Δωρεάν διανομή φρούτων στο Σύνταγμα. Πράξη αλληλεγγύης και αντί για “μπροσούρες” και “ινστρούχτορες”, ροδάκινα της Μακεδονικής Γής.

Δείτε το βίντεο!
Σε μια πράξη αλληλεγγύης και πατριωτισμού, ομάδα αγροτών από τη Μακεδονία και εθελοντών, διένειμε δωρεάν χθες στο Σύνταγμα, φρούτα που….
έστειλαν ροδακινοπαραγωγοί από το Νομό Πέλλας.

Η ομάδα «προσεκλήθη» από το «κάτω χωριό» να πει τα προβλήματα των αγροτών στην αυτοαποκαλούμενη «συνέλευση». Η απάντησή τους ήταν, πως «πηγαίνουν εκεί που υπάρχει ελληνική σημαία» και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην τουλάχιστον περίεργη υπόθεση που με το «έτσι θέλω» έστησαν κάποιοι στην πλατεία του Συντάγματος.

Να τονίσουμε εδώ πως απόφαση των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία ήταν να φέρουν ένα ολόκληρο φορτηγό για δωρεάν διανομή, στους Έλληνες Πατριώτες του Συντάγματος. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν γιατί δεν επιτρέπεται η δωρεάν διανομή τροφίμων από την ελληνική νομοθεσία αφ’ ενός, δεν επιτράπηκε η πρόσβαση του φορτηγού στο Σύνταγμα αφ’ ετέρου.
Η ομάδα εθελοντών η οποία συνεργάζεται για την ολοκλήρωση του ανταλλακτηρίου αγροτικών προϊόντων, με στόχο την άμεση επαφή του αγρότη με τον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες, προγραμματίζει στη συνέχεια δωρεάν διανομή ψωμιού.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *