ΕΑΜ Β’

8 thoughts on “ΕΑΜ Β’

 1. Ανώνυμος says:

  Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ!

 2. Ανώνυμος says:

  Ωραια τα αρθρα του Τραιανου , αλλα ποιος ειναι ρε παιδια κ ζητα την ψηφο μας? Αυτη η ανονυμια αρχιζει κ ενοχλει. Εχει δει κανεις τον Τραιανου/ Ας μας παραπεμψει κ εμας

 3. Ανώνυμος says:

  31 Δεκεμβρίου 2013 – 10:19 π.μ.
  Μπες στη σελίδα του να δεις !! Πάτα Εαμ Β' Υδροχόος στο google να δεις
  Τι μας ρωτάς μ' αυτό το ύφος;
  Μασημένα τα θέλετε όλα!

  Υ.Γ. Προς Κατοχικά: Παιδιά, κάτι πρεπει να κάνετε με τα κείμενα του Τραϊανού… δε διαβάζονται από ένα σημείο και κάτω ενώ ούτε τα σχόλια φαίνονται. Όσοι τον ξέρουμε μπαίνουμε στη σελίδα του αλλά αφού κάνετε τον κόπο και τα αναδημοσιεύετε κάντε το σωστά τουλάχιστον.

 4. Ανώνυμος says:

  31 Δεκεμβρίου 2013 – 9:53 μ.μ.
  Δείτε το βίντεο που δεν είδατε και μπείτε στη σελίδα του να διαβάσετε κείμενα του να δείτε ποιός είναι!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Σχετικά με το ΕΑΜ βρήκα αυτά τα οποία δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα του κυρλιου Τραϊανού, στο video 1:48 αναφέρει ότι το ΚΚΕ μισούσε το ΕΑΜ….

  'Το ΕΑΜ ήταν ένας συνασπισμός από μικρά, φιλοαριστερά κυρίως, κόμματα, με κυρίαρχο το ΚΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας). Τον Φεβρουάριο του 1942 θα δημιουργήσει το στρατιωτικό του σκέλος, τον ΕΛΑΣ, που είχε ως αρχηγό ("καπετάνιο") τον Άρη Βελουχιώτη.[14]

  Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 στην κατεχόμενη τότε Αθήνα, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ. Είχε προηγηθεί η ίδρυση άλλων οργανώσεων, όπως η «Ελευθερία» στη Θεσσαλονίκη (15 Μαΐου 1941), η «Εθνική Αλληλεγγύη» στην Αθήνα (28 Μαΐου 1941), το «Πατριωτικό Μέτωπο» στα Γιάννενα (2 Ιουνίου 1941) κ.α.'

  Πηγή :
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%91%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%95%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_1946-1949

 6. Ανώνυμος says:

  1 Ιανουαρίου 2014 – 5:11 μ.μ.

  μμμμμ…. κάτι δεν έχεις καταλάβει αλλά εσύ τουλάχιστον προσπάθησες σε σχέση με τους παραπάνω από εσένα ….

  Δε σου είπαμε να ψάξεις ΑΝ αυτά που λέει ο Τραϊανού ισχύουν. Αυτά που λέει, τα υποστηρίζει πάρα πολύ καλά ο ίδιος μέσα στα κείμενα του.

  Σου προτείναμε να ψάξεις μέσα στο site του να δεις ποιός είναι, τι λέει και πως επιχειραματολογεί για αυτά που λέει.

  Αυτό που εσύ μόλις τώρα ανακάλυψες, είναι η διαδεδομένη άποψη της ιστορίας γνωστή σε όλους μας. Ούτε εσύ είδες φυσικά το βίντεο …..

  Ο Τραϊανού υποστηρίζει κάτι άλλο…..

  Δυστυχώς ο Τραϊανού πολύ δύσκολα θα περάσει στην κοινωνία γιατί η πλειοψηφία της αποτελείτε από ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ σε όλα. Και το να είσαι ΤΕΜΠΕΛΗΣ στην αναζήτηση της γνώσης και της πληροφορίας, στην αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι στην εποχή μας ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
  Αν είσαι Τεμπέλης στη δουλειά, κάποιος θα βρεθεί να σε λυπηθεί να σε ταϊσει…… αν είσαι Τεμπέλης στο μυαλό, δε θα σε λυπηθεί κανείς, όλοι θα σε εκμεταλεύονται μια ζωή.

  Και τα κείμενα του είναι πάνω από 5 σελίδες συνήθως οπότε ……

  Υ.Γ. Η Βικιπέδια που ψάχνεις είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να μη μάθεις ποτέ ούτε ιστορία ούτε την αλήθεια για τίποτα ……….

 7. Ανώνυμος says:

  ….. από τα σχόλια επιβεβαιώνει κανείς εύκολα τη φράση: Τα διαμάντια δεν τα πετάς στα γουρούνια!!
  Μεγάλη κουβέντα και πολύ σοφή, αλλά πως αλλιώς θα σωθούμε δεν ξέρω που η πλειοψηφία είναι "γουρούνια"……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *