Εκατό λεωφορεία με ετεροδημότες έρχονται από την Τουρκία να ψηφίσουν στην Θράκη

Εκατό λεωφορεία ετεροδημοτών μουσουλμάνων που θα έρθουν από την Τουρκία στην Θράκη για τις εκλογές της Κυριακής συμβάλλοντας σημαντικά στην επικράτηση των επιλογών του τουρκικού προξενείου αφού στο σύνολο τους οι ψηφοφόροι αυτοί έχουν ήδη αποφασίσει τους υποψήφιους και το κόμμα που θα επιλέξουν. Σκοπός του τουρκικού προξενείου είναι η εκλογή τριών μουσουλμάνων βουλευτών.  

Η  ανακοίνωση «Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης – παράρτημα Κιουτσούκτσεκμετζέ Κωνσταντινούπολης αναφέρεται για δωρεάν μετάβαση για τις εκλογές στην Ελλάδα με δρομολόγια που ξεκίνησαν από την Τετάρτηκαι είναι καθημερινά. «Καλούμε όλους τους Δυτικοθρακιώτες συμπολίτες μας που ζούνε στην Κωνσταντινούπολη να ψηφίσουν.

 defencenet.gr
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *