Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:21 - 22/02/2012

Δραματικό SOS για τα πεινασμένα παιδιά…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα χέρια ψηλά σηκώνουν οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Αθήνας μετά τον καταιγισμό αιτημάτων που δέχονται από δεκάδες δημοτικά σχολεία για την παροχή φαγητού σε υποσιτιζόμενους μαθητές.

«Αυτή τη στιγμή στέλνουμε καθημερινά 253 μερίδες φαγητού σε μαθητές που οι οικογένειές τους δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν επαρκώς στη σίτιση των παιδιών τους» αποκαλύπτει στο protothema.gr η διευθύντρια του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Η κυρία Μαρία Ηλιοπούλου και το προσωπικό του Βρεφοκομείου από τον Νοέμβριο έχουν αναλάβει την διανομή φαγητού των υποσιτιζόμενων μαθητών ικανοποιώντας τα αιτήματα διευθυντών σχολείων από περιοχές όπως Κυψέλη, πλ. Αττικής, Ανω και Κάτω Πατήσια, Πολύγωνο, Ερυθρό Σταυρό, Αμπελόκηπους, Λόφο Στρέφη, Θησείο, Ακαδημία Πλάτωνα, Κολωνό, Τρεις Γέφυρες, πλατεία Κολιάτσου, Εξάρχεια.

«Ακόμη και σήμερα γινόμαστε δέκτες παρόμοιων αιτημάτων» συνεχίζει η διευθύντρια του ΔΒΑ, καθώς τα κρούσματα υποσιτισμού στα σχολεία της Αθήνας αυξάνονται δραματικά. Δεκάδες παιδιά από τις λαϊκές γειτονιές της πρωτεύουσας πηγαίνουν στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία ατάιστα, με μόνη τους ελπίδα να βρουν εκεί ένα πιάτο φαγητό.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν αιτήσεις για ακόμη 63 μαθητές που έχουν ανάγκη φαγητού αλλά τα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών δεν μπορούν να τα εξυπηρετήσουν λόγω έλλειψης προσωπικού…

Το ΔΒΑ έχει την ευθύνη για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, έχει μαγειρεία απ’ όπου στέλνει φαγητό στα νήπια.

Πριν λίγους μήνες οι αποθήκες του Δημοτικού Βρεφοκομείου γέμισαν με 10 τόνους τροφίμων που στάλθηκαν από την Κύπρο ως βοήθεια. «Από αυτά τα τρόφιμα ενισχύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις οικογένειες των παιδιών που έχουν ζητήσει την βοήθειά μας» εξηγεί η κυρία Ηλιοπούλου και επισημαίνει την ανάγκη ενίσχυσης του Δημοτικού Βρεφοκομείου με τρόφιμα καθώς «η υπηρεσία μας εκτός από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τους οποίους εφοδιάζει καθημερινά με φαγητό, στηρίζει περίπου 2.000 άτομα και τα αποθέματά μας σύντομα θα εξαντληθούν».

Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Παιδείας είχε εξαγγείλει ένα πρόγραμμα σίτισης για 18 σχολεία της Αττικής, το οποίο όμως ποτέ δεν ξεκίνησε και τώρα φαίνεται ότι εγκαταλείπεται.

protothema

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*