21:33 - 17/12/2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει η Πόπη Σουφλή

 Η είδηση, έφτασε στα attikanea πριν λίγα λεπτά και μας έβαλε σε συναγερμό, καθώς το στρατιωτικό ρεπορτάζ, δεν είναι το αντικειμενο της δημοσιογραφίας μας.
Αναζητησαμε την επιβεβαίωση της είδησης και αποφασισαμε να την δημοσιεύσουμε, κρατώντας τις επιφυλάξεις μας, ως προς τις εξελίξεις.
Η είδηση, αναφέρει:“ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΗΤΑΝ …ΤΑΚΤΙΚΟ ΟΧΙ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ”

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ”

.

Προς τι αυτή η σύγκλιση στρατιωτικών επιτελαρχών της Τουρκίας;

Έχει σχέση με τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία και τυχόν “πράσινο φως” από την Αμερική για επίθεση, ή μήπως οι στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται τις μέρες αυτές στην Ελλάδα, κινητοποίησαν τους Τούρκους;

 Δεδομένο είναι, ότι η κατάσταση, είναι τεντωμένη και τίποτα δεν αποκλείεται…..
 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*