Δυο Βενεδικτίνοι μοναχοί, εφεύραν το Chronovisor που πήρε η DARPA

Ήταν ένας Βενεδικτίνος παπάς, ένας γλωσσολόγος, παγκοσμίως ειδικός στην αρχαϊκή προ πολυφωνική μουσική. Ήταν επίσης ο πιο διάσημος εξορκιστής στην Βενετία καθώς επίσης και κβαντικός φυσικός. Ήταν παγκοσμίου φήμης λόγιος και δεν ξεχώριζε την επιστήμη και την μεταφυσική με μια χοντρή γραμμή.
Ο πατήρ Marcello Pelligrino Ernetti γεννήθηκε έξω από την Ρώμη το 1925 και εισήλθε στο San Giorgio Maggiore στην Βενετία σε ηλικία 16 ετών, παραμένοντας μέχρι τον θάνατο του σε ηλικία 69 ετών.

Ο Ernetti προσπέρασε την χλωμή, σκληρή με παρωπίδες επιστήμη με την βοήθεια των μυστηρίων του υπερπέραν το 1952. Ο Ernetti έκανε πολύ βαθειά έρευνα με τον πατέρα Agostino Gemthe ιδρυτή του Καθολικού Πανεπιστημίου του Μιλάνου και πρόεδρος της Pontifical Academy, προσπαθώντας να βρει τις αρμονικές από το Γρηγοριανό μέλος. (Το γρηγοριανό μέλος (ονομάζεται επίσης και μονωδικό άσμα) είναι το μονοφωνικό λειτουργικό μέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Πήρε το όνομά του από τον Πάπα Γρηγόριο Α’ το Μέγα (θητεία 590 – 604 μ.Χ.) Το γρηγοριανό μέλος εκτελείται από τον ιερέα, τον πρωτοψάλτη, τη χορωδία, που αποτελείται από κληρικούς και παιδιά, και από το εκκλησίασμα.)
Κατά την διάρκεια μιας μαγνητοφωνήσεως στο Εργαστήριο Φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, ο Ernetti και ένας άλλος πατέρας ο Gemelli (ένας Βενεδικτίνος μοναχός στο διάσημο Αβαείο του San Giorgio Maggiore στην Βενετία) ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που ηχογράφησαν μη αναγνωρίσιμες paranormal φωνές. Η φωνή ανήκε στον πεθαμένο πατέρα του Gemelli. Κατάπληκτοι οι άνδρες επανέλαβαν το πείραμα με τα ίδια αποτελέσματα.
Οι δυο μοναχοί ζήτησαν ακρόαση από τον Πάπα Pope Pious XII, στον οποίο είπαν όλη την ιστορία και παρουσίασαν τα ευρήματα. Ο πάπας φάνηκε πολύ ευχαριστημένος και καθησύχασε τους μοναχούς λέγοντας τους «Τα μαγνητόφωνα δεν μπορούν να επηρεαστούν». Κατόπιν δήλωσε ότι τα αποτελέσματα θα σημείωναν «Την αρχή για μια επιστημονική μελέτη που θα επιβεβαίωνε την πίστη στο επέκεινα».
3  2
Ο Ernetti βυθίστηκε στην νέα του έρευνα, διαμορφώνοντας θεωρίες για να απαντήσει στις ερωτήσεις: Τι συνέβη με όλες τις εικόνες και τους ήχους που έχουν παραγάγει οι άνθρωποι; Εξαφανίστηκαν τελείως ή εξακολουθούν να υπάρχουν με κάποιο τρόπο; Με την βοήθεια των διασυνδέσεων του Πάπα και την οικονομική υποστήριξη ήρθε σε επαφή με 12 από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά του κόσμου για να προωθήσει τις έρευνες του.
Μια ομάδα που αποτελούνταν από τον Enrico Fermi, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο Νόμπελ στην φυσική το 1938 και ήταν ο σχεδιαστής του πρώτου πυρηνικού αντιδραστήρα, καθώς επίσης και τον Werner Von Braun, πρώην συνταγματάρχη των SS, αρχηγό του Ναζιστικού προγράμματος πυραύλων και αργότερα ο άνθρωπος που θα οδηγούσε το Αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα Απόλλων. Η έρευνα διεξαγόταν με απόλυτη μυστικότητα, χωρίς διαρροές η αναφορές μέχρι την αρχή της δεκαετίας του 1960.
Μέσα στο μικρό του μοναστικό κελί 3,5 χ 3,5 μέτρα ο πατέρας Pellegrino Ernetti χαιρέτησε ένα απόγευμα στις αρχές της


δεκαετίας τον πατέρα Francois Brune. Ο Brune ήταν και αυτός ειδικός στις αρχαίες γλώσσες και οι δύο άνδρες εμπλακήκανε σε μια συζήτηση για τις ερμηνείες των πνευματιστικών φαινομένων. Κατά την διάρκεια της σύντομης συζητήσεως τους ο Ernetti έκανε μια αναφορά off the record «για μια μηχανή που θα μπορούσε εύκολα να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.»

Η μυστική έρευνα τις προηγούμενες δεκαετίες είχε οδηγήσει στο Chronovisor, ένα είδος μηχανής του χρόνου η οποία μπορούσε να φέρει εικόνες και ήχους από το παρελθόν στο παρόν. Μοιάζοντας λίγο με τηλεόραση, η μηχανή λειτουργούσε με το να ανιχνεύει όλες τις εικόνες και τους ήχους που έχει παράξει η ανθρωπότητα και ακόμα πλέει μέσα στο διάστημα. Το Chronovisor απεικονίζεται σαν μια μεγάλη ντουλάπα με μια κλασσική οθόνη τηλεοράσεως με καθοδικό σωλήνα για να φαίνονται τα γεγονότα που ελήφθησαν και μια σειρά κουμπιών, μοχλών, και άλλα ρυθμιστικά για την επιλογή του επιθυμητού χρόνου και του τόπου.
Επίσης μπορούσε να εστιάσει και να παρακολουθήσει συγκεκριμένους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον εφευρέτη του, δούλευε λαμβάνοντας, αποκωδικοποιώντας και αναπαράγοντας την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που έχει απομείνει από τα περασμένα γεγονότα, αν και μπορούσε επίσης να πιάσει ηχητικά σήματα.
Ο Brune και ο Ernetti ισχυρίστηκαν ότι έγιναν μάρτυρες μιας παραστάσεως στην Ρώμη το 169πχ της τώρα χαμένης τραγωδίας Θυέστης, από τον πατέρα της Λατινικής ποιήσεως του Quintus Ennius. Επίσης ισχυρίστηκε ότι είδε τον Χριστό να πεθαίνει στον σταυρό. «Είδαμε τα πάντα. Την αγωνία στον κήπο, την προδοσία του Ιούδα, την δίκη, τον Γολγοθά.»
Ο Brune, ήδη συγγραφέας πολλών βιβλίων σε παραφυσικά και θρησκευτικά θέματα, χρησιμοποίησε την ιστορία του Ernetti για να τροφοδοτήσει την μικρή βιομηχανία του, δημοσιεύοντας το βιβλίο του The Vatican’s New Mystery. Οι ισχυρισμοί του φυσικά απορρίπτονται από το Βατικανό, το αντίθετο θα μας ξάφνιαζε !
Ο Enretti παρουσίασε μια κόπια του Θυέστη την οποία ισχυριζόταν ότι είχε αντιγράψει ενώ έβλεπε την παράσταση, καθώς και μια φωτογραφία από το πρόσωπο του Χριστού καθώς κρεμόταν στον σταυρό. Και τα δύο από αυτά τα κομμάτια «αποδείξεων», ήταν, σε μεγάλο βαθμό αμφιλεγόμενες. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Enretti σιώπησε πάνω στο θέμα. Ο Brune υπονόησε ότι ο Enretti πιέστηκε αφόρητα από το Βατικανό.
Μερικούς μήνες πριν τον θάνατο του ο Enretti μίλησε για μια συνάντηση στο Βατικανό με τα μέλη της ομάδας που είχαν δουλέψει στο Chronovisor. Σε αυτή την συνάντηση ειπώθηκε ότι η μια και μιναδική συσκευή είχε καταστραφεί. Στα λάθος χέρια, είπε ο Ernetti ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει «την πιο φρικτή διδακτορία που είδε ποτέ ο κόσμος».
Στο νεκρικό του κρεβάτι το 1994 ο Ernetti αποκήρυξε τα πάντα λέγοντας ότι τα σκαρφίστηκε. Υπάρχουν αυτοί που δεν πιστεύουν ότι αυτή είναι η αληθινή ιστορία. Γιατί ένας τόσο διακεκριμένος κληρικός θα έφτιαχνε ένα τέτοιο παραμύθι; Το Chronovisor λέγεται ότι ακόμη υπάρχει και βρίσκεται στα χέρια του Βατικανού.
1
Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA): Επί του θέματος η Wiolawa αναφέρει: «Ακούστε το δεύτερο μισό της συνεντεύξεως του BASIAGO. Ήταν ένα παιδί του Καθολικισμού και διδάχτηκε από Τάγμα των Βενεδικτίνων, τους οποίους αποκαλεί Μαύρους Καλόγερους Blackfriars (Μαύροι Καλόγεροι είναι μια κοινή ονομασία των μοναχών του Δομινικανού τάγματος). Όπως τους Ιησουίτες, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι σε Τραπεζικά σκάνδαλα και ακόμη είναι. Blackfriars κρεμιούνται στο Λονδίνο …
Πάντως δύο από αυτούς έφτιαξαν το Chronovisor που τώρα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, και βρήκαν την άκρη τυχαία … ενώ μελετούσαν τα Γρηγοριανό Μέλος … για αυτό το Βατικανό ξεφορτώθηκε τους Γρηγοριανούς Ύμνους … μελετείστε τον Dr. Horowitz … δημιουργεί ένα Κβαντικό Ολόγραμμα … χρησιμοποιώντας την θεωρία του χάους … κυβέρνηση (των ΗΠΑ και εδικά η DARPA) τα συλλαμβάνει σε βίντεο ή το έκανε … και τα ενισχύει … Fermi ο πατέρας του ταξιδιού στον χρόνο.»
Διάβασε ακόμη
Facebook η κρυμμένη πτυχή της DARPA : Υπάρχουν φήμες ότι η DARPA ανέπτυσσε ένα σύστημα που θα επετύγχανε ώστε ο καθένας στην Αμερική και ιδανικά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος, να βρίσκεται σε μια βάση δεδομένων που θα συνέδεε τα πάντα από τις επαφές τους, την οικονομική τους δραστηριότητα, τους φίλους και την ιστορία τους ! Αυτό θα επέτρεπε στις Υπηρεσίες πληροφοριών να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες για όποιον θέλουν στον κόσμο.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *