13:14 - 17/05/2014

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!!!!ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ”ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

Εγκρίθηκε 1 εκατ. ευρώ για τα «βραχιολάκια» κρατουμένων!!!

Θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τους επόμενους 18 μήνες!!!

Κατόπιν αιτήματος του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπου Αθανασίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίθηκε ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος σχετικά με την ηλεκτρονική επιτήρηση κρατουμένων (υποδίκων και καταδίκων).

Αυτή η διάταξη με την ημιελεύθερη διαβίωση, που θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τους επόμενους 18 μήνες, θα εφαρμοστεί αρχικά σε 250 κρατούμενους.

Το «βραχιολάκι» εμπεριέχει μικροτσίπ και ο κρατούμενος είναι συνδεδεμένος σε 24ωρη βάση με ειδική συσκευή του συστήματος γεω-εντοπισμού, ενώ θα τοποθετείται στο πόδι του, εκτός αν για λόγους υγείας αυτό δεν είναι εφικτό, όποτε θα τοποθετείται στο χέρι.

Ο επιτηρούμενος θα υπογράφει δήλωση στην οποία, μεταξύ των άλλων, θα αναφέρεται ότι αποδέχεται να εισέρχονται στον τόπο κατοικίας που έχει δηλώσει μέλη του αρμόδιας ομάδας επιτήρησης και ότι υποχρεούται να μην καταστρέψει ή αφαιρέσει το «βραχιολάκι».

Το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για «τη λειτουργία του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρησης υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια και την πιλοτική εφαρμογή του» έχει ήδη κατατεθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Ανώνυμος 17 Μαΐου 2014 @ 15:28
  0
  0
  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

  https://www.youtube.com/watch?v=Sv6Wcjrqfd4
  • Ανώνυμος 18 Μαΐου 2014 @ 07:38
   0
   0
   Πως θα διοχετεύει υδροκυανιο στον οργανισμο? Υποτίθεται οτι ειναι κλειστου τυπου και εχει μηδαμινο χωρο αποθήκευση τετοιου υλικού
 2. Ανώνυμος 17 Μαΐου 2014 @ 18:13
  0
  0
  …με αυτά είχε ασχοληθεί ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ο (ΤΌΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) Καραγκούνης στην κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ (ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012), εδώ και τλχ 2 χρόνΙΑ. Ο δικηγορικός σύλλογος και όλοι οι πολιτικοί τα γνωρίζουν και συμφωνούν …
 3. 0
  0
  Τι θανατοι. Μια εταιρία μιζαδορικια που έκανε το ίδιο εμπόριο trackers με μιζες στην αγγλική κυβέρνηση εδώ και χρόνια. Μπορεί να ναι κι Έλληνες, χρέωναν την κυβέρνηση και για νεκρούς κρατουμένους XD

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί