Διαφημίσεις

Οπως γνωρίζουμε απο την μυθολογία μας μ’ αυτα που έγραψαν οι πρόγονοι μας για τους Γίγαντες, για την προέλευση τους θα έπρεπε να είχαμε ψιλιαστει οτι η μυθολογία κρύβει μηνύματα που μιλάνε μια γλώσσα κώδικα. Ο κώδικας αυτός ειναι συνέχεια μπροςτα μας. Αν ενεργωποιησουμε το βλεπειν θα δούμε πολλα μυστικά.
Η προέλευση των Γιγάντων αλλα και η δίκη μας, ισως δεν ειναι αυτη που μας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε στα σχολικά θρανία.

Λιγο ελληνική μυθολογία σαν εισαγωγή…βοηθάει στην αφύπνιση. Στην Θεογονια του Ησιόδου με τις πολλές μεταφορές μαθαίνουμε οτι ο Ουρανός φοβόταν τα παιδιά του…μόλις γεννιόντουσαν τα έκρυβε στα έγκατα της Γης. Η μητερα τους η Γη συνωμότησε με τα παιδιά τους εναντίον του πατερα τους. Ο νεώτερος Τιτάνας, ο Κρονος ηγήθηκε της συνωμοσίας και ακρωτηρίασε τα γενετικά όργανα του πατέρα του. Απο τις σταγόνες αίματος που έπεσαν στη Γη, γεννήθηκαν οι Ερινύες οι Γίγαντες και οι Νύμφες. Ο Κρονος μετα απο αυτην την επανάσταση αναδείχτηκε ηγέτης των τιτανων.

Ποιος ο κώδικας πισω απο τον μύθο; Και τι μας θυμίζει αυτη η ιστορια; Διαβάζουμε για τους Τιτάνες και την τιτανομαχία. Παραμύθια, και μυθολογικές φαντασιώσεις των αρχαίων ημων προγόνων;….

Έπασχαν απο υπερβολική φαντασιοπληξία αυτοι οι αρχαίοι; Οτι τους κατέβαινε το έγραφαν….

Αυτη δεν ειναι η γραμμική μας εκπαίδευση; Πρόσεξε τωρα την παραπάνω απεικόνιση, τι παρατήρησες και τι πιστεύεις, όταν αυθόρμητα την παρατηρείς; Τι μας έμαθαν οι ‘επιστήμονες’ και οι ‘αρχαιολογοι’; Βοήθησε λίγο στην ελευθέρωση των προκαταλήψεων που εχουν πλάσει την λογική σου και σκέψου, σκέψου πριν συνεχίσεις το διάβασμα…

Δεξιά βλεπεις τις εικόνες των παγκόσμιων υπνωτιστων, της αλήθειας που σε εκπαίδευσαν στα σχολεία και αριστερά βλέπεις την απεικόνιση της οικοδόμησης των πυραμίδων! Δεν βρέθηκαν γραπτές αποδείξεις για την κατασκευή των πυραμίδων γιατι δεν βόλευε αυτούς που γράφουν την ιστορια….την ελίτ που κυβερνάει χιλιάδες χρονια.

Οι αποδείξεις βρέθηκαν στην κατακόμβη της Rekhmire, σε μια αναπαράσταση γιγάντων να κουβαλάνε τις πέτρες (μίγμα λίθου) δυο δυο την φορα. Γι αυτο δεν βρέθηκαν ίχνη έλξης απο την μεταφορά των λίθων, επισης δεν πρέπει να χρησιμοποίησαν σκαλωσιές η άλλες κατασκευές οικοδόμησης των πυραμίδων. Οι σκαλωσιές θα ήταν απο μόνες τους τεράστιες για να αντέξουν τους οικοδόμους. Βέβαια τίποτε πια δεν ειναι αδύνατο, μετα απο αυτες τις πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι εικόνες που βλέπεις ειναι η πραγματική ιστορια της Αιγύπτου και των πυραμίδων. Στην ταινία η Έξοδος, οι Εβραίοι και οι ποδιτσες πλασάρουν την δικη τους αλήθεια! Παντα ήταν παραχαράκτες της πραγματικότητας, παντα ψεύδονταν και παντα θα ειναι πρωτοπόροι στην παραχάραξη της ιστορίας.

Για να μπορέσεις να απελευθερωθεις απο τα κόπρανα των Ιουδαίων, γιατι αυτοι εχουν εκπαιδεύσει ολο τον πλανήτη με υπέρογκες μαλθακιες πρέπει να απορρίψεις αυτα που σου έμαθαν στα θρανία υποδούλωσης……σκέψου στα ελληνικά, φόρεσε σανδάλια και άρχισε τον διαλογισμό. Τοτε μονο θα βρούμε την σωτηρία μας.

Οι λίθοι που μετατόπιζαν οι Αιγύπτιοι, μαζι με τους Γίγαντες φτιάχνονταν απο μίξη υλικών οπως το μπετόν αρμέ που χτίζουμε εμείς σημερα. Αυτη η μίξη ειναι πολυ πιο δυνατή και απο το μπετόν. Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν τις πληροφορίες που αναφέρουμε ας δείτε τις επόμενες εικόνες….

Αποτυπώματα απο τους ‘τσιμεντόλιθους’ αλά Αίγυπτος. Οι λίθοι φτιάχνονταν σε καλούπια οπως και στις μερες μας. Βλεπεις τα αποτυπώματα των γιγάντων στους λίθους; Τα εχουν και στο μουσείο για να βλέπουν τα βοιδια…. Τέτοια πλύση εγκεφάλου εχει φάει η ανθρωπότητα απο την ελίτ…

Οι λίθοι εχουν βρεθεί σε διαφορετικές περιοχές στην Αίγυπτο. Γεμάτες με αποτυπώματα χεριών και ποδιών…..στο επόμενο συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις!

Συνεχίζεται
Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις


Η απόκρυψη της ιστορία μας ειναι ενα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας. Οτι μας έμαθαν στα σχολικά θρανία ειναι ψέματα, η μισές αλήθειες, ειναι η παραπλάνηση της ιστορίας του ανθρώπινου γένους, ειναι η εξαπάτηση της ανθρωπότητας για την πραγματική μας προέλευση, μια θεϊκή προέλευση που μας την λογοκρίνουν.

Κανεις απο την ελίτ που αποτελείτε απο τους ποδιτσες, βασιλικές οικογένειες, τους ηγέτες όλων των θρησκειών που γνωρίζουν ποια ειναι η προέλευση μας δεν θέλουν να γνωρίζουν ποιοι πραγματικά είμαστε…. Γιατι; Γιατι δεν βολεύει κανένα τους, γιατι θα χάσουν ολα τα προτερήματα και τον πλούτο που κατέχουν. Κλεμμένο απο τον ιδρώτα των λαών….

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο στην ολογραφική πραγματικότητα που σε θέλουν να υπηρετείς, τίποτα δεν αφήνουν να τους ξεφύγει και να το μάθουν οι λαοί…επειδή ακομα μετα απο τόσες ανακαλύψεις που εχουν γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, οι σκελετοί γιγάντων και τιτανων ειναι άφαντοι….γιατι τους καταστρέφουν συστηματικά!

Ποσο επικίνδυνα μπορούν να ειναι τα άψυχα Κόκκαλα θεόρατων σκελετών; Εαν η επιστημονική τους αξία ειναι ασήμαντη, τοτε γιατι δεν μας εξηγούν τον λόγο; Εαν ειναι η ερευνητική αξία τους ειναι ασήμαντη τοτε γιατι τα εχουν εξαφανίσει απο όλη την υφήλιο την στιγμή που εκατοντάδες ανα τον κοσμο ξεθάβονται;;;

Αν κάποιος φοβάται για κάτι που δεν εχει και τόση σημασία για την ανθρωπότητα τοτε γιατι δεν εχουμε διαβάσει ούτε μια απλή, μικρή επιστημονική εξήγηση;;;τοτε γιατι θάβουν την αλήθεια;

Αυτη η εγκληματική απάτη κατα της ανθρωπότητας ειναι τεράστια γιατι οι συνέπειες εις βάρος μας ειναι τεράστιες …….αν δεν μας απέκρυβαν την προέλευση των αρχαίων γιγάντων με ύψος 2,5 μέχρι 4 μέτρων ισως η παρουσία τους να μην γαργαλουσε την επιθυμία της έρευνας…..ετσι η απάντηση της δικης τους προέλευσης θα μπορουσε να ειναι και η απάντηση της δικης μας προέλευσης!

Και πάλι φοβάμαι οτι Κάτι πολυ χοντρό παίζεται εναντίον του ανθρωπου! Είμαστε απο τους τυχερούς λαούς με τις γνώσεις που μας άφησαν οι πρόγονοι μας. Δυστυχώς οι ελληνικές βιβλιοθήκες οπως αυτής της Αλεξάνδρειας και της Περγαμου καταστράφηκαν γιατι η ανθρωπότητα δεν έπρεπε να μάθει ποια ειναι η πραγματική της προέλευση.

Η αρχαια ελληνική ‘μυθολογία’ μας έμαθε πολλα για τους γίγαντες, γνωρίζουμε οτι ήταν οι γιοί θεών. Η Γη και ο Ουρανός ήταν το πρωταρχικό αθάνατο ζευγάρι, η πηγή της παγκόσμιας πηγής. Απο την ένωση της Γης και του Ουρανού γεννήθηκαν οι δώδεκα Τιτάνες….

Συνεχίζεται…

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας (Μερος Β)”
  1. ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΚΙ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ …ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ … ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑ …

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. '' ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ [ ΚΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ] ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ '' …

    1. Που είσαι ρε Γιάννη χάθηκες ρε φίλε,χρειαζόμαστε χριαστιανούς σαν και σένα ρε φίλε για να μιλάμε στο σαιτ!.καλή χρονιά και χρόνια πολλά σου εύχομαι να ζεις και να δεις τα παιδία σου όπως αγαπάς!

      1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ…ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 5.09 ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ…ΜΑΚΑΡΙ ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Μπράβο κοεαξ,καθώς και τα Κυκλώπια τείχη στις Μυκήνες,Τροία,Ίνκας, με την ίδια τεχνοτροπία
    Ινκας = http://www.silentlandscapes.com/inca-stonework-0
    Μυκήνες = http://www.panoramio.com/photo/44602393
    Δελφοί = http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-cyclopean-wall-image11946709
    αλήθεια.γαιτί οι προγόνοι μας τα ονόμασαν Κυκλώπια τείχη…και γιατί οι άλλοι λαοί τα τείχη τους δεν έδωσα παρόμοια ονομασία στα τείχη τους?????

  3. POLI KALO POLI KALO MPRABO.
    AN MPOREIS FILE MOU KORAKS KANE KAI ENA TETIO THEMATAKI GIA TOUS THEOUS MAS KAI POS MAS BOHTHISAN NA FTIAKSOUME NAOUS POU ANEBENOUN PROS TA PANO TA BOUNA XRONO E TON XRONO I POU POTE DEN THA BREIS MIA KOUTSOULIA APO POULI PANO TOUS.ME EKTIMISI KOSTAS.

  4. Η ΛΕΞΗ Μ Υ Θ Ο Σ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ Μ Υ Ω = ΜΥΗΣΗ = ΜΥΣΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ : ΚΑΛΛΑΝΤΑ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ :

    « ΚΑΛΛΑΝΤΑ ΒΑΒΩ ΚΑΛΛΑΝΤΑ»

    ΟΙ Χριστιανοί, μας μιλάνε για κάποιο Χαρμόσυνο ΄Αγγελμα έτσι ? ..Τότε λοιπόν, γιατί λέγονται «Κάλλαντα" και όχι " Αγγέλματα ?"

    Η λέξις " ΚΑΛΛΑΝΤΑ" προέρχεται από το ρήμα ΚΑΛΩ= ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΩ ..

    Μιλάνε για μια Γιγαντιαία επιστράτευση, διαδραματίσθηκε τότε στην Προϊστορική Μακεδονία, επί Διονύσου του Β'

    Τότε που οι φέροντες το Δόρυ= οι Δορυφόροι – Στρατιώτες, κουκουλωμένοι, χτυπούσαν τις πόρτες των σπιτιών με τα δόρατά τους, ειδοποιώντας με το σύνθημα ::

    " ΚΑΛΑΝΤΑ ΒΑΒΩ, ΚΑΛΛΑΝΤΑ… "
    Βάβω, σημαίνει η γιαγιά, που ακόμη και σήμερα στα χωριά της Μακεδονίας την ονομάζουν Βάβω.

    ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

    (Νόνος «Διονυσιακά», τόμος Β΄ βιβλίο 47ο στιχ. 373-375,Βιβλίο 21ο στιχ. 307-308. Νόνος «Διονυσιακά» τόμος Β΄ βιβλίο 26ο στιχ. 60-61, τόμος Α΄ βιβλίο 13 στιχ. 425-426.Νόνος «Διονυσιακά» τόμος Β΄ βιβλίο 40ο στιχ. 196-201. Και βιβλίο 37 στιχ. 49-56, 765, 101-103).

    Και ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ Βιβλίο Β΄ εδαφ. 45.

    ΑΛΛΑ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ :

    " ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ " Κεφ. 44, 62, 95,

    «…Καυκασίων ήλαυνε κατά πρηώνα εναύλων , Ασσηρίων δε Κάρηνα και ούρεα δύσβατα Βάκτρων…».

    ΄Ετσι μας περιγράφει ο Νόνος, την πορεία που ακολούθησε ο Διόνυσος ο Β΄ προς αντιμετώπιση των Υξώς.

    «…Από χθόνος ήλασε Μίνως, Αραβίης επί πέδον…»

    «…Παραγενόμενος δε εις Αιθιοπίαν ης εβασίλευε Κηφεύς, εύρε την θυγατέρα τούτου Ανδρομέδα, παρακειμένην βορά θαλασσείω κήτει… αναγκασθείς ο Κηφεύς υπό Αιθιόπων…»,

    (Νόνος «Διονυσιακά», τόμος Β΄ βιβλίο 47ο στιχ. 373-375, και:Νόνος «Διονυσιακά» τόμος Β΄ βιβλίο 40ο στιχ. 196-201,και: Βιβλίο 37 στιχ. 49-56, 765, 101-103).Βιβλίο 21ο στιχ. 307-308.Νόνος «Διονυσιακά» τόμος Β΄ βιβλίο 26ο στιχ. 60-61, τόμος Α΄ βιβλίο 13 στιχ. 425-426.
    Και : ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ βιβλίο Β΄ εδαφ. 45

    Μαχαμπαράτα, κεφ. 44, 62, 95,

    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΞΩΣ – ΡΑΞΑΣ – ΕΡΥΘΡΟΜΕΛΑΝΕΣ-ΑΙΘΙΟΠΕΣ – ΒΛΕΜΥΑΝΕΣ?

    Η παράδοση τους παρουσιάζει ως άρπαγες, σκληρούς, καταστροφείς και πολύ άσχημους στην όψη.

    Η θεότητα την οποία πίστευαν ήταν η θεά Κάλι, η γνωστή ινδική θεότητα του Κακού, η οποία παρουσιάζεται με μαύρη μορφή.

    Από το όνομα της Καλι, παράγεται το ΌΝΟΜΑ Κάλι- κάντζαροι

    ΄Ετσι πέρασαν στην Μεσογειακή παράδοση, ως Καλικάντζαροι, αλλά και ως άνδρες της θεάς Κάλι.

    Η παράδοση θέλει τους Καλικαντζάρους να βγαίνουν μία συγκεκριμένη εποχή στον χρόνο και να κάνουν καταστροφές κάθε είδους.

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΕΚΕΙΝΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΑΟΙ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ……
    ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ = Η ΜΥΣΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΘΕΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΕΛΛΗΝ" ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΟΚ …..
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΕΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    1. ""Για να μπορέσεις να απελευθερωθεις απο τα κόπρανα των Ιουδαίων, γιατι αυτοι εχουν εκπαιδεύσει ολο τον πλανήτη με υπέρογκες μαλθακιες πρέπει να απορρίψεις αυτα που σου έμαθαν στα θρανία υποδούλωσης……σκέψου στα ελληνικά, φόρεσε σανδάλια και άρχισε τον διαλογισμό. Τοτε μονο θα βρούμε την σωτηρία μας.""
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!

    2. ""Οι λίθοι που μετατόπιζαν οι Αιγύπτιοι, μαζι με τους Γίγαντες φτιάχνονταν απο μίξη υλικών οπως το μπετόν αρμέ που χτίζουμε εμείς σημερα. Αυτη η μίξη ειναι πολυ πιο δυνατή και απο το μπετόν. Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν τις πληροφορίες που αναφέρουμε ας δείτε τις επόμενες εικόνες…."" ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΘΗΚΕ 1ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΩΡΥΞΑΝ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΜΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΓΜΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΤΟΝ!!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ!!!

  6. Πολύ ωραίο το άρθρο. Γιάννη τώρα που έμαθα ότι είσαι και παοκαρα σε συμπάθησα πιο πολύ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek