in ,

Είναι ο G1.9 ο δεύτερος μας Ήλιος;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάτι ενοχλεί τον Πλούτωνα και τους εξωτερικούς πλανήτες στην άκρη του Ηλιακού μας συστήματος ΚΑΙ επίσης επηρεάζει την γη μας.

Αυτό το αντικείμενο μπορεί να είναι το G1.9, καταχωρημένο από τον Dave Green της NASA ως κατάλοιπο supernova (SNR) το οποίο εξερράγη πριν 25.000 χρόνια πριν, του οποίου το σήμα άρχισε να φθάνει πριν 140 χρόνια, αλλά οι αστρονόμοι υποπτεύονται ότι είναι ένα κόκκινος Νάνος με μέγεθος σχεδόν διπλάσιο (1,9) του Δία τώρα στο περιήλιον του (το κοντινότερο πλησίασμα) στον Ήλιο μας (περίπου 60 Αστρονομικές Μονάδες).

Γιατί η NASA είναι τόσο σιωπηλή για αυτό το αντικείμενο; και γιατί τόσες λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες; Παραδέχονται ότι είναι ότι είναι ένα «εξαιρετικό αντικείμενο» που κυνηγούσαν 50 χρόνια αλλά δίνουν ελάχιστες άλλες πληροφορίες. Χρειάστηκε να ασχοληθεί μια Ισπανική ομάδα αστρονόμων να βρει τι μπορεί να είναι και Ρώσοι αστρονόμοι να το επιβεβαιώσουν.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Anatoly Perminov, είναι τρομαγμένος με το αντικείμενο που ξεκολλά αντικείμενα από την ζώνη Kuiper μερικά από τα οποία χτύπησαν τον Δία (Shoemaker-Levy) και νωρίτερα τον Ιούλιο του 2009. Αντιθέτως προς την Αμερικανική ιστορία, πιστεύουν ότι είναι ένας ΗΛΙΟΣ ΚΑΦΕ ΝΑΝΟΣ ή ένας νέος πλανήτης που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Η Ισπανική ομάδα των αστροφυσικών πρόσθεσε ότι ο G1.9 μπορεί να έχει πλανήτες που τον περιβάλλουν.

Ο G1.9+03 ήταν γνωστός από το 1984, και οι παρατηρήσεις του τηλεσκοπίου Chandra X-ray ακτινών Χ το έχουν δείξει να αυξάνει σε μέγεθος τουλάχιστον 15% μεταξύ του 1985 και του 2008 ή 0,65% κάθε χρόνο, δείχνοντας ότι είτε διαστέλλετε η ότι μας πλησιάζει.

Η Wikipedia αναφέρει τις συντεταγμένες του 2008 σε ορθή αναφορά 17h 48m 45.4s και απόκλιση -27° 10m 06s το οποίο ισούται με τροπικό 27°29’33″Sagittarius. Ο ρυθμός της κινήσεως του είναι ακόμη ασαφής, αν και μεταβάλλεται σημαντικά από το περιήλιον στο αφήλιον.

Χρησιμοποίησα το World Space Telescope προσπαθώντας να τον εντοπίσω, αλλά το μόνο αξιοσειμίοτο Άστρο είναι το 3Sagitarri;HR661, ένα λαμπρό πορτοκαλί αστέρι με ορθή αναφορά 17h 27m 46s και απόκλιση -27° 50′. Για να παρατηρήσω τον G1.9 έπρεπε να κάνω κλικ στον τομέα imagery για να το κάνω να εμφανιστεί. Φαίνεται να έχει αφαιρεθεί/μαυρίσει η έχει γίνει επικόλληση. Τι είναι αυτές οι φλόγες στα πλευρά του; Είναι αληθινή εικόνα ή φτιαγμένη από καλλιτέχνη; Κοιτάξτε τις εικόνες.

Είναι δύσκολο σε αυτό το σημείο να πούμε τι ακριβώς είναι ο G.19. Υπάρχουν πολλές φήμες και όχι αρκετές επιστημονικές πληροφορίες για να καθορίσουμε ένα είναι ο δίδυμος αδελφός κόκκινος νάνος του Ηλίου μας, ή οι πληροφορίες κρύβονται για κάποιο λόγο. Φαίνεται να υπάρχει κάποιο κενό – τουλάχιστον στην Δύση. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει γρήγορα, γιατί αν ο G1.9 είναι ο δεύτερος μας ήλιος οι επιπτώσεις είναι τρομακτικές.

Εάν ο G1.9 έχει πλανήτες που περιστρέφονται γύρω του, για παράδειγμα, θα μπορούσε να «σκίσει» το ηλιακό μας σύστημα στο περιήλιο, προκαλώντας τρομακτική ζημιά. Το μακρύτερα περιστρεφόμενο σώμα ο G1.9(Nibiru;) θα ήταν ιδιαίτερα καταστροφικός για εμάς καθώς θα είχε αρκετή απόσταση να διασχίσει την εσωτερική πλανητική ζώνη που βρίσκεται η γη μας.

Έως ότου πάντως, να έχουμε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες για αυτό το μυστήριο σώμα πρέπει να κρατήσουμε την αναπνοή μας και να περιμένουμε περισσότερες διευκρινήσεις.

Σημειώσις: Ο G1.9+03 δεν πρέπει να συγχέεται με τον Gliese 581 που είναι επίσης ένας κόκκινος νάνος αλλά βρίσκεται στις RA 15h19m26.8s και με απόκλιση -07°43’20″ η τροπικό 19°31’20″Sco.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEDIA MARKT ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ …ΚΑΤΑΛΑΒΕ!