Δ. Καζάκης: Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, Σομαλία της Ευρώπης-Βίντεο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ασχετα αν συμφωνεί κανείς απόλυτα με τις απόψεις του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη ή όχι το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αφήσουν αδιάφορο όποιον θέλει να έχει μια στοιχειώδη επαφή με τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας.


Το βίντεο που παραθέτουμε περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξη που έδωσε χτες στο τηλεοπτικό κανάλι του Τράγκα. Αν και διαρκεί αρκετά –πάνω από μισή ώρα- αξίζει να παρακολουθήσετε το σκεπτικό του που σε γενικές γραμμές μας λέει ότι το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ξένη οικονομική ολιγαρχία σχεδιάζουν να μετατρέψου την χώρα μας σε μια Σομαλία της Ευρώπης. Ότι καταστρέφουν κράτη και λαούς για να επιβιώσει το τραπεζικό κατεστημένο και μια κλίκα καπιταλιστών σε όλη την Ευρώπη.
Παράλληλα αναδεικνύει τον προδοτικό –για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού- ρόλο της κυβερνητικής συμμορίας του Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου.http://katohika.gr/2011/05/01/blog-pos-28/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *