Εκλογές θα γίνουν μόνο όταν διασφαλιστούν όλοι οι δανειστές μας

Πες μου πότε θα ανταλλαχθεί και το τελευταίο ομόλογο του ελληνικού δημόσιου με τα νέα ομόλογα που διασφαλίζουν τους δανειστές να σου πω πότε θα γίνουν οι εκλογές…
Οι πρόθυμοι συνεργάτες σχημάτισαν κυβέρνηση για να εφαρμόσουν και να επιβάλουν αυτά που οι ξένοι προϊστάμενοι τους διατάζουν.

Μαζί και το ντόπιο τραπεζικό σύστημα που πρόθυμα δίνει τα παιδιά του που χρόνια το υπηρετήσαν στο υπέρτατο αγώνα της υποδούλωσης της χώρας.

Το πολιτικό κατεστημένο επιτέλους πεταει από πάνω του τα κάθε λογής πολιτικά φτιασιδώματα και παρουσιάζεται με το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό της υπηρέτησης των συμφερόντων που εκπροσωπεί.


Άλλωστε γι΄αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε. Άλλο αν κατά καιρούς στην ρητορεία του εμφανιζόταν, το ένα ή το άλλο κόμμα ή και όλα μαζί, ότι κόπτονταν υπέρ του λαού και της πατρίδας, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και μένουν, τα λόγια τα παίρνει ο αέρας και πάνε.


Και μπροστά στο συμφέρων, αυτό που άλλωστε κρατάει το πολιτικό κατεστημένο ζωντανό, δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι διατιθέμενο να κάνει. Προέχει πάνω απ΄όλα η προάσπιση των «δικαίων» αυτών που υπηρετεί.


Γι΄αυτό και η κυβέρνηση «ανάγκης», ανάγκης για ποιους άραγε ;;;


Ποιοι την είχαν ανάγκη αυτή την κυβέρνηση και γιατί ;;;


Πάντως δεν την είχε ανάγκη ο λαός και η Ελλάδα.


Για να μην έχετε καμία αμφιβολία πότε θα γίνουν οι εκλογές αναφέρουμε ότι θα γίνουν όταν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και ανταλλαχθεί και το τελευταίο ομόλογο του ελληνικού δημοσίου με τα νέα ομόλογα που διασφαλίζουν τους δανειστές.


Την στιγμή που αλλάξει χέρια και το τελευταίο ομόλογο, την στιγμή που με την ανταλλαγή αυτή θα διασφαλιστει και ο τελευταίος δανειστής του ελληνικού κράτους, τότε ο λαός θα μπορεί να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει, για ένα μέλλον όμως που θα του το έχουν χαράξει άλλοι.

Κυρίαρχε λαέ…

RAMNOUSIA
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *