολύ,
      αλλά μια ….. ευχέρεια όμως θα την αποκτήσεις ούτως ή αλλέως !!!

      Αυτά ……….

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 7:03 ΜΜ

      eixa mialo kai tin kopanisa ekso! alla me tsouzi hia ton topo pou megalosa kai agapw.

  2. Ανώνυμος 03/01/2015 @ 7:40 ΜΜ

    ekdodo apo to koloevro kai diekdikisi polemikon epanorthoseon afta eprepe na kanoyne kanonika h mparoyfoksirizeh ala afta psila gramata katse malaka ellina na se sosoyne to ksiriza kai ta skatoneonazi xrisa avga kai xrisa skata kala na pathete kala na pathoyme h ipolipi ti fteme

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*