ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ;;;;

Πως θα αισθανόσουν αν κάποια στιγμή έπαιρνες ένα γραμμα από την κυβέρνηση σου που έλεγε : Δυστυχώς μετά από έρευνα προς το άτομο σας καταλήξαμε στο ότι είστε ανίκανος να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας θέματα για αυτό θα σας διορίσουμε έναν άγνωστο σε εσάς υπάλληλο μας να τα διαχειρίζεται αντι για εσάς ! Εσείς θα κοστολογήθητε για αυτή την εργασία του ανθρώπου μας!

Το χειρότερο είναι να έχεις πολεμήσει και για την πατρίδα σου και να στο λένε αυτό!!Γιατί αυτή η επιστολή στάλθηκε στους βετεράνους της Αμερικής!

Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί? Και όμως στην Αμερική ήδη άρχισε να συμβαίνει και όχι μόνο αλλά και για το θέμα τον όπλων!! Βέβαια ίσως να μην έχουμε εμείς οι Έλληνες κατανόηση για το θέμα των όπλων μιας και δεν είχαμε ποτέ την πολυτέλεια σαν κοπαδακι που είμαστε να έχουμε δικαίωμα στην προσωπική μας ασφάλεια!

Για έναν Αμερικάνο όμως το να του στερήσεις τα όπλα του είναι σαν να του στερεις την Ελευθερία του!

Και συνεχίζει η επιστολή λοιπόν πέραν των παραπάνω…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


….«Ο προσδιορισμός της ανικανότητας σας θα σας απαγορεύσει το δικαίωμα από την αγορά, κατοχή, παραλαβή, μεταφορά σε πυροβόλο όπλο ή πυρομαχικά. Αν παραβιάζεται εν γνώσει σας οποιαδήποτε από αυτές τις απαγορεύσεις, μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο, η να φυλακίστηκε, ή και τα δύο,βάση του νόμου μπλα μπλα μπλα..

Stranger …Μια μερα πριν να θυμηθω οτι ειμαι ελευθερος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *