ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33!!!!!

Πολλοί από εσάς μου στέλνετε ημέηλ για το αινιγματικό νούμερο 33!!!! Τι είναι και τι σημαίνει!!!! Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι τα εξής, ύστερα εσείς ψαχτείτε λίγο να δείτε και μονοί σας αν είναι έτσι ή και λίγο παραπάνω με τα στοιχεία που θα σας δώσω…!!!

Το νούμερο 33 είναι ένας ειδικός αριθμός που διακατέχει μυστήρια και πεποιθήσεις, όσοι γνωρίζουν αυτός δεν είναι ένας αριθμός ως κάθε τούτου αριθμός αλλα κάτι το αξιοπερίεργο όπου αφορούν αυτόματα ορισμένα γεγονότα όπως η ηλικία θανάτου του Ιησού, ή για τον πιο σημαντικό βαθμό στον Ελευθεροτεκτονισμό που χορηγεί σε διάφορους μύστες ή τον αριθμό των σπονδύλων που απαρτίζουν την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη, μεταξύ άλλων!!!!

Ο Dante Alighieri ( Ντάντε Αλιγκέρι http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B9 ) στην θεία κωμωδία αφιέρωσε 33 ποιήματα( !;! ) στην Κόλαση, το Καθαρτήριο 33 και στον παράδεισο 33, καθώς χωρίζονται σε τριάδες!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νούμερο 33, όπως και άλλοι αριθμοί, είναι ένας ειδικός αριθμός που περιέχει μυστήρια και πεποιθήσεις!!!!

Ένας κύριος αριθμός που σχετίζεται με την έναρξη και τη δύναμη όπως πολλοί θεωρούν!!!! Χωρίς να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με ό, τι ο αριθμός μπορεί να σημαίνει, ας μιλήσουμε για κάποιες πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που μπορεί να μας οδηγήσει να ανακαλύψετε και εσείς κάποιες ενδείξεις για τα μυστήρια της παράλληλου 33 όπου παρουσιάζεται στο βόρειο ημισφαίριο και νότιο ημισφαίριο!!!!


Οι παραλληλισμοί 33 Βόρεια και 33 Νότια

Οι παραλληλισμοί ( γραμμές γύρω από τις εκτάσεις, όπως δαχτυλίδια εκ των ανατολάς ) αποτελούν την ευρύτερη εμβέλεια στην αντίστοιχη κεντρική γραμμή σε 0 γνωστή ως “Ισημερινός”!!!! Οι μεσημβρινοί (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82 ) , κάνουν κάθετες διαχωριστικές γραμμές όπου παρατείνονται από βορρά προς νότιο πόλο, με το βαθμό του γεωγραφικού πλάτους 0 °, στο μεσημβρινό του Γκρήνουιτς!!!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θέση αυτή των κτιρίων σε αυτή τη γραμμή έχει στενούς δεσμούς με τον Τεκτονισμό, θρησκευτικές κοινότητες, τις μυστικές κοινωνίες, κ.τ.λ.!!!! Ορισμένα γεγονότα της ιστορίας που παράγονται σε αυτές τις περιοχές προκαλείται από οποιοδήποτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή > επίσης αποδίδεται μόνο όταν πρόκειται να δούμε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να αποκαλύψουν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα και συμπτώσεις!!!! Είναι αυτό που σας λέω να έχετε ανοιχτό μυαλό!!!!

Βόρειο Ημισφαίριο

Στο βόρειο ημισφαίριο, η εν λόγω παράλληλη περνάει μέσα από δρόμους και από μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Λος Άντζελες, Φοίνιξ, Ντάλας ή την πόλη του Ρόσγουελ, το γνωστό ατύχημα όπου έγραψα για τις παραπληροφορήσεις της νεκροψίας έστω και περιληπτικά όσοι Θέλετε να διαβάσετε για αυτό πατήστε ΕΔΩ!!!! μια περιοχή γνωστή για την ιστορία της μέσα στην περιπτωσιολογία των UFO…..!!!!

Ξέρατε ότι ο John F. Kennedy ( Τζων Φ Κένεντι http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_John_F._Kennedy ) δολοφονήθηκε στην πόλη Ντάλας όπου βρίσκεται, στην παράλληλο 33!!!!!

Σας φαίνεται παράξενο; Περίεργος χώρος για τη δολοφονία του John F. Kennedy το 1963 για τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά!!;!! Ο αδελφός του Ρόμπερτ Κένεντι δολοφονήθηκε το 1968 επίσης στην παράλληλο 33 στο Ambassador Hotel ( Αμπάσαντορ Χοτέλ στο Λος Άντζελες http://en.wikipedia.org/wiki/Ambassador_Hotel_%28Los_Angeles%29 )!!!!

Η πρώτη πυρηνική έκρηξη λαμβάνει χώρα σε Alamogordo ( Αλαμογκόρντο – http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_%28nuclear_test%29 ),στο Νέο Μεξικό ( http://en.wikipedia.org/wiki/Alamogordo,_New_Mexico ) δεξιά στην παράλληλη 33!!!! Ειδικά στο Νέο Μεξικό, φαίνεται να έχει επιλεγεί για ένα ειδικό λόγο ώστε να τοποθετηθεί σε αυτή τη γραμμή!!!!

Το 1955 το πρώτο θεματικό πάρκο Ντίσνεηλαντ στο > ως πολύ αποκλειστικό, για να ανοιχτεί στο Anaheim ( Αναχέιμ ) της Καλιφόρνιας, το τελευταίο σχετικά με τις παράλληλες 33!!!! Υπάρχει μέσα στο συγκρότημα της Ντίσνεϊ στην πλατεία Νέα Ορλεάνη, επί της λεωφόρου Ρόαγιαλ Στριτ Ν33 όπου απαιτείται να είστε μέλος από 14 χρόνια πριν και αριθμεί μόνο 500 μέλη!!!! Καλό ε!;! Έτσι είπα και εγώ!!!! Δείτε τώρα και το περίφημο κλαμπ 33 τι είναι εν περίληψη και με ολιγοφαγίες αν και θα επανέλθω με πλήρεις άρθρο για αυτό ( http://fr.wikipedia.org/wiki/Club_33 )!!!!

Από το > που έχει μόνο 500 μέλη!!!!

Στην αφρικανική ήπειρο, στην πόλη της Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, υπάρχει μια μεγάλη πλατεία με εξαγωνικές κατασκευές με την τεκτονική των πυραμιδικών οικοπέδων που βρίσκονται δεξιά στον 33ο παράλληλο!!!! Όπου για κάποιους που θέλουν να το ψάξουν και είναι καλοί στην αποκωδικοποίηση ας ρίξουν μια ματιά στο ξενοδοχείο αυτό (http://www.tripadvisor.co.uk/ShowUserReviews-g60763-d113317-r147423661-Casablanca_Hotel_Times_Square-New_York_City_New_York.html ) …..!!!!
Με την ένταξή του Τίγρη και Ευφράτη ποταμού περνώντας την παράλληλο 33!!!!

Η Περσία, σχηματίστηκε στη Μεσοποταμία μεταξύ Τίγρη και Ευφράτη ποταμού, τώρα είναι το Ιράκ, ήταν το λίκνο του πολιτισμού των Σουμερίων, όπου η 33η παράλληλη ανήκει βόρεια και είναι ακριβώς η συμβολή των δύο ποταμών!!!!! Μερικά βιβλικά κείμενα υποδηλώνουν ότι εδώ υπήρχε ο Κήπος της Εδέμ!!!! Αυτή τη στιγμή στην περιοχή καταλαμβάνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις καταστροφικές συγκρούσεις και τώρα τελευταία η λεγόμενη ISIS (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82 ) ,όπου και γίνεται ο χαμός εκεί σήμερα….!!!! Επίσης η Βαγδάτη ( βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 33 ° 33’N ) και το παλάτι του Σαντάμ Χουσεΐν χτίστηκε στη θέση αυτή!!!! Η αρχαία πόλη της de Damasco ( Δαμασκού http://whc.unesco.org/en/list/20 ) στη Συρία αντιστοιχεί επίσης σε αυτή τη γραμμή!!!! Οι χώρες όπως το Ιράν και το Αφγανιστάν διασχίζονται από τις παράλληλους 33!!!! Τυχαίο; Δείτε όμως τι γίνεται εκεί αυτήν την στιγμή με όλα τα ιστορικά ενδιαφέρον γεγονότα από το 1991 και μετά!!!!

Νότιο Ημισφαίριο

Στην παράλληλο 33 στο νότιο ημισφαίριο, στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι τα νησιά Χουάν Φερνάντες (http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Fern%C3%A1ndez_Islands ) , όπου έγιναν περισσότερο γνωστά από την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%83%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CE%9A%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%82 ) όπου οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν τιμωρία των μασόνων ως εξορία εκεί…. Και ότι η ιστορία εν μέρη είναι αληθινή!!!! Σε ένα από τα δύο νησιά που ανήκουν στην Χιλή που σήμερα ονομάζεται Αλεξάντερ Σέλκιρκ, (http://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_Selkirk_Island – όνομα της Σκωτίας ναυαγού που ενέπνευσε τον συγγραφέα Ντάνιελ Ντιφοέ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CE%BB_%CE%9D%CF%84%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B5 ) , υπήρχε εκεί φυλακή για τροφίμους και υπάρχει μια φυσική βλάβη που ονομάζεται οι τρεις πύργοι!!!! Ψάξτε το …..!!!!

Presdencial Palacio de La Moneda ( Πρεσντένσιαλ Παλάσιο ντε Λα Μονέντα – http://es.wikipedia.org/wiki/Palacio_de_La_Moneda ) στο Σαντιάγο της Χιλής, είναι χτισμένο στον 33ο παράλληλο!!!!

Στην Χιλή θυμηθείτε επίσης την περίφημη διάσωση των 33 μεταλλωρύχων στο > ( Σαν Ζος – http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Copiap%C3%B3_mining_accident ) .!!!!

Η επιδεικτική πόλη της La Punta ( Λα Πούντα ), στην επαρχία του San Luis ( Σαν Λούις http://it.wikipedia.org/wiki/San_Luis_%28Argentina%29 ) , χτίστηκε στην παράλληλο 33!!!!

Διασχίζοντας τις Άνδεις μέχρι τον παγετώνα και το παγετώνα Juncal ( Τζάνκαλ – http://es.wikipedia.org/wiki/Juncal_%28Argentina%29 ) στην πλευρά της Χιλής, και ο παγετώνας όπου σταματάει στην λίμνη Victoria ( Βικτόρια – http://wikimapia.org/15156363/Laguna-Victoria ) στην Αργεντινή, η παράλληλη 33 που διέρχεται μέσα από την πόλη της Mεντόζα!!!!

Στην επαρχία του Σαν Λούις που πριν λίγο ανάφερα πριν από λίγα χρόνια έχει χαρτογραφηθεί και χτίστηκε η ολοκαίνουργια πόλη της Λα Πούντα, όπου υπάρχει μια κλίμακα αντίγραφο του Καβίλντο του Μπουένος Άιρες (http://en.wikipedia.org/wiki/Buenos_Aires_Cabildo ) , όπως φάνηκε το 1810, πριν από τις μεταρρυθμίσεις!!!! Στο χωριό Villa de la Quebrada ( Βίλα ντε λα Κουεμπράντα – http://es.wikipedia.org/wiki/Villa_de_la_Quebrada ) επίσης στην επαρχία του Σαν Λούις αγάλματα ανασυνταχθεί με σκηνές από τα Πάθη του Χριστού!!!!

Η πόλη του El Trapiche ( Ελ Τραπίς – http://es.wikipedia.org/wiki/El_Trapiche_%28San_Luis%29 ) γνωστές για τις θεάσεις UFO, περνούν μέσα από την παράλληλη 33!!!!

Στο Λα Πούντα, αντίγραφο κλίμακας του Καμπίλντο του Μπουένος Άιρες, όπως ήταν το 1810!!!!

Στο Σαν Λούις, σχετικά με τις παράλληλες στέκεται κρατήρας ηφαιστείου που αυξάνεται 3 χιλιόμετρα σε διάμετρο 1500 μέτρα ύψος, μοναχική σε μια τεράστια πεδιάδα στη γραμμή του γεωγραφικού πλάτους 33 και αυτός!!!! Πολλές συμπτώσεις ε!;!

Οι πόλεις της Gualeguay ( Γκουαλεγκουάη – http://en.wikipedia.org/wiki/Gualeguaych%C3%BA,_Entre_R%C3%ADos ) η Gualeguaychú στο Entre Rios ( Έντρε Ρίος – http://en.wikipedia.org/wiki/Entre_R%C3%ADos_Province ) βρίσκονται στην παράλληλη 33!!!! Παράλληλη 33 συμπίπτει με την οδό 3ης Ιππικού όπου ενορίες Παναγίας της Luján ( Λουζάν όπου περιέχει πολλά μυστικά για αυτούς που τους αρέσει να αποκωδικοποιούν – http://en.wikipedia.org/wiki/Basilica_of_Our_Lady_of_Luj%C3%A1n ) και της Παναγίας της Φατίμα χτίστηκαν εδώ όσοι του αρέσει να αποκωδικοποιούν πρέπει να κάνουν τιτάνια προσπάθεια και καλό θα ήταν να πάτε από κοντά για να το κάνετε πιστέψτε με (http://en.wikiarquitectura.com/index.php/Fatima_Church )!!!!

Στην Ουρουγουάη, υπάρχει μια πόλη που ονομάζεται τριάντα τρία δεξιά (http://en.wikipedia.org/wiki/Treinta_y_Tres ) που συμπίπτει παράλληλα 33!!!! Το όνομά του πήρε από τα ηρωικά κατορθώματα του 33 Ανατολικής διοίκησης του στρατηγού Lavalleja ( Λαβαλλέζα – http://es.wikipedia.org/wiki/Juan_Antonio_Lavalleja ) και Μάνουελ Ορίμπε (http://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Oribe ) , είχαν μια ομάδα 33 ανδρών όπου νίκησαν τον κατά πολύ μεγαλύτερο ισπανικό στρατό το 1825!!!!
Αν ο υπολογιστής GPS και δορυφορικών χαρτών δεν σας δείχνουν, τη Μποτνίας μονάδας επεξεργασίας χαρτοπολτού στην πόλη της Ουρουγουάης θα πρέπει να αναφέρω το πέρασμα των παράλληλων 33 όπου αφορούσε τις όχθες του ποταμού στην Ουρουγουάη…!!!!

Η Μποτνίας μονάδα χαρτοπολτού!!!!!

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, επίσης, δείχνουν ότι ήταν τοποθετημένα στις συμπτώσεις των παράλληλων 33 παρατηρούνται με ορισμένα φυσικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά, τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο. Αν και η φύση του Δημιουργού δεν λειτουργεί τυχαία, δεν βλέπω κανένα σημαντικό λόγο να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τα λεγόμενα τσάκρα της Γης, που ανταποκρίνονται σε άλλες συντεταγμένες και αρχές!!!!

Για να δούμε τώρα κάτι άλλο:

Στο τέλος των εχθροπραξιών με τη Γερμανία το 1945, η τότε μυστική επιχείρηση Paperclip ( Πέηπερ Κλιπ http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip όπου έχω αναφέρει και άλλες φορές ) βοήθησε να > το ναζιστικό παρελθόν από τους κορυφαίους επιστήμονες πυραύλων της Γερμανίας, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους για τις ΗΠΑ ( δείτε και τα ονόματα των επιστημόνων εγκληματιών πολέμου όπου έδωσαν καινούρια ζωή οι Αμερικανοί ως αντάλλαγμα τις γνώσεις τους – http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_rocket_scientists_in_the_United_States ) !!!! Πολλοί από αυτούς τους πρώην ναζί επιστημόνων κατέληξε στην τοποθεσία White Sands ( Γουάιτ Σαντς – http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_National_Monument όπου άμα κάποιος ψάξει θα βρει πολλά μυστήρια εκεί αλλά ήταν και είναι ακόμα γνωστό ως περιοχή δοκιμών πυραύλων http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_Missile_Range ) , ή, όπως ήταν επίσης και ποιο γνωστό, Launch Complex 33 (http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_V-2_Launching_Site ) !!!! Και πάλι, δεν βρίσκεται μακριά από τον 33 ο παράλληλο!!!! Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων περιγράφει την τότε Εκκίνηση Complex 33 ως: ” Να συνδέονται στενά με τις ΗΠΑ δοκιμές του γερμανικού V-2 πυραύλου, η προέλευση του αμερικανικού προγράμματος πυραύλων, η οποία γινόταν την ηγεσία του εγκληματία πολέμου Δρ Werner von Braun … (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%81_%CF%86%CE%BF%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD ) “!!!!

Ψάξτε το λίγο και θα δείτε ότι το νούμερο 33 δεν είναι κάτι το απλό όπως πολλοί νομίζουν, να συνεχίσω όμως!!!!
Η περιβόητη ρατσιστική οργάνωση στις ΗΠΑ ΚΚΚ που σημαίνει ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BE-%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CE%BD ) έχει μια ας την πω παραξενιά!;! Η το γνώριζαν!;! Το Κ είναι το 11ο γράμμα της αλφαβήτου, έτσι λοιπόν K + K + K = 33!!!! Δεν νομίζω να είναι καθόλου σύμπτωση, ψάξτε λίγο την ιστορία της και θα μάθετε πολλά!!!!

Ας δούμε κάτι άλλο:

33 είναι η ηλικία που ο Μέγας Αλέξανδρος φαίνεται να έχασε τη ζωή του!!!!

33 πιστεύεται ότι είναι ο αριθμός των ετών όπου Βασιλιάς Δαβίδ βασίλευσε!!!!

.Ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ο Χάρι Τρούμαν!!!!

Οι τράπεζες αναγκάστηκαν να κλείσουν στις 3 Μάρτη του 1933 – Μετά την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ, Κυβερνήτης Clarence Martin ( Κλάρενς Μάρτιν – http://en.wikipedia.org/wiki/Clarence_D._Martin ) κλείνει όλες τις τράπεζες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον για θέμα > στις 3 Μαρτίου 1933 !!!! Αυτό δίνει μια σειρά από 3 – 3 – 33 !!!!

Ας δούμε κάτι άλλο:

Υπάρχουν 33 βαθμούς μύησης στη μασονική ιεραρχία, διαιρείται σε 3 σειρές των 11!!!!

33 Είναι το υψηλότερο πτυχίο της Σκωτίας στην Ιεροτελεστία του Τεκτονισμού!!!!

Ας δούμε κάτι άλλο:

Το νούμερο 33 είναι ένα ανθρωπιστικό νούμερο λένε κάποιοι μαθηματικοί!!!! Είναι η κατανόηση και η γνώση, μια μηχανή και ένα σέικερ!!!! Λένε ότι είναι αρνητικά χαρακτηριστικά: Ως αριθμός Δάσκαλε, όταν το θετικό δυναμικό του ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται σωστά, το ένα τείνει να γίνει κήρυγμα και να φροντίσουν λιγότερο για τους άλλους, βάζοντας υπερβολική εστίαση στην Προσωπικότητα της ημερήσιας διάταξης!!!!

Έτσι ο αριθμός 33 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης!!!!

Υπάρχουν 33 ανώνυμοι αρχαία ελληνική ύμνοι στη ποιητική συλλογή και είναι γνωστή ως Ομηρικοί Ύμνοι!!!!!

Oakland City Lodge Νο 467, F & AM ( Όουκλαντ Σίτι Λοντζ – http://www.indianafreemasons.com/1572-Oakland-City-No.-467/View-details.html ) , όπου ήταν μια από τις δεόντως συσταθέντος κατάθεση υπό την αιγίδα της Μεγάλης Στοάς, δωρεάν και Αποδεκτές Τέκτονες του κράτους της Ιντιάνα, με το καταστατικό της που εκδόθηκε στις 27 Μαΐου 1873. (5 + 2 + 7 + 1 + 8 + 7 + 3) =33!!!! Καλό ε!;!

Ας δούμε κάτι άλλο:

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α βασίλεψε για 33 ημέρες!!!!

Ισλαμική κομπολόγια είναι συνήθως τοποθετημένα σε σετ των 33 , που αντιστοιχεί στην ευρεία χρήση του αριθμού αυτού σε τελετές ως Μήνυμα!!!! Αυτά τα σφαιρίδια δύνανται να αριθμούν τριάντα τρία συνολικά ή να έχουν τρεις ξεχωριστές δέσμες ως τριάντα τρεις για συνολικά ενενήντα εννέα!!!! Αυτό γίνεται για να αντιστοιχούν τα σφαιρίδια στα 99 ονόματα του Θεού!!!!

Υπάρχουν 33 καταγεγραμμένα θαύματα του Ιησού!!!!

33 ήταν η ηλικία του Ιησού, όταν σταυρώθηκε όπως είπα και ποιο πάνω!!!! Πιστεύεται επίσης ότι αυτό συνέβη σε 33 μ.Χ.!!!!!

Το 33 είναι μια αριθμητική αναπαράσταση του Αστεριού του Δαβίδ!!!!!

Το 33 είναι, επίσης, η αριθμητική ισοδυναμία του ΑΜΕΝ ( όπως γράφεται στα αγγλικά ) χρησιμοποιώντας την τοποθέτηση ω σ αλφάβητο των γραμμάτων. 1 + 13 + 5 + 14 = 33!!!!

Ο Αλ-Γκαζάλι (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB-%CE%93%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BB%CE%AF ) αναφέρει ότι

Loading...

21 thoughts on “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33!!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ 33 ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ…ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΤΑ Ε ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ…

  ΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 33 ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ 33 ΔΙΑ 6 = 5,5….ΔΗΛΑΔΗ ΕΕ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ Ε=5 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΘΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 33 ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…

  ΤΑ ΔΥΟ Ε [ ΕΨΙΛΛΟΝ ] ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 3 [ ΤΡΙΑΡΙΑ ] ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ '' ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ '' ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑΣ ΤΑ ΔΕΙΤΕ…ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…

  ΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 33Μ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΘΕΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ '' Π ''…[ 33 ΔΙΑ 10,5 = Π = 3,1428 ]…

  Ο ΞΕΝΟΣ ΟΡΟΣ DNA [ ΔΕΣΟΞΥΡΙΒΟ ΝΟΥΚΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ …ΣΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ —ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ—…

  '' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ''…ΓΙΑΤΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ ΠΑΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ.. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ '' ΕΛΛΗΝΕΣ '' [ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ] …

  '' ΔΙΠΛΗ '' … ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΛΙΚΕΣ ΜΗΚΟΥΣ 99 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ [ 2 ΕΠΙ 99 ] …

  '' ΒΙΟ ''… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ …

  '' ΝΑΝΟ-ΕΛΙΚΑ ''…ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΚΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ…Η ΕΛΙΚΑ ΔΙΠΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …Η ΚΑΘΕ 33 ANGSTROMS [ MONAΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΑΝΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ]…ΔΗΓΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΚΤΑΡΙΑ…

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΚΑ…
  ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ…
  ΜΟΡΙΟ….ΕΕ…DNA …

  ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΙΚΑΣ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. 33 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ…Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ [ ΒΙΟ-ΓΕΝΝΕΣΗ ]…

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΠΟΔΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ….

  Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…

 2. Ανώνυμος says:

  εγώ γνωρίζω πως το 33 είναι το νούμερο της ηλικίας όπου η ψυχή του ΈΛΛΗΝ ή παραμένει και με βάση τα πιστεύω της γίνεται φωτεινή ή εάν τα πιστεύω ήταν και παραμείνουν σκοτεινά τότε απλά αποχωρεί και παραδίδει την θέση της στον εβραϊκό σκοταδιστικο ψευτοθεο και το μόνο ελληνικό που διακατέχει το κορμί είναι το λίγο παραπάνω μυαλό που διαθέτη από όλους τους ανθρώπους και αυτό λόγο Ντι εν ει. Κατά τα άλλα είναι ένα υποχείριο με μόνο στόχο την καλοπέραση με οποιοδήποτε κόστος, χωρίς πραγματική αγάπη και ούτε καν μισά συναισθήματα.

  ισχύουν αυτά ;

  Και κάτι ακόμα μια συμπλήρωση θέλω να σου κάνω μόνο για την ηλικία του Χριστού.

  Επειδή μας λένε πίστευε και μη ερεύνα τας γραφας πρέπει να καταλάβουμε πως και τα καθαρια εβραϊκά ευαγγέλια [ τοραχ, ταλμούδ, καμπάλα κ.α.] θα έπρεπε να ερευνουνται από όλους εάν αυτό συνέβαινε ίσως να μην ήμασταν στην κατάσταση που ήμαστε σήμερα. Έτσι λοιπόν οποίος από εσάς ασχοληθεί και ψάξει για των εχθρό του ίσως να δει ποια ήταν η πραγματική ηλικία που σταυρώθηκε.

  Τώρα το τι συνέβη στα 33 Του και σκαλωσαν με το νούμερο αυτό …

  • Ανώνυμος says:

   Κάτι τέτοιους ηλίθιους σαν εσένα βρίσκουν και τους πασάρουν στο ανύπαρκτο μυαλό τους ότι θέλουν ! Καταπίνετε αμάσητα ότι σας σερβίρει ο κάθε λαμόγιος! Για πες μου που υπάρχει το ''πίστευε και μή ερεύνα'' σελίδα και παράγραφο θέλω !Σίγουρα έχεις απόλυτη άγνοια ! Το λές επειδή κάπου το άκουσες !ΗΛΙΘΙΕ !

  • Ανώνυμος says:

   Τρικυμια εν κρανιω.Γραφεις:Επειδή μας λένε πίστευε και μη ερεύνα τας γραφας……
   Βγαζεις κανενα νοημα απο αυτο που εγραψες;
   Αν εννοεις το ρητο πιστευε και μη ερευνα,δεν υπαρχει πουθενα στην ορθοδοξια.Αντιθετα αυτο που ισχυει ειναι το ερευνατε τας γραφας,τουτεστιν αν θες να το μεταφρασεις γινεται πιστευε και μη,ερευνα και οχι πιστευε,και μη ερευνα.Το που βαζεις το κομμα αλλαζει ολοκληρο το νοημα.

  • Ανώνυμος says:

   το πραγματικό νόημα του ''πίστευε και μή, ερεύνα'' είναι:είτε πιστεύεις είτε δεν πιστεύεις να ερευνάς. Ένα κόμμα μετά το "μη" κάνει την διαφορά.

  • Ανώνυμος says:

   ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ: "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ"…..ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΑΚΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ……ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ…

 3. Ανώνυμος says:

  Με τρομάζετε. Έχω γεννηθεί στη Βαγδάτη (Ιρακ), είμαι Κύπριος, πίστευα (όπως πολλοί πιστεύω) ότι θα πεθάνω στα 33 και θεωρητικά κάπως έτσι έγινε και επανήλθα μετά από νομίζω 33 μήνες ως άλλος (ψυχικά). Δεν νομίζω να είμαι κάτι το εξαιρετικό και δεν θα ήθελα να είμαι. Ούτε καλό ούτε κακό. Κρατήστε αυτή την πληροφορία αν νομίζετε πως έτσι πρέπει να κάνετε αλλά έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως και εγώ που τρομάζουμε κάπως … Μπορεί να έχετε δίκαιο αλλά γράψτε κάπως πιο απαλά

 4. Ανώνυμος says:

  Υπάρχει και το διάσημο άσμα του Μαργαρίτη "Στο κελί 33 μέσα στον Κορυδαλλό"!!! τυχαίο; δεν νομίζω…

 5. Ανώνυμος says:

  3Ɛ Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Σατανική εταιεία ….ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  …..
  …..
  ……
  …..
  …..ΜΟΥΣΧΆΡΙΑ …..

 6. Ανώνυμος says:

  ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ

  • Ανώνυμος says:

   ε οχι και "Γιανης"!τι ειναι ο Βαρουφακης?
   αν μπορειτε να διαψευσετε αυτα που λεει γιατι δε το κανετε?μονο ειρωνειες?

 7. Ανώνυμος says:

  ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ -ΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ–
  ΣΩΣΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ—ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ–ΣΚΟΡΠΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ
  —-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ Ν ΑΡΙΘΜΟ 6 ΚΑΙ 7—
  [ 6 ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ—–ΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΑΡΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ
  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ –ΑΔΑΜΙΚΟΣ -ΠΤΟ ΑΔΑΜΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ-Λ-Π ]
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ-
  Υ-Γ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ—ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ–ΣΥΝΗΘΕΙΑ''–ΓΙΑΤΙ''–

 8. Ανώνυμος says:

  καλησπερα

  Εγω για το 33 θα βαλω μια δωσω μια αλλη ερμηνεια…

  ειναι γνωστο σε ολους οτι το 33 ειναι το νουμερο των μασωνων…
  Διαφωνει κανεις?
  οχι
  -τοτε προχωραμε παρακατω

  πως αποκτουν την φωτηση οι μασωνοι?
  -μεσω τελετουργικου βιασμου…η τελος παντων βλεπουν λαμψεις και φωτηση οταν τους τον φορανε οι διδασκαλοι….να το πω να το καταλαβουν ολοι…
  αυτο γινεται οταν ειναι να πανε απο 32 στον 33 βαθμο….

  διαφωνει και εδω κανεις?
  Ωραια παμε παρακατω…..
  και πως το δηλωνουν οι ΄΄ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ''?

  -Μα φυσικα με ενα τριαρι 3 που σημαινει …[παρατηρειστε το 3 που σημαινει αυτον που σκυβει ..χαχχαχαχ και το αλλο τριαρι ειναι αυτος που τον φοραει !!!!! ριχτε βλεφαρακι αδελφια..33
  ναι η οχι?
  τοσο απλα…..χαχαχχαχαχ γινονται λουγκρες να αποκτησουν φωτηση !!!!!τετοια νουμερα ειναι///

  ακουστηκε οτι το 33 ειναι η ψυχη του ελλην!!!!
  ελεος πια…

  γραφτηκε και αυτο!!!
  ΄΄ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ 33 ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ…ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΤΑ Ε ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ…
  εδω γελαει ο κοσμος!!!χαχαχχα
  τι σχεση εχει το 33 με το 3ε αφου ειναι αναποδο!!! ειναι πλατη με πλατη δεν ειναι κολλητα

  ακουστηκε ακομη και αυτο!!!!

  '''Με τρομάζετε. Έχω γεννηθεί στη Βαγδάτη (Ιρακ), είμαι Κύπριος, πίστευα (όπως πολλοί πιστεύω) ότι θα πεθάνω στα 33 και θεωρητικά κάπως έτσι έγινε και επανήλθα μετά από νομίζω 33 μήνες ως άλλος (ψυχικά).

  αυτο χωρις σχολια αδελφια ,,ειναι θεμα ψυχολογου και οχι δικο μου, με ολο τον σεβασμο στον αγαπητο φιλο που εγραψε

  εχουμε κανει την τριχια τριχια και θα μας παρουν με τις πετρες αν συνεχισουμε να γραφουμε τετοια πραγματα εδω μεσα……

  φιλικα

  PANDAROS

  • Ανώνυμος says:

   Ε… ΜΟΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ PANTAROS…ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ …

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΑ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΜΕΤΡΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ…

   ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ…

   ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ…

   ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ …

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   ρε.συ κοζανιτη,γιατι τα παιρνεις στην κρανα…
   και γινεσαι εμπαθης
   εδωσα μια εξηγηση για το τριαντατριαρι και εσυ κολησες στις…παρτ@@@ζες που δεν εγραψα κιολας!!!χαχααχχ

   δεν θελω να το γραψω αλλιως ,γιατι μας παρακολουθουν και κοριτσια μαλλον ενα, δεσποινις βικυ αν δεν κανω λαθος

   γιατι ρε,αυτα που εγραψα δεν ισχυουν?
   θες να σου γραψω ονοματα και διευθυνσεις ,δεν τραβαω ζορι…

   τωρα για τον νεαρο φιλο μας ,που βλεπει πως θα πεθανει στα 33,ειπα ,με ολο τον σεβασμο σε αυτον ειναι θεμα ψυχολογου,ουτε τον εβρισα ουτε τιποτα…

   εσενα αν το παιδι σου σου λεει οτι θα τελειωσει στα 33 τι θα εκανες αγαπητε μου,θα τον πηγαινες στους γερονταδες και θα γινοταν καλογεροπαιδι η θα τον βουταγες και θα τον πηγαινες σε εναν ψυχολογο?

   οποιος γραφει κρινεται ,και οποιος λεει οτι το 33 ειναι διπλο αντικριστο εψιλον 3ε θα ακουσει αυτα που πρεπει να ακουσει…

   αλλωστε εσυ εισαι ορθοδοξος και λογικα δεν πρεπει να εχεις σχεση με τα ανδρομεδια συμβολα,ασε τους εοαδες να το κανουν αυτο που εχουν σπουδασει το θεμα

   παντα φιλικα

   PANDAROS

   .

 9. Ανώνυμος says:

  "Ας δούμε κάτι άλλο:

  Το νούμερο 33 είναι ένα ανθρωπιστικό νούμερο λένε κάποιοι μαθηματικοί!!!! Είναι η κατανόηση και η γνώση, μια μηχανή και ένα σέικερ!!!! Λένε ότι είναι αρνητικά χαρακτηριστικά: Ως αριθμός Δάσκαλε, όταν το θετικό δυναμικό του ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται σωστά, το ένα τείνει να γίνει κήρυγμα και να φροντίσουν λιγότερο για τους άλλους, βάζοντας υπερβολική εστίαση στην Προσωπικότητα της ημερήσιας διάταξης!!!!

  Έτσι ο αριθμός 33 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης!!!!"

  Πρόεδρος Εδεσσαικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *