Είναι εντελώς διαφορετικό να πολεμάς “χορτάτος”, από το να πολεμάς για την “πείνα” σου…

Αν εμείς οι άνθρωποι συγκρίνουμε τις ανάγκες μας επιφανειακά, το σίγουρο είναι ότι θα πιστέψουμε ότι είναι διαφορετικές…

Η ανάγκη της κοινωνικοποίησης πχ. είναι βαθιά και ανθρώπινη…
Εκεί, στο κοινωνικό ένστικτο των ανθρώπων, έχει γίνει η χειρότερη διαστρέβλωση, μέσα στα φρούρια των οικογενειών και της ηθικής τους…
Η παρέα και η συντροφικότητα, από μια πανανθρώπινη ανάγκη, έγινε ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων του καθενός…
Και αν φαίνονται διαφορετικές οι ανάγκες, είναι γιατί διαφοροποιείται και το ποσοστό αντικοινωνικότητας στον καθένα…

Μπορούμε να ζούμε όμορφα μέσα στους ανθρώπους, μόνο όταν είμαστε ολόκληροι…
αλλιώς ο καθένας θα προσπαθεί να γεμίσει αυτό που μέσα του νιώθει άδειο και επιθετικό…
Η κενότητα γενικά, είναι η μεγαλύτερη επίθεση εκ των έσω…

Γι’ αυτό να προσπαθούμε πάντα να εμβαθύνουμε, σ’ αυτό που μας προκαλεί δυσαρέσκεια και θλίψη, όταν δεν το έχουμε και να παρατηρούμε ότι ακόμα και όταν το έχουμε, πάλι δυσαρεστημένοι και θλιμμένοι ήμαστε…με μια μικρή αναλαμπή που δεν έχει διάρκεια.

Πολλές τέτοιες μικρές αναλαμπές γεμίζουν την ζωή των ανθρώπων, μα το μεγαλύτερο διάστημα ζουν με “κλειστό το Φως” μέσα τους.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ας ανοίξουμε το Φως…ας του επιτρέψουμε να βγει…ας είναι και από τις χαραμάδες…ακόμα κι αν τούτο σημαίνει “πόλεμο”

Είναι εντελώς διαφορετικό να πολεμάς “χορτάτος”, από το να πολεμάς για την “πείνα” σου…

Βάσω Νικολοπούλου

4 thoughts on “Είναι εντελώς διαφορετικό να πολεμάς “χορτάτος”, από το να πολεμάς για την “πείνα” σου…

 1. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 says:

  Μια πρόταση που προσωπικά με έκανε πιο χαρούμενο…
  Σε όσους μαζεύουν – αποθηκεύουν προμήθειες και αυτές βρίσκονται σχετικά κοντά στην ημερομηνία λήξης (δλδ 3-5 μήνες) και εφόσον έχετε σκοπό να τις ανανεώσετε και έχετε τη δυνατότητα δωρίστε αυτές στις εκκλησίες, στα κοινωνικά παντοπωλείας, σε φτωχούς που γνωρίζετε, στο οργανώσεις, τα ορφανοτροφεία, τα γηροκομία και όπου αλλού θέλετε. ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ!!!

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ… ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ" ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ!!! ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΙ;

  ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

  ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

  ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ!

  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΑΥΤΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ… ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΕΜΑΤΟ! ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ (Η ΑΝΑΓΚΗ)… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

  ΟΣΤΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ….

  Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ… ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ.

  ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ… ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑ ΣΥΚΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ…

  ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΛΕΪΖΕΡ… ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ iPHONE TABLET ΚΑΙ ΑΛΛΑ SMART PHONE ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

  ΠΕΡΙ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ ΧΑΖΕΥΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.. ΜΕΡΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΥΓΑΜΕ.

  Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟΙ… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ… ΟΙ ΔΕ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΕΙΝΑΙ 100%. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ… ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ… ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Η ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ… ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ.. ΤΑ ΛΕΪΖΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ! ΑΝ ΗΤΑΝ PEQ 15 ATRIAL ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.

  Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ…

  ΕΣ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΕΙ… ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ… ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΪΖΕΡ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

  Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ… ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

  ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΤΑΞΩ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ… ΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ!

  ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΗ Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.

  ΤΟ 20% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ… ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ 20% ΤΟ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  ΤΟ 30% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ

  ΕΝΑ 30% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ… ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ!

  ΚΑΙ ΕΝΑ 20% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΙΑ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ"…

  ΟΤΑΝ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΕΝΩΘΗ ΜΕ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ.

  ΑΥΤΑ.

 3. Littlepartofsoul says:

  ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΣΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

  ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

  ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ.

  ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *