Είναι το Ισραήλ η μοναδική δημοκρατική χώρα στην Μέση Ανατολή;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Εβραίοι διατυμπανίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οτι πρέπει οι Δυτικές Χώρες να υποστηρίζουν το Ισραήλ και να του επιτρέπουν να σφάζει τους Παλαιστίνιους γιατί είναι η μοναδική «δημοκρατία» στην Μέση Ανατολή… Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή το Ισραήλ είναι μία εντελώς αντιδημοκρατική χώρα; Φανταστείτε τι θα έκαναν στα κανάλια οι «Έλληνες» αριστεροί αν η κυβέρνηση έπαιρνε τέτοια μέτρα για τους επισκέπτες στην Ελλάδα..

Το παρακάτω έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί με τα στοιχεία και την υπογραφή οποιουδήποτε επισκέπτη στο Ισραήλ

Το έντυπο το οποίο προέρχεται απο την επίσκεψη ενός Σουηδού στο Ισραήλ και λέει:

Εγώ ο …… πολίτης Σουηδίας και κάτοχος διαβατηρίου με αριθμό ……. δηλώνω τα παρακάτω:
Αναλαμβάνω την ευθύνη οτι δεν μπορώ να είμαι μέλος οποιασδήποτε φιλο-παλαιστινιακής οργάνωσης και δεν είμαι σε επαφή με οποιαδήποτε μέλη φιλο-παλαιστινιακών οργανισμών, επίσης δεν θα συμμετέχω σε φιλο-παλαιστινιακές ενέργειες. Κατανοώ οτι αν πιαστώ να κάνω οποιαδήποτε απο τις παραπάνω ενέργειες, θα παρθούν εναντίον μου οι νόμιμες πράξεις, συμπεριλαμβανομένου της απέλασης και η απαγόρευση της εισόδου στο Ισραήλ. Συμφωνώ να αποχωρήσω απο την χώρα στις 19 Απρίλη 2012.

Όνομα …… Υπογραφή ……… Ημερομηνία 10/4/2012

Πηγή
antipliroforisi
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *