Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:20 - 16/09/2011

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ, “ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ”: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Πρωτοφανείς καταγγελίες κάνει η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, μία από τα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.

Προσέξτε τι καταγγέλει η κυρία Γεωργαντά:
– Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
– Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
– Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.
– Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι ”πέρασαν” και ”περνάνε” τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού.
– Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή.Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει
– Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov.Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ.
Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει ενημερώσει με επιστολή της προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τη Βουλή, στην οποία υπάγεται η ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε πως, πάντα κατά την κυρία Γεωργαντά, φούσκωσαν σε μιά νύχτα το έλλειμμα του 2009:
“Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ”.
“Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ’ όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ”.
”Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα”.
“Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”.
“Ο κ. Ραντερμάχερ, της Eurostat δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, μας έχουν για μπανανία, ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πραγματικό έλλειμμα του 2009”.
Όπως δηλώνει η καθηγήτρια Οικονομετρίας, την φίμωσε ο ίδιος ο Γ.Παπακωσταντίνου, τότε τσάρος της οικονομίας.”Μας έλεγαν να μην μιλάμε, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα”.
Η κυρία Γεωργαντά αποκαλύπτει τις εντολές αποσιώπησης που πήρε από τον Γ.Παπακωσταντίνου:”Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε”.


Ανατριχίλα προκαλεί άλλη μία δήλωση της, που η ίδια φέρει την ευθύνη της τεκμηρίωσης της.
”Τόσο εγώ όσα και οι υπόλοιποι γίναμε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ υποτίθεται μέσω της διαδικασίας του opengov.Η αλήθεια είναι ότι μας επέλεξαν επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ”.
Μετά από όλα αυτά ενημέρωσε, όπως λέει, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη καθώς και τα πολιτικά κόμματα.
Αν αληθεύουν όσα λέει η κυρία Γεωργαντά τότε έχουμε μπροστά μας μία βόμβα που απειλεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, μια και η ίδια ισχυρίζεται πως τους έχει ενημερώσει ΌΛΟΥΣ.
Το NewsIt επικοινώνησε με το μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ανδρέα Φιλίππου μετά τις καταγγελίες της συναδέλφου του στην ΕΛΣΤΑΤ καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ποτέ η κα. Γεωργαντά δεν παρουσίασε στον ίδιο ή στην ΕΛΣΤΑΤ στοιχεία που να τον πείσει ότι υπήρξε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης των στοιχειων για το έλλειμμα του 2009 και δηλώνει κατηγορηματικά οτι τα στοιχεία της EYROSTAT είναι αληθινά.

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αν πούμε ότι…σοκαριστήκαμε από τις παραπάνω καταγγελίες, θα είμαστε ψεύτες! Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως η υπαγωγή στο ΔΝΤ των Αμερικανοεβραίων τοκογλύφων ήταν ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, με αποτέλεσμα την ελεεινή προπαγάνδα Κυβέρνησης, εξαπτέρυγων και Μμε σ’αυτή την κατεύθυνση!

Όπως επίσης, δεν μας προξενεί καμία…ανατριχίλα το γεγονός πως σε πολλές θέσεις του Δημοσίου προσλαμβάνονται με κριτήριο αν είναι ή όχι Πασοκ! Εμείς οι “περίεργοι” και “εμπαθείς”, τα γράφουμε αυτά εδώ και καιρό!
Για να μην τα πολυλογούμε: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου είχαν ακουστεί παρόμοιες καταγγελίες, θα είχαν πιάσει δουλειά τα Ειδικά Δικαστήρια!

Εμείς οι “ακραίοι” ξαναλέμε, πως κι αυτά ακόμα δεν είναι αρκετά για όσους έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα: Χρειάζονται άμεσα ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*