ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Όλη η ομορφιά που μπορείς να αναγνωρίζεις έξω από εσένα καθρεφτίζετε και μέσα σου. Για αυτό μάθε να ζεις με το να αντιλαμβάνεσαι τα όμορφα και όχι τα υποτιθέμενα η ανυπαρκτα άσχημα. Πολλοί άνθρωποι φοβούμενοι τον θάνατο ΔΕΝ έζησαν την ζωή τους.
Στο λέω αυτό όχι γιατί δεν υπάρχουν άσχημα πράγματα στην ζωή άλλα γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν με εκαντονταπλασια άσχημα πράγματα μέσα στο μυαλό τους,δημιουργημένα μόνο και μόνο από φόβο και όχι από πραγματικότητα.Ο μοναδικός πραγματικός εχθρός σου είναι ο φόβος και δυστυχώς έχεις γεννηθεί σε κοινωνία που έχει δημιουργήσει βιομηχανία φόβου.Άλλα πάντα εσύ θα είσαι αυτός που θα παράγει η όχι τον φόβο.Όσο πιο πολύ πλησιάζεις το όμορφο τόσο θα αμύνεσαι στο φόβο!

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *