Είναι δεδομένο οτι θα χρεοκοπήσουμε. Πότε όμως;; Και μετά τι;;;Βίντεο

Το χρέος όλοι γνωρίζουν οτι δεν είναι βιώσιμο και οτι κάποια στιγμή αναγκαστικά θα χρεοκοπήσουμε. Γιατί όχι όμως τώρα;; Ακόμη και το Υπουργείο Οικονομικών στην εκθεσή του για το Μεσοπρόθεσμο αποκαλύπτει οτι και με όλα αυτα τα μέτρα σε 3 με 4 χρόνια θα χρωστάμε περισσότερα, λόγω των τόκων! 
Με μια δόση απίστευτης ειλικρίνειας ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες…

οτι στη ΚΤΕ ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου τους είχε μεταφέρει οτι έχει γίνει συμφωνία της Ευρωπαικής Ένωσης με την κυβερνησή μας να μετατεθεί η χρεοκοπία σε 3 με 4 χρόνια!! (Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του).


Τα λόγια του ήταν συγκεκριμμένα:


«Στο χθεσινό ΚΤΕ είχαμε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον Υπουργό Οικονομικών, που ο καθένας μπορεί να την κρίνει !!!
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια..
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας…να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…
Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή…»


Γιατί λοιπόν αφού είναι αναπόφευκτη η χρεοκοπία δεν γίνετε μια ώρα νωρίτερα;;


Οι λόγοι:


1. Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με τον συνεχή εκβιασμό ή τα δίνετε ή πτωχεύουμε να φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ήδη σε εξέλιξη με την 5η δόση, θα έρθει και η 6η και η 7η κλπ.


2. Λόγω της επαπειλούμενης χρεοκοπίας γίνετε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε εξευτελιστικές τιμές ακόμη και των κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων! Ήδη σε εξέλιξη.


3. Χρεοκοπία. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Οι Ευρωπαίοι δεν μας χρειάζονται άλλο, μας γυρνάνε στη δραχμή και πλέον το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων θα πρέπει να φτάσει σε σημείο πείνας και χωρίς να έχουμε δημόσια περιουσία πλέον.


4. Τελικός σκοπός: Αφού οι Έλληνες θα έχουν άλλες προτεραιότητες, θα μπεί σε εφαρμογή και το τελικό σχέδιο. Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά το ξεπούλημα και της δημόσιας ΓΗΣ (Θράκη,Αιγαίο,Κρήτη κλπ. κλπ.)…


Και γιατί όλα αυτά;; Μα είναι επίσης γνωστό οτι κάτω απο την Ελλάδα και μέχρι τα όρια της δικιάς μας ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης) που επεκτείνετε εώς την Κύπρο και εώς τα βόρεια της Αφρικής υπάρχει τεράστιος ορυκτός πλούτος που δεν τολμάμε ακόμη να εκμεταλλευτούμε!
Για όλα τα παραπάνω υπάρχει ενα άτομο που κάνει οτι μπορεί ώστε να επιτευχθούν. Για πιο λόγο; Πολλές οι θεωρείες χωρίς όμως να μπορεί να πεί κανείς με σιγουριά. Ποιός είναι αυτός;
Δυστυχώς ο Αμερικανοελληνοεβραίος πρωθυπουργός μας…

Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ανεκμετάλλευτη!)

http://anti-ntp.blogspot.comΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *