Εικονικός στρατηγικός βομβαρδισμός της Ιαπωνίας από ρωσικά αεροσκάφη!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Σκηνικό «ψυχρού πολέμου» στην ιαπωνική θάλασσα όταν ρωσικός σχηματισμός από δύο βομβαρδιστικά, δυο αναγνωριστικά και ένα τουλάχιστον ιπτάμενο ραντάρ προσέγγισε στον εναέριο της Ιαπωνίας και τις ακτές της χώρας  με τρόπο που θύμιζε επίθεση στην χώρα προκαλώντας την άμεση αντίδραση της ιαπωνικής αεράμυνας και δείχνοντας ότι πολλές φορές κάποια πράγματα, όπως η διεθνής ασφάλεια, δεν είναι καθόλου δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα ο πολύ ασυνήθιστος σχηματισμός των ρωσικών αεροσκαφών αποτελείτο από δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 MS Bear-H, τα οποία έχουν ως αποστολή την εξαπόλυση πυρηνικών βλημάτων cruise, δύο υπερηχητικά στρατηγικά αναγνωριστικά Su-24 MR (Fencer-E) και ένα ιπτάμενο ραντάρ A-50 Mainstay.
Ο σχηματισμός έθεσε αμέσως την ιαπωνική αεράμυνα σε συναγερμό καθώς τόσο η σύνθεσή του όσο και ο αριθμός των αεροσκαφών ήταν ασυνήθιστα μεγάλος, σε αντίθεση με τις πτήσεις μοναχικών Tu-95 που καταγράφονται συνήθως. Διότι αερσοκάφη στρατηγικού στρατηγικού βομβαρδισμού, σε συνδυασμό με στρατηγικά αναγνωριστικά και ιπτάμενα ραντάρ, είναι σχηματισμός καθαρά πυρηνικής κρούσης!
Αμέσως δύο ζεύγη αεροσκαφών ένα με F-15J και ένα με F-2A απογειώθηκαν από τις πλησιέστερες αεροπορικές βάσεις σπεύδοντας στο σημείο που πετούσε ο ρωσικός σχηματισμός ενώ ταυτόχρονα ακόμη 2 ζεύγη F-2A ήταν σε ετοιμότητα δύο λεπτών για απογείωση εάν παρίστατο ανάγκη.
«Πέταξαν πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, και τη θάλασσα της Ιαπωνίας ανοικτά του Hokkaido και της επαρχίας Tohoku στην βορειοανατολική Ιαπωνία» ανέφεραν Ιάπωνας εκπρόσωπος της Αεροπορίας για να προσθέσει πως πρώτη φορά ρωσικό ιπτάμενο ραντάρ εντοπίστηκε να πετά τόσο στην Ιαπωνία.
«Τα ιαπωνικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αναγνώριση των ρωσικών αεροσκαφών υποδεικνύοντάς τους παράλληλα ότι προσέγγιζαν τον ιαπωνικό εναέριο χώρο. Τα ιαπωνικά τζετ παρέμειναν συνεχώς σε μικρή απόσταση από το ρωσικό σχηματισμό μέχρι που αυτός εγκατέλειψε την ιαπωνική θάλασσα», ανέφερε ο ίδιος εκπρόσωπος.
Από την πλευρά της η Ρωσία μέσω του εκπροσώπου της ρωσικής Αεροπορίας Σμήναρχου Vladimir Drik, ανακοίνωσε πως οι πτήσεις ρωσικών αεροσκαφών κοντά στις ακτές της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και έλαβαν χώρα στο διεθνή εναέριο χώρο και πάνω από διεθνή ύδατα.
«Όλες οι πτήσεις των αεροσκαφών της ρωσικής Αεροπορίας πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και με την αυστηρή προϋπόθεση που διέπουν τους διεθνείς κανόνες για χρήση του εναέριου χώρου πάνω από διεθνή ύδατα και δεν παραβίασαν τα εναέρια σύνορα κανενός κράτους» είπε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Αεροπορίας  για να καταλήξει: «Τα αεροσκάφη μας συνοδεύτηκαν από ιαπωνικά μαχητικά F-15 και F.2».
Πάντως φαίνεται ότι υπήρξε σφοδρή «αναταλλαγή» ηλεκτρονικών πυρών καθώς αναφέρθηκαν από πλοία που πετούσαν στην περιοχή ισχυρές παρεμβολές στα ραντάρ και τις επκοινωνίες τους. Ειδικά το Α-50 είναι μία κινητή μονάδα
 ηλεκτρονικού πολέμου με τεράστιες δυνατότητες.

defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *