ΕΚΛΟΓΕΣ 2015…ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα ΜΜΕ της χώρας μας
ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο fund» ΚΚR.

Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR.
Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.

Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη τη ροή των αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται αναλόγως…!
Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular.

Το επενδυτικό fund εξ’ Αμερικής έχει…ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.

Η Singular λοιπόν περνά στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής που έχει πολλάκις ζητήσει μετ’ επιτάσεως τη φυλάκιση και την ολική δίωξη της Χρυσής Αυγής με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν έχουν διστάσει με ποικίλους τρόπους να εκφράσουν τη δυσφορία τους που ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αν και το έχουν απαιτήσει, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις.

Παρακάτω παραθέτουμε για τους δύσπιστους τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας.
Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους – κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:

1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι…Εβραίος, έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.

Από τα παραπάνω τίθεται το εξής ερώτημα:

Αυτή η εν κρυπτώ συμφωνία, που ποτέ δεν έμαθε ο ελληνικός λαός, που φέρνει εβραϊκό καθεστώς ιδιοκτησίας στην εταιρεία που έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των εκλογών, με δεδομένο το μένος και το μίσος που έχει για το πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, λέτε να επηρεάσει και το αποτέλεσμα των εκλογών;!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

13 thoughts on “ΕΚΛΟΓΕΣ 2015…ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

 1. Ανώνυμος says:

  Δεν ξέρω τι καθεστώς έχει η τι τρέχει με τους αντικαταστατες βγενοπουλου…. Σιγουρα όμως αναβλύζει…. ποτάμι νοθεία… Λυκοοοοοος.

 2. Ανώνυμος says:

  Στις Ευρωεκλογές 2014 -προ μεταβίβασης- η Ελιά και το Ποτάμι πήρανε 15%, γεγονός που -ενδεχόμενα- παραπέμπει στα Θαύματα Του Ιησού με καρβέλια, ψάρια και κρασί, μα Κανένα Κόμμα της Αντιπολίτευσης δε προβληματίστηκε, δεν ασχολήθηκε και δεν ανησύχησε -και δικαίως- αφού και οι 300 τρώνε, πίνουνε και καλοπερνάνε στην Υγεία Χρήσιμων Ηλίθιων. Προσωπικά πιστεύω πως είναι Ιστορική Πρόσκληση-Πρόκληση η -ενδεχόμενη- Γενναία Πριμοδότηση κάθε -εντός Συνταγματικού Τόξου- Ελπιδοφόρου Νέας -Ποτάμι- μα και Δοκιμασμένης Παλιάς -ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και Κόμμα GAP- Εθνοσωτήριας Προσπάθειας από την (κάθε) SINGULAR LOGIK προκειμένου να γίνουν ‘’Χαρισματικότερες’’ καθώς διαχρονικά διδαχτήκαμε -γενόμενοι απείρως σοφότεροι- πως Όσο πιό Βαθιά, Τόσο πιό Καλά.

 3. Ανώνυμος says:

  Απο ολα τα ανω εσυ στεναχωριεσαι για το μελλον των ναζι σου και οχι των Ελληνων δηλαδη ; πωτε προλαβατε να γινεται κομματοσκυλα τα βλαμμενα του 0.3% μεσα σε 5 6 χρονια ..δεν καταλαβα

  • Ανώνυμος says:

   Πως φαίνεται πως δεν έχεις ΠΟΛΛΑ καταλάβει!!!κοροιδο άλλοι ειναι οι ναζί αλλά αφου δεν στο λεει η τηλεόραση που να το καταλάβεις?????

 4. Ανώνυμος says:

  Το ερώτημα είναι αν θα πέσει μαγείρεμα ;;;;

  Γιατί μέχρι τώρα τι γινόταν;;;
  Ποιος δεν θυμάται τα ανεκδιήγητα του υπουργείου εσωτερικών,
  όπου πχ. εγγεγραμμένοι 200
  ψήφισαν 240,
  πήραν ο Α-185, ο Β-92, ο Γ- 87, σύνολο 185+92+87=364.

  Πάντα γινόταν μαγείρεμα.
  Σήμερα όμως εύκολα μπορεί να γίνει διασταύρωση από τα κόμματα εάν θέλουν, όποιος και αν ελέγχει το σύστημα προβολής των αποτελεσμάτων, εκτός πια και το κάνουν γαργάρα, επειδή έτσι είπαν τα αφεντικά.

  Θυμάστε πριν μερικά χρόνια
  που με σχεδόν το σύνολο της καταμέτρησης έβγαινε κάποιος,
  και είχαν στήσει χορό και πανηγύριζαν,
  και ξαφνικά ώωω του θαύματος βγήκε σαν βρεγμένη γάτα και συνεχάρει τον αντίπαλο;;;

  Έτσι για μείνουμε στα δικά μας και να μην σας πάω στην Εσπερία !!!!

  Το Θέμα δεν είναι ποιος θα βγεί,
  ούτε το Μαγείρεμα αν τα ζωντόβολα διαλέξουν λάθος μαντρί.

  Το θέμα είναι ΑΝ επιτέλους τα γελάδια θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
  και θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους,
  αλλά Φεύ …… μόνο στα παραμύθια και σε κανα όνειρο θερινής νυκτός !!

  Αυτά ………

  Υ.Γ. Έτσι για να μην πείτε ότι δεν σας το είπε κανείς …..

  Όποιον και να βγάλουν,
  πάρτε βαζελίνη …. πολλή βαζελίνη,
  και διαλέξτε καλή στάση,
  για να μην σας πονέσει πολύ

 5. Ανώνυμος says:

  Φυσικά και θα γίνει μαγείρεμα και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρώτος σίγουρος ριγμένος. Εδώ μας έχουν κάνει άλλα κι άλλα σε λίγη νοθεία θα κολλήσουν?

 6. Ανώνυμος says:

  Το μόνο αντισιωνιστικό και ελληνικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή..αναρωτηθείτε πώς τελικά όλο το σάπιο και βρώμικο σύστημα τους καταπολεμάει και ξαφνικά όλοι οι άλλοι είναι μαζί..κι εσείς αριστεροί ''πατριώτες''αν νομίζετε ότι ο κάθε Τσίπρας θα μιλήσει για Ελλάδα, ξανασκεφτείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *