ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ:ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ «ΜΑΣΤΙΓΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… Συνεχίζεται η απραξία και η κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα των υποσιτισμένων παιδιών στα σχολεία, που συνιστά σύγχρονη βαρβαρότητα. Ακόμα και το πρόγραμμα με τα μικρογεύματα σε 18 σχολεία της Αττικής που είχε ανακοινωθεί αλλά δεν είχε προχωρήσει, είναι στον αέρα και δεν αποκλείεται η εγκατάλειψή του, όπως φάνηκε από χθεσινές δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου.

Σε χθεσινή συνέντευξή της στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, η υπουργός είπε ξεκάθαρα ότι: Δεν μπορείς «να δώσεις συσσίτια σε όλους. Είναι αδύνατον» και από την άλλη, ότι είναι αντιπαιδαγωγικό να πας να δώσεις συσσίτια σε ένα ή σε κάποια παιδιά του σχολείου που έχουν πρόβλημα, γιατί έτσι τα ξεχωρίζεις. Ενώ οι περιπτώσεις πεινασμένων μαθητών στα σχολεία αυξάνονται, μίλησε γενικά για «μια συνεργασία και με την αυτοδιοίκηση και με την πρόνοια, για να παρέμβουμε στις οικογένειες». Το ερώτημα βέβαια είναι για ποια πρόνοια (την έχουν διαλύσει τελείως) μιλάει η υπουργός… Την ίδια ώρα από το υπουργείο Παιδείας λένε πως το πρόγραμμα των συσσιτίων είναι στην αρμοδιότητα της υφυπουργού, αλλά δεν έχει ξεκινήσει.

Πρόκειται για υποκρισία και μέγιστη κοροϊδία απέναντι στις λαϊκές οικογένειες που τις έχουν πτωχεύσει. Οταν πρωτοήρθε στην επιφάνεια το πρόβλημα των υποσιτισμένων παιδιών στα σχολεία, η κυβέρνηση μιλούσε για «λαϊκισμό» και διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Πέρασαν μήνες κυβερνητικής απραξίας, οι διαστάσεις του προβλήματος διογκώνονταν κι όταν πια δεν μπορούσαν άλλο να το αρνούνται, ανακοίνωσαν τα ψίχουλα αυτού του προγράμματος για τα 18 σχολεία της Αθήνας, που κι αυτό ακόμα τώρα φαίνεται να το παίρνουν πίσω!!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *