Εγκλωβισμένοι σ’ ένα εικονικό περίπλοκο matrix

Γράφει ο Νικ .Αλ. Αργυρίου

Ας δέσουμε κάποια ερωτήματα πριν κάνουμε την κυρίως ανάλυση του εν λόγου θέματος:

Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος να εισέλθει σε μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης, χωρίς να αποτινάξει όλες τις αδυναμίες του που τον δένουν στη γη;
Είναι χρήσιμο να υπάρχουν οι ανθρώπινες αδυναμίες;

Μήπως τελικά όλα αυτά είναι μια αυταπάτη;

Κατά μια θεωρία είναι χρήσιμο να υπάρχουν ανθρώπινες αδυναμίες, μιας και κρατούν τους ανθρώπους «γειωμένους» με τη γη, μέχρι να περάσουν το εδώ «σχολείο της ζωής».

Από την άλλη η ίδια θεωρία υποστηρίζει πως ο άνθρωπος αν δεν αποτινάξει τις αδυναμίες του δεν μπορεί να εισέλθει σε μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης.

Κατά μια άλλη θεωρία όσες ψυχές πέφτουν εδώ μένουν φυλακισμένες και εισέρχονται σ’ ένα ατέρμονο κύκλο «επαναγεννήσεων». Δηλαδή, ελάχιστες ψυχές με πολλή προσπάθεια είναι ικανές να ξεφύγουν.

Φαίνεται ότι ο σκοπός των αρχαίων Ελληνικών μυστηρίων ήταν αυτός, μόνο που τελικά ορισμένοι μύστες κατάφερναν να ξεφύγουν από τον κύκλο των «επαναγεννήσεων».

Σήμερα διάφοροι επιστήμονες μυημένοι στο εν λόγω ζήτημα υποστηρίζουν ότι για να ξεφύγουν οι φυλακισμένες μας ψυχές συλλογικά και όχι μεμονωμένα από το σύστημα γης-σελήνης, είναι αναγκαίο να κατασκευαστούν ειδικά μηχανήματα.

Η κατασκευή αυτών των μηχανημάτων, όπως ήδη έχει αναφερθεί σ΄άλλα άρθρα, όπως ενδεικτικά αυτό εδώ: http://www.iokh.gr/2014/04/blog-post_2416.html, βασίζεται σε εξισώσεις ανώτερων μαθηματικών…

Το εικονικό περίπλοκο matrix γύρω από τη γη, αν και διέπεται από νόμους, κρατά φυλακισμένες τις ανθρώπινες ψυχές .
Ο Πλάτων το περιγράφει κρυπτογραφικά στο μύθο του σπηλαίου… Έτσι είμαστε αλυσοδεμένοι με τις αλυσίδες των αδυναμιών μας, ενώ ταυτόχρονα παρατηρούμε ακίνητοι το θέατρο σκιών του αστρικού matrix, που άλλες οντότητες το έφτιαξαν για μας, αλλά χωρίς εμάς.

Εγκλωβισμένες, αλυσοδεμένες, οι ψυχές βολοδέρνουν και καταθέτουν την ενέργειά τους. Όπως ακριβώς περιγράφεται και στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ (ω5-7), όπου ο Οδυσσέας προσφέροντας αίμα, μπόρεσε και έδωσε την δυνατότητα λόγου στις σκιές του κάτω κόσμου.
Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που περιγράφεται πριν απομακρυνθούν από τον ήρωα οι ψυχές:

«… Έτσι πήρε να ξεκινήσει κι αυτές (οι ψυχές) τσιρίζοντας ακολουθούσαν. Όπως όταν νυχτερίδες στα βάθη της σπηλιάς … Πεταρίζουν, τσιρίζοντας…» (ω5-7)

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “Εγκλωβισμένοι σ’ ένα εικονικό περίπλοκο matrix

 1. Ανώνυμος says:

  Αν επαναγέννηση σημαίνει επαναφορά στην ζωή με το ίδιο περιβάλλον, τότε είναι αυτό που πιστεύω και γω. Ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε στην ζωή με σκοπό να αλλάξουμε την στραβή θέλησή μας, αλλά πάντα τα ίδια κάνουμε!

 2. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Ερώτηση? Το ματριξ,είναι γύρο από τον πλανήτη μόνο η και όλο αυτό που βλέπουμε(γαλαξίες).
  Αν φίλε Νίκο υπάρχει όντως Τεχνολογία που κρατά τις ψυχές εδώ(όπως γράφει και ο Πλούταρχος για την Σελήνη),τότε,όποτε η ανθρωπότητα φθάνει στο τεχνολογικό απόγειο της και μπορεί να ξεφήγει από την Σελήνη….αυτοί(οι ΑΡΧΟΝ) πάντα θα δημιουργούν πολέμους(θρησκευτικούς-πολιτικούς) με σκοπό να γίνει ALT+DELETE kai RESTART…..όπως έχει ξαναγίνει…..και από τι βλέπω θα ξαναγίνει.Αν έχουν τεχνολογία να συλαίγουν ψυχές…τότε άλλο τόσο έχουν τεχνολογία να αβαταρουν-δαιμονίζουν ανθρώπους και γιατί όχι πολιτικούς,ωστέ να τους χρησιμοπιούν όπως θέλουν κατά το δοκούν,χωρίς οι ίδιοι να ξέρουν τι κάνουν!Μπορεί κάποιός να μου εξηγήσει γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ονόμασαν τον Σεληνιασμό και την επι-ληψεία όπως την ονόμασαν!!!

 3. nyeuis1 says:

  Η Γη ειναι μια φυλακη αναμορφωτηριο? Τοτε να αναμορφωθουμε. Δηλαδη τι θελετε. Να κανουμε το συμπαν μπαχαλο?
  Ισως ειναι και σχολειο για τις ατελεις ψυχες.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΡΗΣ ΘΕΙΚΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ [ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ] …ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΤΙΣΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΘΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ…ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΙΜΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ [ ΣΩΜΑ-ΨΥΧΗ -ΠΝΕΥΜΑ ]…. ΨΥΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΥΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ…ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ…ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ [ ΑΥΛΟ ]…ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ [ ΥΛΗ ]… ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΜΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ Η ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. Ανώνυμος says:

  ητ εχνολογια ΔΕΝ ειναι αξια εμπιστοσυνης απο μονη της
  Ηφαιστος -συμβολιζε την τεχνολογια – κουτσος
  Πιθανον πολυ να ισχυει οτι παιει κατι με τη σεληνη
  αλλα ο δρομος εινα καταρχην πνευματικος
  εαν χρειαστει τεχνολογικη βοηθεια θα φανει και θα εκπληρωθει οτν πρεπει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *