ΕΚΛΟΓΕΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ Ή ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ;

ΠΡΟΣΟΧΗ…Ο τσοπάνης παραμονεύει και παρακολουθεί τα πρόβατα, που εξασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα: Λείπουν βέβαια…
τα τσοπανόσκυλα από την παραπάνω εικόνα, όμως νομίζουμε πως είναι αρκούντως κατατοπιστική.

Τι θα κάνετε λοιπόν στις 17 Ιουνίου; Θα ανεχτείτε τους κάθε λογής τσοπάνηδες των κομματικών μαντριών να σας καθοδηγούν στην κάλπη; Ή ΘΑ…ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ;

Η επιλογή είναι δική σας: Θυμηθείτε μόνο, πως όταν μιλάμε για μαντριά, τσοπάνηδες, τσοπανόσκυλα και πρόβατα, δεν αναφερόμαστε μόνο στα «μεγάλα» κόμματα, αλλά και στα «μικρά»: Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται κάποια που «μεγάλωσαν» ξαφνικά, οπότε οι εκεί τσοπάνηδες νομίζουν ότι…ισχυροποιήθηκαν από την παρουσία πολλών προβάτων – ψηφοφόρων.

Δώστε τους να καταλάβουν, λοιπόν: Σπάστε την τρομοκρατία του συστήματος και τις κομματικές εξαρτήσεις. Ψηφίστε τίμιους, σοβαρούς ανθρώπους που νοιάζονται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Υπάρχουν και είναι αρκετοί: Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για ιδανικές επιλογές δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο κόμμα – κάποιοι αξίζουν παραπάνω την ψήφο μας από κάποιους άλλους…!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *