Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:09 - 07/12/2011

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑ@ΑΚΑΣ !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο σε εσένα φίλε μου, που διαπληκτίζεσαι παντού και όπου να βρεθείς με τον κολλητό σου για πράγματα …. καθημερινά
Αισθάνομαι αυτή την ανάγκη γιατί και στους δύο σας διακρίνω έντονη πνευματική ζωντάνια και την διάθεσή σας για προσφορά και θάθελα να συνεισφέρω σε ένα διάλογο εποικοδομητικό.
Θα μιλήσω με πνεύμα αυτοκριτικής.
Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε, οι Η.Π.Α. και ο καπιταλισμός παραπατάνε.
Το σπαρτάρισμα του καπιταλισμού φέρνει και πολύ πόνο.
Ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε τελειώνει,…

πάμε προς κάτι καινούργιο, προς το παρόν άγνωστο, δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος δεν αντιδρά ….. Προς τα που να πάει, σε ποιόν ν΄ ακουμπήσει? ποιόν να πιστέψει?
Κανένας από τους σημερινούς συστημικούς διαχειριστές, δεν φαίνεται να έχει έτοιμες λύσεις, προσπαθούνε να κερδίσουνε χρόνο ….. αλλά προς τι?
Το σημερινο σύστημα καταρρέει, η φούσκα των επερχόμενων τοξικών διαρκώς μεγαλώνει, παρ΄ όλη την καθολική διάθεση των κυβερνήσεων για να σώσουν τις τράπεζες και παρ΄όλες τις οικονομικές υπέρ των τραπεζιτών ενέσεις …… οι τράπεζες δεν σώζονται με τίποτα.
Σε ένα κόσμο που παύει ο άνθρωπος να είναι καταναλωτής που είναι αποτέλεσμα της ανεργίας, σε ένα κόσμο που βάλλεται η παραγωγή και κλείνουν τα εργοστάσια προκειμένου να κερδοσκοπούν οι τραπεζιτοτοκογλύφοι …….. παρ΄ όλα αυτά, οι παρασιτικές τράπεζες που “παράγουν” πολύχρωμα χαρτάκια δεν πρόκειται να επιβιώσουν.
Από την άλλη πλευρά βλέπουμε ήδη τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, της οικονομικής αφαίμαξης των κρατών και φυσικά δεν μιλάω για την Ελλάδα μας. Αναφέρομαι στις ΗΠΑ του συνολικού χρέους των 14 τρις και την Γερμανία του αντίστοιχου χρέους των 7, 5 τρις.
Από εκεί θα ξεκινήσει η αληθινή κρίση, όταν σκάσουν οι δυό αυτές ατμομηχανές για την οικονομία και την ανάπτυξη.
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ.


Πιστεύω πως ο καιρός είναι ώριμος για να αναθεωρήσομε όλοι μας, πολλές από τις παλιές μας απόψεις.
Ο Πάγκαλος τις προάλλες είπε ότι όλος αυτός ο κόσμος που πήγε το καλοκαίρι στο Σύνταγμα δεν είναι άλλο παρά “φασίστες, κομμουνιστές και μα@άκες”.
Φίλοι μου, διαφωνώ ριζικά μαζί του …..
Εκεί είδα ανθρώπους που είχανε ΚΟΙΝΑ προβλήματα. Συνάντησα συνταξιούχους, ανέργους, προς το παρόν εργαζομένους, νέους με αβέβαιο μέλλον άνδρες, γυναίκες και παιδιά, άνθρωποι που όλοι είχαν αγωνία για το αύριο, συνάντησα εσένα και …… εμένα.
επομένως
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ
εγώ που θάθελα στην ζωή μου να ζω όπως ζουν όλα τα ζώα, τα ζώα που όλα έχουνε μιά φωλίτσα, τα ζώα που τους δίνει η φύση την ευκαιρία να επιβιώσουνε.
Το αντίστοιχο σε μιά ανθρώπινη κοινωνία είναι το δικαίωμα της στέγης και το δικαίωμα της εργασίας.


Ο Πάγκαλος σαν γνήσιος προβοκάτορας που είναι, μου έβαλε την ταμπέλα. Εμένα τον “κομμουνιστή” πάει να χωρίσει από εσένα τον “φασίστα”, εμείς παρ΄ότι έχουμε κοινά προβλήματα … εμείς και θα βγάλουμε τα μάτια μας και θα σφαχτούμε αναμεταξύ μας, για να γελάει πιό μέρα μαζί μας και με αυτά που κάνουμε σαν μα@άκες ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος ……
Ο προβοκάτορας αυτός κάνει πολύ καλά την δουλειά του, δεν μου απέδωσε τυχαία το …… είσαστε φασίστες, κομμουνιστές και μακάκες.
Τελικά ποιός είναι ο αντίπαλος?
Για την Ελλάδα μπορούμε να μιλήσουμε για τις 50 γνωστές οικογένειες, τους οσφυοκάμπτες πολιτικούς, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τους μεγαλοτραπεζίτες και γενικά τους διαπλεκομένους.


Φίλοι μου, γνώμη μου είναι ότι οι ταμπέλες περισσεύουν, με τις ταμπέλες μας χωρίζανε μέχρι σήμερα, ας τις αφήσομε.
Όλοι σαν άνθρωποι έχουμε ο ένας την ανάγκη του άλλου, εξ΄ ‘αλλου αυτά που ζητάω εγώ στην ζωή μου δεν είναι και τόσο διαφορετικά από αυτά που ζητάτε εσείς.


Κρίτων

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*