Είσαι ανεπιθύμητη στη χώρα

Δε ξέρετε τι χαρά ένοιωσα σήμερα που είδα τη Διαμαντοπούλου να χάνει το αγέρωχο στυλάκι της και να φωνάζει στο βουλευτή του ΚΚΕ μέσα στη βουλή Έλεγε ότι εγώ είμαι υπουργός και σεις βουλευτής να αφήσετε το τσαμπουκά και όπου σας παίρνει Αχ Αννούκλα πανούκλα γιατί τόσα νεύρα ; η λέσχη δε σε στηρίζει; Τα…

περίμενες αλλοιώς όταν έλεγες τα ίδια με το σημερινό βουλευτή και χειρότερα όταν ήσουν αντιπολίτευση αποτυχημένη Αννα; Όταν ήταν η Γιαννάκου ή ο Σπηλιοτόπουλος στη θέση σου έλεγες μπούρδες ευγενικές και συ η Ράπτη για να παίρνετε; Τι λόγια είναι αυτά; Τσαμουκάς δε σε παίρνει; εγω΄είμαι υπουργός και… εσύ βουλευτής; Λέξεις που δείχνουν τη χαμηλή ταπεινή καταγωγή της, την ανικάνότητά της, για αυτό έχασε τη ψυχραιμία της, και μεγάλη αλαζονεία που τιμωρείται, χουντικιά χωριάτισσα. Είσαι ανεπιθύμητη στη χώρα, στην τηλεόραση, στο υπουργείο. Ασε τους τσαμπουκάδες και φύγε!!! Μαζί με το γιό σου αποτυχημένη !! δε σε θέλει ο λαός! ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ!

Πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *