ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ…η ωμή αλήθεια!

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ…η ωμή αλήθεια!

Θα ξεκινήσω με κάτι το οποίο για πολλούς θα είναι απίστευτα αυτά που θα διαβάσετε μα αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν ότι είναι η ωμή αλήθεια!

Σε κάποιους κύκλους άγνωστους σε πολλούς ανθρώπους ονόματι > ( Dracono-pan-spermia ) ακούγονται πράγματα τα οποία πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά!!!! Η μυστικότατη ομάδα > είναι μια μυστική ομάδα η οποία αποτελείτε μόνο από Δρακονιανούς και είναι μια βαθμίδα κάτω από τα Μαύρα Ιεράτεια η αμέσως επόμενη η > παρόλο που έχει Ελληνική ονομασία δυστυχώς έχει να κάνει με τους Ιλλουμινάτοι και την Μασονία χωρίς κανέναν Έλληνα να την στηρίζει μέχρι στιγμής!!!!

Θα σας πω λοιπόν τι λέει αυτή η μυστική ομάδα ονόματι > όπου αυτήν την στιγμή είναι από τις ποιο μυστικές ομάδες της γης!!!! Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη επιρροή στην τελευταία ομάδα που προανέφερα και αυτή με την σειρά της σε πολλές άλλες αλλά και σε πολλές θρησκείες όπως και τον Χριστιανισμό, ας δούμε λοιπόν τι λέει oαρχηγός της ομάδας αυτής!!!! Το ποιος είναι ή το όνομα του δεν θα το αναφέρω διότι μπαίνω σε πολύ βαθιά νερά!!!!

Μέσω εμού η μετάδοση αυτή έγινε από τον > όπου είναι 37 εκατομμύρια μίλια φωτός μακριά των δικών μας αστέρων! Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο! Εμείς οι Δρακονιανοί της γης δεν γίνεται να είμαστε σεβαστοί από όλα τα άλλα είδη της γης αλλά και αυτού του γαλαξία. Οι κύριοι εχθροί μας διαμένουν ως έχουν, Ξωτικά και Λυκάωνες! Είναι η κύρια προτεραιότητα μας αλλά και ως πολιτιστική κληρονομιά μας να μην συμμαχήσουν ποτέ ξανά αυτά τα δυο είδη! Οι άλλοι είναι αδύναμοι! Τώρα όσο για την τροφή μας τους ανθρώπους υπάρχουν Δρακονιανοί όπου τους λυπούνται και δεν θέλουν να τους βλέπουν ως τροφή! Τους κατανοώ μα θα πρέπει να ξέρουν ότι οι άνθρωποι υπάρχουν για να λειτουργούν ως κατά μήκος πολλών λειτουργικών παραμέτρων!

Υπάρχουν πυρήνες ενημέρωσης από Ξωτικά και Λυκάωνες όπου ενημερώνουν τους ανθρώπους με τον τρόπο τους. Ευτυχώς είμαστε τυχεροί που οι άνθρωποι δεν τους πιστεύουν ότι και να λένε παρά μόνο μια μειονότητα όπου κατά έναν περίεργο τρόπο και ίσως από τις γέννες η υπόφυση τους δεν δέχεται το μπλοκάρισμα που υπέστει τότε στην μέγα εναλλαγή στο παρελθόν! Έχουμε διαταγές από τον Μέγα Δρακονιανό όπου ακούει στην ονομασία > να συνεχιστεί το σχέδιο εξόντωσης και υποδούλωσης των ανθρώπων ως έχει και να μην αλλαχτεί τίποτα!


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προτού την επόμενη συνάντηση που θα γίνει το 2016 θα πρέπει να σας πω ότι η καθοδήγηση των ανθρώπων έχει ξεκινήσει υποχρεωτική και μη αμελιταία! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα Αλοηγκόρ ανδρείκελα πολιτικούς της γης ως ενδιάμεσους για αυτήν την ενέργεια όπως κάνουμε χιλιετηρίδες τώρα!
Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στο είδος των Δρακονιανών βιολογικού συστήματος! Θα πρέπει να μην γίνουμε αντιληπτοί στους ανθρώπους διότι αν γίνει θα χάσουμε πολύτιμη ενέργεια τροφής αλλά και ίσως και θα οδηγηθούμε και προς την αφάνιση μας όπως με την νήσο Πόσρον ( Ποσειδωνία -Ατλαντίδα ) όπου αναγκαστήκαμε και χάσαμε πολύτιμη πυγη ενέργειας με το να την αφανίσουμε!

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν διότι δεν θέλουν ότι υπάρχει είδος ανώτερο από αυτούς, αυτό είναι ότι καλύτερο για εμάς! Αυτά τα οποία υπήρχαν σε πλήρη ολότητα για τους ανθρώπους δεν θα υπάρξει ξανά γιατί έτσι πρέπει να γίνει και να βασιλεύσει το είδος μας! Πρέπει να εξασφαλίσουμε μια ποιο ανεπτυγμένη Παγκόσμια Διοικητική Υπερδομή πάνω στους ανθρώπους όσο βάναυσο και να ακούγετε αυτό! Όσο για τις φατρίες μας όπου εργάζονται ενάντια μας διότι λυπούνται τους ανθρώπους και προσπαθούν απεγνωσμένα να επαναφέρουν τις χαμένες γνώσεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καούν όπως και στο παρελθόν μαζί με τους ανθρώπους στην μέγα κάθαρση των υδρογόνων βομβών!! Τα καταφύγια είναι και πάλι έτοιμα στο 80% ανά τον κόσμο και αυτήν την φορά θα έχουμε ποιο πολλούς για να τους χαλιναγωγήσουμε αλλά και να εκθρέψουμε μετά την κάθαρση! Αν είναι αναγκαία να γίνει θα γίνει μην ξεχνάτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά η όλη διαδικασία όσο και να μην μας αρέσει!

Σκεφτείτε ότι ο φυσικός κόσμος περιέχει το μοντέλο που θα ακολουθήσει! Στο ανθρώπινο είδος η σοφία αποθηκεύεται εντός του γεννητικού κώδικα γνωστό ως δεοξυριβονουκλεϊκού οξέος! Έτσι το ανθρώπινο είδος αυτήν την φορά με τις γενετικές μετατροπές αλλά και τα RFID ( τσιπάκια που θα τοποθετηθούν σε ανθρώπους υποχρεωτικά ) αλλά και με τα D.D.S.R.L.J. ( δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό ) θα αρχίσουν να νομίζουν ότι θα κατανοούν την πρόσβαση μας και έτσι θα εξυπηρετούν τον βασικό σκοπό μας χωρίς αμφιβολίες και φόβο! Έτσι το τρισδιάστατο αντιληπτικό πλαίσιο των ανθρώπων θα επιτρέψει στο είδος τους να μετατοπίζεται από την ευθυγράμμιση και θα κατακερματίζει της μνήμες τους μέσω της ανθρωπιστικής συλλογικής συνείδησης!! Αυτές οι ενεργοποιήσεις θα γίνουν αντιληπτικές στο ευρύτερο φάσμα των πεδίων τους ειδικά στην συχνότητα δόνησης του εγκεφάλου τους αλλά και στα επίπεδα ευαισθησίας!

και έπρεπε να σας προστατέψουμε από τον αφανισμό! Αυτό ο πόλεμος κατέστρεψε συστήματα διαβίωσης σε πολλαπλά συστήματα αστέρων σε πολλούς τομείς σε διάφορους γαλαξίες!! Θα τους επιβάλλουμε ότι τους προσφέραμε αυτήν την γωνία του κόσμου για να θεραπεύσουν το κάρμα τους από τις πληγές εκείνου του πολέμου όπου εμείς βέβαια δημιουργήσαμε! >>

Αυτό θα βλέπουν σαν αλήθεια και όχι αυτό που λένε σήμερα οι Καταραμένοι Έλληνες απόγονοι των Πελασγών όπου αυτοί ήταν απευθείας απόγονοι των Ολυμπίων Ανδρομέδιων, που μας ανάγκασαν και ήρθαμε σε αυτό το άθλιο ηλιακό σύστημα! Οι Έλληνες είναι πληγή για εμάς αλλά ήδη σιγά σιγά τους έχουμε βάλει στο χέρι και πρέπει να αφανιστούν ως ενός! Βέβαια το είχαν προβλέψει οι καταραμένοι πρόγονοι τους και κάποιοι από αυτούς έχουν αναμιχθεί με άλλες φυλές ανθρώπων για να μην τους βρίσκουμε! Κάτι όμως ετοιμάζουμε!

Αυτό είναι το κάρμα των δυο διπλών προγονικών κάρμα μας και δεν το αλλάζει κανείς!
Σήμερα η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Συστημάτων βασίζεται κυρίως στα καταραμένα είδη των ανθρωποειδών. Έτσι είναι δύσκολο οι Παλαιοί Δρακόντειοι να έρθουν σε επαφή διάσωσης και κατάκτησης αυτού του άθλιου ηλιακού συστήματος! Μα ο προπομπός όλης αυτής της ενέργειας θα είναι ο Μέγας Δρακονιανός!!
Αυτά είχα να πω στο σεβαστό συμβούλιο, κρίνετε τα λόγια μου σοφά και μην δράτε ως μονάδες μόνο και μόνο για λόγους επιβίωσης! Ο ποια φατρία δεν τηρήσει το πρωτόκολλο θα τιμωρηθεί δια θανάτου!!

Σε όλα αυτά έχουν βάλει το χεράκι τους οι Δρακόντειοι Χολιδοκέφαλοι όπως βλέπετε ας έρθουμε όμως σε κάτι πιο απαλό κατά έναν τρόπο!!!!
Στην πόλη της Puno στο Περού βρίσκεται αυτό το παράξενο και κολοσσιαίο ( φωτό κάτω ) το έχουν ονομάσει >!!!! Πολλοί είναι οι αρχαιολόγοι και οι ερευνητές που ξέρουν για την παράξενη σήραγγα που υπάρχει εκεί και ένας από αυτός είμαι και γω ( φωτός σήραγγας, σπάνια φωτό )!!!!! Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει στην σήραγγα αυτή αν και γνωρίζω που είναι η είσοδο της !!!! Οι φωτογραφίες όπου αναρτώ είναι από τον ερευνητή Αντλέλο Χουένες Ντε Λα Κινδράρο όπου είναι φίλος και ερευνητής της Πύλης του Θεού, έχει ασχοληθεί μόνο με την Πύλη του θεού εδώ και 22 χρόνια!!!! Ο ίδιος μου έχει πει αλλά και γράφει στο βιβλίο του όπου θα κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του 2014 με τίτλο > ….ότι πολλοί ερευνητές αρχαιολόγοι χάθηκαν, πολλοί ήταν αυτοί που τρελάθηκαν όταν μπήκαν μέσα στην σήραγγα!!!!

Ο επιστήμονας Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μέσα. Μετά από αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι > είναι μια παράξενη περιοχη , και είναι είσοδος σε άλλους κόσμους, κόσμους εκτός γης αλλά και στο εσωτερικό της γης !!!! Στην έρευνά του, χρησιμοποίησε ακτινοβολία βήτα, άλφα και γάμα. Επίσης χρησιμοποίησε φιλμ και φωτογραφικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, γεοθερμόμετρα και τα όχι τόσο και γνωστά σε πολλούς φωτόμετρα. Μπορώ να πω ότι για την έρευνα, είχε ένα ολόκληρο επιστημονικό εργαστήριο, το οποίο πίσω από αυτό φαίνεται να το χρηματοδοτούσε η NASA!!!! Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά!!!! Κοντά στην αποτυπώθηκαν σε φωτογραφικό φιλμ και στα ηλεκτρονικά μέσα , αντικείμενα σε σχήμα φωτεινών δίσκων, και σφαιρών, σε διάφορα χρώματα!!!! Αλλά το σημαντικό δεν ήταν αυτά τα αντικείμενα.

Το σημαντικότερο ήταν ότι αυτά σκέπτονταν( !!;;!! ) Ότι έδειχναν είναι κάποια μορφή ζωής!!!! Όταν πλησίασε στην Πύλη η ατμόσφαιρα γέμισε με τέτοιες μπάλες , που έσταζαν ενα υγρό , το οποίο υγρό ήταν σαν ένα είδος ηλεκτρικής εκκένωσης!!!! Σταμάτησε τα πειράματα του όταν άρχισε να σείατε η περιοχη όλη και ακούγονταν κάποιοι παράξενοι ήχοι μηχανημάτων όπως ανέφερε ο ίδιος!!!! Η κυβέρνηση το Περού απαγόρευσε την συνέχεια της έρευνας λέγοντας πολλοί ερευνητές ότι το έκανε επίτηδες διότι ζήτησε ένα αστρονομικό πόσο με πολλά μηδενικά για να συνεχιστεί!!!! Κατά ένα περίεργο > ο Κατάρ βρήκε τα λεφτά μα η καινούργια κυβέρνηση τότε του Περού δεν δέχθηκε καμία έρευνα να γίνει διότι όπως απάντησε στον ίδιο φοβούνται ότι ίσως η όλη πειραματική έρευνα πυροδοτήσει κάποιον ισχυρό σεισμό στη περιοχη!!!!


Έτσι ξεκίνα μετά την είσοδο και καταλήγει στις παρακάτω φωτός όπου κανείς δεν ξέρει που βγάζει….. δείτε το συμπαγές του τοίχου!!!!

Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τους Γκρίζους και τους Δρακονιανούς!;! Να σας πω, στο βιβλίο του >, που δημοσιεύτηκε το 1997, ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Philip Corso ( Φίλιπ Κόρσο ), ο οποίος υπηρέτησε υπό τον Αϊζενχάουερ, μιλά ξεκάθαρα και με αποδείξεις για συνεργασία Αμερικανών και εξωγήινων!!!! Το βιβλίο αναφέρει ότι οι εξωγήινοι συνεργάζονται βασικά με την εταιρία Monsanto ( Μονσάντο ), αυτή είναι η εταιρία που με το ζόρι θέλει να μας πλασάρει να τρώμε μεταλλαγμένα τρόφιμα!!!! Γράφει λοιπόν μέσα στο βιβλίο αυτό ότι ερχόταν ένα άτομο στα ερευνητικά εργαστήρια της Μονσάντο, πάντα με κοστούμι και με ισχυρή φρουρά!!!!

Όταν μιλούσε στους επιστήμονες ήξερε και τους έλεγε τις πιο απόκρυφες στιγμές της ζωής τους, κάτι σαν υπέρ μέντιουμ!!!! Αλλά το σπουδαίο ήταν ότι ,όταν έφευγε όλοι αισθάνονταν πάρα πολύ αδύναμοι!!!! Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν μόνιμη κατάθλιψη μετά την επίσκεψη του εξωγήινου, γιατί εξωγήινος ήταν αυτός !!!! Να λοιπόν που δένουν τα πράγματα ότι τα ερπετοειδή χρειάζονται την ενέργεια μας (το έχει αναφέρει και ο Πλάτων, ψάξτε και θα βρείτε που ) και για αυτό αισθάνονταν οι επιστήμονες αδύναμοι όταν έφευγε ο γκρίζος!!!! Αυτοί θέλουν να ξαναστρέψουν τον γήινο πληθυσμό μέσω την Νέα τάξης Πραμάτων!!!! Αυτοί ανέβασαν το διοξείδιο του άνθρακα στην γη, γιατί έτσι ζουν καλύτερα μια που έχουν ως βάση το πυρίτιο και όχι τον άνθρακα όπως οι άνθρωποι….

Θα μου πείτε ότι είναι απίστευτα αυτά που γράφω!!!! Μα στα απίστευτα βγάζεις άκρη ειδικά αυτά τα οποία είναι καλιά κρυμμένα!!!! Ας κάνω μια μικρή διακοπή να σας αναφέρω κάτι που δεν έχετε διαβάσει και ακούσει για τον Μέγα Αλέξανδρο:

Υπάρχουν αρχαίοι ιστορικοί που γράφουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο Πόλο !!!!; Απίστευτο!;!

Ο Δαρείος σκοτώθηκε από τους ίδιους τους σατράπες κοντά στη νότια ακτή της Κασπίας Θάλασσας. Στη συνέχεια, οι ποιητές και οι ιστορικοί περιγράφουν διαφορετικά τη διαδρομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Ρωμαίος ποιητής και σατιρικός Juvenal ( Τζούβεναλ ), ίσως, ο πρώτος από τους ποιητές, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος είχε φτάσει στα άκρα της γης, που ήταν τυλιγμένη στο αιώνιο σκοτάδι ( πολική νύχτα!!!! ) και τα πάντα καλύπτονταν από πάγο. Σύμφωνα με τους Κλείταρχο, Juvenal, Ferdowsi ( Φερντόγσι ), Nizami ( Νιζάμι ), Navoi ( Ναβόη ), Sholem ( Σολέμ ), Aleichem ( Αλέϊκχεμ ) και άλλους πολλούς, ο Αλέξανδρος πέρασε τις στέπες Kipchak ( Κίπακχακ) , και μετά από μακρύ και επίπονο πόλεμο με τους Σκύθες, επισκέφθηκε την Κίνα.

Οι συγγραφείς Διόδωρος, Πλούταρχος, Στράβωνας κλπ. τα έγραφαν 300-500 χρόνια μετά την εκστρατεία Αλέξανδρου και στηρίχθηκαν στον Πτολεμαίο, στο Νέαρχο, στον Αριστόβουλο!!!! Δυστυχώς, όμως κανένα από τα απομνημονεύματα των πρώτων ιστορικών δεν σώθηκαν!!!! Έτσι έχουμε δυο εκδοχές. Αυτήν της επίσημη που ξέρουμε και της άλλης που λέει ότι ο Μ. Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο πόλο !!!!

Είναι απίστευτο έτσι!;! Μα αναφέρεται από τόσους χρονικογράφους, ιστορικούς αλλά δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα!!!! Θα μου πείτε γιατί δεν το αναφέρουν!;! Τι φοβούνται!;!

Θα σας πω:

Ας πούμε ότι ο Αλέξανδρος ήξερε για τον Βόρειο Πόλο ότι ήταν μια παγωμένη ήπειρος και εκτός διαφόρων ζώων δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκεί θα πήγαινε!;! Όχι!!!! Αν όμως ήξερε όπως και ήξερε!!!! Ότι εκεί ήταν η κατοικία του Απόλλωνα η Υπερβορέα δεν θα πήγαινε!;! Να θα πήγαινε λέει ειδικά όταν πίστευε ότι ήταν γιος τους Δια!!!! Έτσι λοιπόν μυημένος σε διάφορα μυστήρια της εποχής εκείνης ήξερε για την Μέση Γη και την είσοδο της!!!! Οπότε αν σήμερα οι Μισθόσιανς Χολιδοκέφαλοι Δρακονιανοί αρχαιολόγοι ανέφεραν την μυστική εκστρατεία αυτή θα άναβαν σε πολλούς φωτιές να ψάχνουν την είσοδο της Μέσης Γης!!!! Επίσης θα αποδεικνυόταν επίσημα ότι ένα τόσο ιστορικό πρόσωπο πήγε εκείνο τον καιρό στον Βόρειο Πόλο μόνο και μόνο με αυτό τον σκοπό….. οπότε η θεωρία της Μέσης Γης δεν ήταν θεωρία σήμερα και μέγα συνομωσία!!!!

Έτσι λοιπόν!!!! Όπως ξέρουν να κρύβουν και να θάβουν καλά αυτά τα ιστορικά γεγονότα μα και όποιος τα αναφέρει καταδικάζεται σε αιώνια χλεύη και κοροϊδία έτσι ξέρουν και έχουν μάθει τέλεια σήμερα να κρύβουν και τα σημερινά γεγονότα!!!! Οπότε μην περιμείνετε επίσημα να βγουν οι Δρακόντειοι με τους γεννητικά μεταλλαγμένους δούλους τους τους Γκρίζους να μας πουν εδώ είμαστε!!!! Θα το κάνουν στο μέλλον κάποια στιγμή να είστε σίγουροι!!!! Μα τότε όλος ο πλανήτης και το ανθρώπινο είδος θα είναι υπό την κατοχή τους!!!!

Για να καταλάβετε ότι οι Δρακονιανοί αλλά και οι Γκρίζοι είναι υπαρκτοί και δουλεύουν με δόλιο τρόπο και κρυφό θα σας αναφέρω το παρακάτω παραδείγματά πράξης τους όπου πολλοί λίγοι σήμερα άνθρωποι το ξέρουν διότι η αλήθεια είναι κρυμμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ρώσοι λοιπόν επιστήμονες μετά από πολλές μελέτες και ερωτηματικά έφτασαν στο συμπέρασμα μετά από πολλά πειράματα ότι το Σινικό Τείχος της Κίνας αλλά και οι Πυραμίδες της Αιγύπτου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγάλο πομποδέκτης!!!!

Το Σινικό Τείχος της Κίνας ξέρουμε ότι έγινε για να προστατεύσει τα βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας της Κίνας από τις ανερχόμενες δυνάμεις των νομάδων και ιδιαίτερα των Μογγόλων. Αυτό μάθαμε και δεν μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη. Αν όμως κοιτάξουμε για το Σινικό Τείχος βλέπουμε ότι δεν ήταν χτισμένο από την μια άκρη (θάλασσα) της Κίνας στην άλλη (Θιβέτ), είχε κενά!!!! Επομένως δεν ήταν για να προστατευθούν από τους Μογγόλους, όπως και δεν προστατεύθηκαν οι Μογγόλοι τελικά κατέλαβαν την Κίνα!!!!

Ας διαβάσουμε τώρα τι λένε οι Ρώσοι επιστήμονες:

Παρατήρησαν ότι το Σινικό Τείχος βρίσκεται στην θέση του 30ου παραλλήλου. Είναι κτισμένο σύμφωνα με την χρυσή τομή και σύμφωνα με αυτήν συναντά την πρώτη αιγυπτιακή πυραμίδα, και στη συνέχεια, το Τρίγωνο των Βερμούδων!!!! Αν αυτό δεν λέγεται παράξενη σύμπτωση τότε ποια είναι!;!
Το Τείχος δεν είναι μονό αλλά έχει δυο τοιχώματα. Αυτά τα τοιχώματα λένε οι Ρώσοι επειδή είναι κυρίως από ψαμμίτη ( το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο ), μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν δυο συρμάτινες γραμμές!!!! Η μνήμη των υπολογιστών είναι από πυρίτιο. Επομένως μέσα στα δυο τείχη, δυο σύρματα, μπορεί να διέλθει το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και να αποστέλλονται ή να δέχονται πληροφορίες!!!!

Για αυτό κάνανε και στην 30 παράλληλο την πυραμίδα της Γκίζας για την λήψη πολύπλοκης διαγαλαξιακής επικοινωνίας!!! Οι επιστήμονες λένε ότι είναι πομποδέκτης και είναι στραμμένος προς τον πλανήτη Άρη …!!!! Το Σινικό Τείχος και οι πυραμίδες – είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν απαιτούν επισκευή!!!! Αυτή η συσκευή , > είναι ένας γήινος “σταθμός” και τον χρησιμοποιούν ενεργά και σήμερα από το διάστημα οι Δρακονιανοί και ίσως και κάποιες άλλες οντότητες!!!! Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μέχρι στιγμής λειτουργεί αυτός ο πομποδέκτης χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει γιατί αποκρύπτονται αλήθειες εσκεμμένα και με σύστημα!!!!

Χολιδοκέφαλος Δρακονιανός χαραγμένος σε πέτρα χρονολογείτε πάνω από 15.000 χρόνια !!!!

Γεννητικά μεταλλαγμένος Προ Γκρίζοι ονόματι Ραθλάνιοι!!!! Χαραγμένη μορφή θηλυκού Ραθλάνιου προσέξτε τις λεπτομέρειες !!!! Πάνω από 15.000 χρόνων !!!!

Βλέπετε οι πέτρες ποτέ δεν λένε ψέματα αποδεικνύοντας ότι στο παρελθόν οι άνθρωποι ήξεραν αλλά και ζούσαν ανάμεσα στους Δρακονιανούς ώσπου αποφάσισαν αυτοί να πειράξουν την ανθρώπινη υπόφυση και οι άνθρωποι να ξεχάσουν!!!!

Δείτε την παρακάτω διεύθυνση:

Temehea Tohua, an Alien race depicted?

Η παρακάτω φωτό έρχεται από την Αμερική όπου ευτυχώς κάποιοι την διέρρευσαν στον κόσμο αν και σπάνια πλέον!!!! Ανακαλύφθηκε κεφάλι Χολιδοκέφαλου Δρακονιανού Σαυρήτη κάπου στην Βόρεια Μινεσότα το 1973!!!! Όταν ανακαλύφθηκε κάποιοι αρχαιολόγοι τότε κάνανε λόγο για όλο τον σκελετό ότι βρέθηκε όπου είχε ύψος 2.40 μέτρα με 2.60 ένα πολύ εύλογο ύψος για Δρακονιανό από τα στοιχεία τα οποία έχουμε σήμερα!!!!

Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία αυτή πολλοί είπανε ότι πρόκειτε για εξωγήινο όπου κάποτε είχε επισκεφτεί την γη!!!! Βέβαια έχει πέσει τόση παραπληροφόρηση στην φωτογραφία αυτή που η αληθινή ιστορία της είχε χαθεί!!!! Το ότι δεν πρόκειτε για ανθρώπινο κρανίο όμως είναι εμφανές!!!!
Δείτε αυτές τις ιστοσελίδες όπου δείχνουν θειικούς φρουρούς του Βουδισμού το πόσο κοντά έρχονται με την παραπάνω φωτογραφία.
http://www.onmarkproductions.com/html/nio.shtml

http://www.art-and-archaeology.com/japan/horyuji2.html

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα Δρακόντειο Χολιδοκέφαλο Σαυρήτη!!!! Άγαλμα 60 εκατοστών όπου χρονολογείτε από το 3.600 π.Χ.!!!!

Τώρα αν νομίζετε ότι έχουν αφήσει την θρησκεία από έξω είστε γελασμένοι!!!! Αν και μπαίνω σε νερά όπου θα ακούσω πολλά διαβάστε ως έχουν τα πράγματα τα οποία εσκεμμένα το λέω τα κρύβουν από τους ανθρώπους…. Για να μην μπω στα πολύ βαθιά….:

Διαβάστε τι λέει ένας εμπειρογνωμόνων ο Alexander Maltsev για τους σωτήρες μας.

1. Η μητέρα τους όλων των πιο κάτω μεσσιών ήταν μια γυναίκα Παρθένος: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Κρίσνα, Mitra, Zaratustra.

2. Γεννήθηκαν 25 Δεκεμβρίου: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.

3.Ο Επίγειος πατέρας τους ήταν ξυλουργός: ο Ιησούς, Krishna.

4. Η γέννησή τους σηματοδοτείται από τα αστέρια του ουρανού :ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Krishna.

5. Κατά τη γέννηση τους, οι βοσκοί τους έφεραν δώρα:… Ιησού, του Βούδα, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.

6 Γεννήθηκαν σε μια φάτνη, ή σπηλιά: ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Mitroy.

7. Τρεις μάγοι έφεραν δώρα στους μεσσίες χρυσό κλπ.: Ιησού, Βούδα, Krishna.

8. Οι Άγγελοι τραγούδησαν στη γέννησή τους: ο Ιησούς, ο Βούδας , Krishna.

9. Απείλησαν τους μεσσίες ο βασιλιάς ή ο τύραννος ο οποίος προσπάθησε να τους σκοτώσει όταν ήταν βρέφη: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Κρίσνα.

10. Δίδαξαν στο ναό, ως παιδιά, και ήταν έκπληκτοι ο καθένας που τους άκουσε για τη σοφία τους: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.

11. βαφτίστηκαν στον ποταμό: Ιησού, του Βούδα, Horus, Zaratustra.

12.Ήρθαν σε πειρασμό στην έρημο από το διάβολο: ο Ιησούς, Zaratustra.

13 . Ήταν όλοι περιπλανώμενοι δάσκαλοι με μεγάλη σοφία ,κηρύττοντας το μήνυμα της αγάπης, και της ειρήνης . Έζησαν στη φτώχεια και αγαπούσαν τους φτωχούς : Ιησού, ο Βούδας, ο Διόνυσος, Miθρας, Krishna.

14.Δίδαξαν, ότι υπάρχει παράδεισος και κόλαση: Ο Ιησούς Zaratustra.

15. Έδωσαν ομιλίες σε Όροι: ο Ιησούς, Gor, Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.

16. Είχαν 12 μαθητές, ο Ιησούς, ο Ώρος, Mitra.

17. Εκείνοι έδωσαν στους μαθητές τους την δύναμη να κάνουν θαύματα, ο Ιησούς, Krishna.

18. Θεράπευσαν τους αρρώστους και τραυματίες: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Σέραπις Zaratustra.

19. βγάζουν δαιμόνια: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Zaratustra.

20. Τρέφουν εκατοντάδες ή χιλιάδες με ψωμιά που παράγονται με μαγικό τρόπο: Ο Ιησούς Budda.

21. Περπάτησαν πάνω στο νερό: Ιησού, του Βούδα, Gor, Ανάστησε νεκρούς, ο Ιησούς gor27Εεεεεεεεεεεεεεεετα αλλά βαριέμαι να τα γράψω καλά αν θέλετε διαβάστε τα όπως τα έδωσε η μετάφραση του Google. . Γύρισε το νερό σε κρασί, ο Ιησούς Dionis28. Οι οπαδοί του ενθαρρύνονται για να πάρουν τους όρκους της φτώχειας και την παραίτηση από τις κοσμικές επιθυμίες: Ο Ιησούς Budda29. Κάλεσε τέτοια ευγενή τίτλους όπως “Κύριος”, “Master”, “Φως του Κόσμου», «Άγιο», «Λυτρωτής», «The Way”, “Η Αλήθεια”, κλπ. Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna Mitra30. Λέγεται «Λόγος» ή «Λόγος»: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Προμηθέας, Zaratustra31. Ονομάστηκε “το χρίσμα” (όπως «Χριστός» έχει μεταφραστεί): Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Gor32.

Ήταν γνωστός στους οπαδούς του ως ποιμένα της ανθρωπότητας: Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Μίθρα, Serapisa33. Ήταν γνωστός ως ψαράς, ιχθύων που συνδέονται με τον Ιησού, Gor34. Έχει ταυτιστεί με το κριάρι ή αρνί. Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Mitra35. Είναι ταυτίζεται με ένα λιοντάρι: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra36. Εκείνος δεν ήρθε να καταστρέψει αλλά να εκπληρώσει το νόμο, ο Ιησούς, ο Βούδας, Gor37. Αυτός οδήγησε σε μια θριαμβευτική πομπή πάνω σε έναν γάιδαρο, ο Ιησούς, Dionis38. Κατήγγειλε τον κλήρο για τη ματαιοδοξία και την υποκρισία του.

Αργότερα, ο ίδιος πέφτει θύμα δολοπλοκιών τους: Jesus Krishna39. Έσπασε το κεφάλι του φιδιού, του Ιησού, του Βούδα, Krishna40. Κηρύσσεται ο Σωτήρας της ανθρωπότητας, που σκοτώθηκε για χάρη της σωτηρίας μας: Ο Ιησούς, ο Άττις, Κρίσνα, Mitra41. Μερικές φορές είναι γνωστή, την «καρδιά» του Ιησού, Krishna42. Το σώμα ή / και το αίμα Του καταναλώνεται μέσα το ψωμί και το κρασί σε ένα συμβολικό τελετουργικό: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Διόνυσος, Μίθρα, Zaratustra43. Ήταν μια ιερή φλιτζάνι ή Δισκοπότηρο: Jesus Zaratustra44.

Πέθανε όταν κρεμόταν στο σταυρό, ή ένα δέντρο: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna45. Ο καλός του φίλος, ένας ψαράς που ονομάζεται Peter / Πετρέους, τον έριξε ο Ιησούς Prometey46. Σταυρώθηκε ανάμεσα σε δύο κλέφτες: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Krishna47. Ήταν περίπου 30 ετών, όταν σταυρώθηκε ο Ιησούς, Κρίσνα.

Καλά μέχρι εδώ!;!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα:

Ο Βουδισμός όπως και ο Χριστιανισμός είναι αιρέσεις της αρχαίας Ελληνικής αντίληψης για το >, δεν με πιστεύετε!;!
Ιδρυτής του Βουδισμού που επεκτάθηκε σ’ όλη την Ασία είναι ο Διόνυσος, γύρω στο 2400 π.Χ.!!!!

Τοποτηρητής της Διονυσιακής Θρησκείας στην Ασία ήταν ο βασιλιάς και αρχιερέας Βουδύας!!!! Ο Αρριανός τον αναφέρει!!!! Ο Βουδύας έγινε Βούδας!!!!
Αργότερα όταν ο Διόνυσος μεταλλάχτηκε σε > όταν λέμε Χρήστος δεν εννοούμε όνομα αλλά ότι αυτός είναι χρησμένος, έχει μυηθεί!!!! Τότε και ο > έγινε στην τοπική γλώσσα >!!!! Τον Βουτά τον λένε και Μπουντχαντχάρμα!!!!! Όπου σημαίνει: Βουδύας + χάρμα!!!!

Χάρμα στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε χαρά, απόλαυση κλπ. Τώρα αν δυσκολεύεται κανείς να συνδυάσει τον Διόνυσο, τον θεό των απολαύσεων και της χαράς, με τον Βούδα-χάρμα το μόνο που έχω να πω είναι ας μη ξεχνάμε ότι στην Σανσκρίτη > σημαίνει > . Τι άλλο θα μπορούσαν να ονομάσουν τον Ήλιο!;! Ο Διόνυσος όμως ήταν και Θεός Ήλιος για τους προγόνους μας. Ο Διόνυσος ξέρουμε ότι έκανε εκστρατεία στην Ινδία από αρχαία ιστορικά αρχαία μας!!!! Ο Μ. Αλέξανδρος όταν πήγε στην Ινδία βρήκε λαό που λάτρευαν τον Διόνυσο και δεν τους πείραξε!!!! Κάτω φωτογραφία ο Διόνυσος στην Ινδία.

Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να σας δίνω και άλλα στοιχεία αλλά πιστεύω ότι ήδη το έχω κάνει και με το παραπάνω, δεν έχετε σιγά σιγά να ενώνεται τα παζλ! Θα συνεχίσω με άλλου είδους στοιχεία τα οποία είναι εξίσου πολύ ενδιαφέροντα αλλά και θα είναι και πρώτης παγκόσμιας κλίμακας αναφορά!!!!
Μέχρι εδώ διότι μου φαίνεται ότι το έχω παρακάνει με τα στοιχεία είπα να σας δώσω κάποια αλλά έχω αρχίσει και ξεφεύγω της κρατήσεις των!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν παύει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΠΗΓΗ

Loading...

73 thoughts on “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ…η ωμή αλήθεια!

 1. Ανώνυμος says:

  τελικα το προβλημα σου με τον σωρα ειναι οτι αυτοι λεν τις παπαριες τους με καλυτερο τροπο και κυνηγανε μεγαλυτερες μπαζες απο κανενα κλικ στο σαιτ και καμια πυραμιδα

 2. Ανώνυμος says:

  Για αυτές τις άθεες αντιλήψεις του παραπάνω κυρίου εύχομαι να τον συγχωρήσει ο Παντοδύναμος Τριαδικός Θεός μας! Και να μάθει πρώτα πώς γράφεται ο Χριστός (όχι Χρηστός!) Καλή φώτιση.

 3. Ανώνυμος says:

  Για αυτές τις άθεες αντιλήψεις του παραπάνω κυριού εύχομαι να τον συγχωρήσει ο Παντοδύναμος Τριαδικός Θεός μας, δημιουργός των πάντων. Χριστός με Ι όχι με Η !!

 4. Ανώνυμος says:

  Ρε παιδιά, ειλικρινά δηλαδή! Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο δράκοντας χτενίζεται! Είναι η πιο μυστική ομάδα στην Γή που έχετε και συνέντευξή του αρχι-δράκοντα! Καιγόμαστε με τις εκλογές, μπορεί να έχουμε χαμό στην χώρα από δευτέρα, οι τούρκοι είναι έτοιμοι για πόλεμο στο Αιγαίο και σεις γράφετε για εξωγήινους που μας έχουν για μεζεδάκια! Βάλτε λίγο τις προτεραιότητές σας στην σειρά. Δε λέω πλάκα έχουν να ξεχνιόμαστε λίγο αλλά όχι τώρα ρε σεις!

  • Ανώνυμος says:

   Σε βρίσκω λίγο φοβισμένο ή μου φαίνεται;;; Να προσέξεις τα συμπτώματα γιατί σε οδηγούν προς ΝΔΠΑΣΟΚΕΛΙΑ την Κυριακή…

  • Ανώνυμος says:

   Πλακα κανεις!!! Το ακρως αντιθετο φιλε μου! Αυτο προσπαθω να περασω στο μυνημα μου. Ξυπνατε και αντιδρατε! Μην λαλακιζομαστε με αλλα αρτζι μπουρτζι και λουλα! Ακου νδπασοκελια! Ειλικρινα με προσβαλες!

 5. ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΝ ΕΣΤΙ says:

  Αυτό μπορώ να πω ότι είναι ένα άρθρο που έχει τον σκοπό να πλανήσει και να ακυρώσει την Ορθοδοξία. Απόδειξη: Τι είναι το κοινό στα σημεία κάτω από τo "Διαβάστε τι λέει ένας εμπειρογνωμόνων ο Alexander Maltsev για τους σωτήρες μας." ? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Σε κάθε σημείο αλλάζουν διάφοροι ψεύτικοι θεοί και το μόνο κοινό που παρουσιάζεται σε όλα τα σημεία είναι ο Χριστός. Όπως επαναλαμβάνεται σε αρκετά άλλα σημεία του άρθρου. Τι να σου πω, πραγματικά, έχασες την μπάλα. Τι να την κάνω την ζωή εάν όλα όσα λες είναι αλήθεια? Αξίζει να ζω χωρίς την αιωνιότητα που υποσχέθηκε ο Ιησούς? Αντε να ζήσω 80-90-100 χρόνια. Τι γίνεται μετά? Πώς να ζω πιστεύοντας ότι ο σκοπός μου είναι να κάνω την τροφή για τους δράκους. Το Ευαγγέλιο γιατί δεν αναφέρεται λες και δεν υπάρχει? Το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο! Αλλά θα μου πείς, ως ένας πεφωτισμένος που ανακάλυψες την γνώση και είσαι ανώτερο ον με συνειδητοποιημένη ύπαρξη ότι είναι όλα κοροϊδία. Γ ία πες το στα εκατομμύρια Μάρτυρες και Αγίους του Χριστού, στους εν ζωή Αγίους, στους χιλιάδες που βιώνουν καθημερινά τον Χριστό και την Αλήθεια.
  Όσο για όλα τα ονόματα που ανέφερες στο άρθρο, ψεύτικους θεούς και εξωγήινους δεν είναι κάτι κρυφό η άγνωστο για τον Χριστιανό. Στην πραγματικότητα ερχόμαστε μαζί τους σε καθημερινή βάση, τους πολεμάμε και τους νικάμε (καταρρίπτοντας το επιβλητικό μήνυμα του άρθρου που υποβιβάζει τον άνθρωπο που δημιουργήθηκε καθ εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού σε τροφή για εξωγήινους ). Όχι με την δύναμη μας αλλά με την δύναμη και το έλεος Του Μόνου, Τριαδικού, Αληθινού Θεού. Και το πραγματικό όνομα αυτών: Δαίμονες!

  • Ανώνυμος says:

   Ξερεις οτι συμφωνα με τα ευαγγελια ΔΕΝ σωνεσαι ε ?
   εκτος αν εισαι εβραιος ΜΗ ΜΙΑΣΜΕΝΟΣ απο γυναικα !
   καλα , αν εισαι γυναικα , αστο ! εχασες

  • Ανώνυμος says:

   den mporw na katalabw pws pisteuete ena biblio toso polu(biblos)? pws eiste toso sigouroi oti osa leei einai alitheia.. egw pisteuw oti oloi fobastai na anoiksete ta matia sas giati h alhtheia tha diagrapsei ola osa pisteuete apo mikra paidia … ola einai pithana se auti tin zwi min eiste arnitikoi.. na eiste etoimoi gia oti sumbei

  • Ανώνυμος says:

   ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΥΓΕ….

   ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ'ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ……

   ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….

 6. Ανώνυμος says:

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

  ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ , ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ / ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ ΚΤΛ.
  ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ!!!!!

  ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ….
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ. ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ….

  αναστασία

 7. Ανώνυμος says:

  Ψαξτε denver airport λεω εγω και ποιος εκανε πρωτος συμφωνια με τους δρακονιανους(hitler)και με ποιους εκαναν μετα τους γερμανους και ποιο ηταν το τιμημα(και ειναι ακομα)για αυτα που τους εδωσαν.(Για αρχη)

  Χρηστος

 8. Ανώνυμος says:

  Εχω διαβάσει πολλά τέτοια μα μικρές παραλλαγές.κάπου μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια.δεν μπορώ να το αποκλείσω.αλλά αν είναι αλήθεια την μαμησαμε .

  • Ανώνυμος says:

   αγαπητε θα μας κλασουν τα @@ δεν προλαβαινουν να κανουν τιποτα. εστιν δικης οφθαλμος ως τα πανθ ωρα!!!!!

 9. Ανώνυμος says:

  για τους σαυριτες και τα ερπετα που ειναι μαγκες εχουμε κατι φολες που λεγονται ορθοδοξια!!

 10. Ανώνυμος says:

  ΑΣΠΡΟ……ΜΑΥΡΟ…….ΑΡΙΣΤΕΡΑ…….ΔΕΞΙΑ…….ΜΕΡΑ……ΝΥΧΤΑ………….ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ……..ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΦΩΣ……..ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ………………….

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ……ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ…….ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ …….ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ο ΝΟΥΣ……ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ………ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΦΩΣ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ……..ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ………

  ΟΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ………ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…….ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ………..ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ………..ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ……ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ………..ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ………Ο ΘΕΟΣ…….ΚΡΙΤΗΣ……..ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ……ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ………ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ………..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ……Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ……ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ…….ΕΔΩΣΕ ΣΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……

  ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ…….ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…….ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ……ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ……….

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…….ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…….ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ…….ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ……ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ……..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ…….ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ……..ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ………….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ……ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ……

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ…….ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ……ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ……ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…….ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ……ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ……..ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ……ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ…….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ……..

  ΤΟΝ ΝΟΜΟ……Ο ΘΕΟΣ…….ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ……ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ……ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ……….ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…….ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ……ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ……..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ……..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ……..Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ……ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…..ΕΔΩ…..ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ…..ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙ……Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ????…….ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ……ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ…….ΑΡΑ????…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ……ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ……ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ…..ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ……

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…….ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ…..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ…..ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ……Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ……ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ…….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ……ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ……ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ……ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΔΩΣΑΝ…..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ…..Η ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ……ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ……

  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…….ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ……Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ…..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ…….ΔΙΚΑΙΟΣ……ΙΣΧΥΡΟΣ……..ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ…………..

  • Ανώνυμος says:

   ARES…MARES…KOYKOYNARES….MILAS…ME …..GRIFOYS…..GERONTA….Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΥΣ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ….ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Ο ΙΔΙΟΣ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΜΠΛΕΞ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙ….ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ….ΔΟΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ…..ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ…..ΜΑ …ΠΟΛΥ….ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………………………ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ……

 11. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  ο Διόνυσος ,δεν κατάλαβα τη δουλεία έχει…αφου ο Νόννος το λέει ξακάθαρα ότι τους πολέμησε στην Ινδία με εντολή του Ζεύς…αυτοί που πολέμησε ήταν οι ΥΕΩΣ η ΥΚΣΩς που ήταν Καννίβαλοι-δρακονιάνοι Ινδοί(όχι δραβίδες) και Σίνες(Κινέζοι-μάλον τους μογγόλους τούρκουσ ενοεί) και έχουν μεγάλη σχέση με τους ΓΩΓ(Γωγτουρκ) και Μαγωγ(μογγόλοι) της χριστιανικής παράδοσεις….ο Κρίσνα δεν είναι ο Διόνυσος αλλά ο Ηρακλής…το λένε οι ίδιοι οι Ινδοί(δραβίδες)…η πυραμίδες στοχεύουν τον σειρίο και όλες μαζί οι πυραμίδες από πάνω σχηματίζουν τον αστερισμό του Ορίωνα…το σινικό τειχός είναι στον βόρειο μέρος του 29 με 30(νοητά στην βουλαγαρία) παραλληλου ενώ οι πυραμίδες ειναι ακριβώς στον 30..αρά?????Ο Αλέξανδρος σαν νέος ""ΔΙΟΝΥΣΟΣ"" πήγε εκεί που πήγε …φίλε συγνώμη αλλά η ιστορία χάσκει από παντού όσο αφορά τον Δίονυσο…ενώ στη Ο.Ε.Α είναι ποιό τεκμηριωμένα….αυτός που το έγραψε(όχι ο έλληνας),ξέρει γιατί έβαλε τον Διόνυσο…γιατί αυτός που θα έρθει,θα έρθει η σαν νέος ΗΡΑΚΛΗΣ η νέος ΔΙΟΝΗΣΟΣ,η νέος ΑΠΟΛΛΩΝ(αυτό που αποκαλεί ο λιακόπουλος οργή του θεού)
  ποιό κάτω λες για τις ομοιότητες των πρωσόπων για την στάση ζωή στους…λογικό να είναι ίδιες αφού όλοι ήταν φιλόσοφοι άρα και "στωικοί" και ταγμένοι σε αυτό τον τρόπο που αποφάσισαν να είναι…άρα πανομοιότυπος…τα γενέθλεια του Διονύσου είναι 21 δεκεμβρίου χειμερινό ηλιστάσιο….να μου πεις για τον βουδα και χριστό το καταλαβαίνω…έξαλου ο ΑΒΡΑΑΜ ήταν (α)-βρα(χ)μα-νος http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/02/abrahambrahma.html .από αυτούς τους Υξως που πολέμησε ο Διονύσος κατάγονται οι Εβραιοι σεφαρδιμ=είναι οι απόγονοι των Υξώς που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους το 1700 π.χ.!αυτοί κατάγοντε από το Θιβέτ ενώ οι Χαζάροι -ΤΑΡΤΑ(ρα)ΡΟΙ,Τούρκοι,Μογγόλοι είναι οι λεγόμενοι εσκε-ΝΑΖΙ-μ Εβραίοι(ο Χίτλερ) που κατάγονται απο τα βουνά ΑΛΤΑΙ η ίσως καλύτερα να το πω ΑΤΛΑ(ντίδα)…σε πολλά συμφωνό αλλά σε άλλα όχι.ΤΟ 12 ΘΕΟ δεν έχει να κάνει καμία σχέσει με Δράκοντες..έχει όμως ίσως με Κύνες Λύκους(λόγω Σείριου-δεν ξέρω ακόμα)

 12. anonimos says:

  Αντε να το δεχτω κι αυτο.Μια ερωτηση απλη θελω να κανω.Αφου αυτη η περιβοητη ομαδα ειναι τοσο ακρως μυστικη πως στο καλο ξερετε τι λενε στις συναντησεις τους,σαν να εχετε το λογο του απομαγνητοφωνημενο και το παρουσιαζεται ατοφιο?

 13. Ανώνυμος says:

  μανθάνω, ἔφη, ἱκανῶς μὲν οὔ-δοκεῖς γάρ μοι συχνὸν ἔργον λέγειν-ὅτι μέντοι βούλει διορίζειν σαφέστερον εἶναι τὸ ὑπὸ τῆς τοῦ διαλέγεσθαι ἐπιστήμης τοῦ ὄντος τε καὶ νοητοῦ θεωρούμενον ἢ τὸ ὑπὸ τῶν τεχνῶν καλουμένων, αἷς αἱ ὑποθέσεις ἀρχαὶ καὶ διανοίᾳ μὲν ἀναγκάζονται ἀλλὰ μὴ αἰσθήσεσιν αὐτὰ θεᾶσθαι οἱ θεώμενοι, διὰ δὲ τὸ μὴ ἐπ᾽ ἀρχὴν [511d] ἀνελθόντες σκοπεῖν ἀλλ᾽ ἐξ ὑποθέσεων, νοῦν οὐκ ἴσχειν περὶ αὐτὰ δοκοῦσί σοι, καίτοι νοητῶν ὄντων μετὰ ἀρχῆς. διάνοιαν δὲ καλεῖν μοι δοκεῖς τὴν τῶν γεωμετρικῶν τε καὶ τὴν τῶν τοιούτων ἕξιν ἀλλ᾽ οὐ νοῦν, ὡς μεταξύ τι δόξης τε καὶ νοῦ τὴν διάνοιαν οὖσαν.

 14. Ανώνυμος says:

  είναι παραπλανητική προπαγάνδα. Όπως και στα βίντεο παιχνίδια, η Κινα προωθεί την ράτσα της ως ξωτικά στα βίντεο παιχνίδια. Ένα τρανό παράδειγμα είναι το τελευταίο σε LORE παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με 3 οίκους/φατρίες/φυλες που έρχονται αντιμέτωποι. Αναφέρομαι στο Elder scrolls online ( Dominions που είναι τα ξωτικά και οι κυνοκέφαλοι της αιγυπτου και προωθούν την Λιλιθ με σύμβολα φεγγαριού ως βασίλισσα τους, τους Ebon pack, που πρεσβεύουν τα ΑΡΙΑ και την στροφή τους σε μαύρη μαγεία, δρακωνιανους και προσπαθούν να ειναι αυτοί θεοι απέναντι στους άλλους και η τρίτη φατρία, την Covenant alliance, που πρεσβεύει εμάς και την μαύρη φυλή)! Δηλαδή όλο αυτο το LORE που υπάρχει γυρο από τα ξωτικά, ειναι οι κινεζική κουλτούρα και κάνουν κατήχηση στα μικρά παιδιά. Μπορώ να δώσω και περισσότερες πληροφορίες.

  Και αυτο το κείμενο τι κανει? Σου παρουσιάζει τα ξωτικά ως την πιθανή σωτηρία μας…

  Και εδω πρέπει να σκεφτεί ο κάθε ένας… Τι πρεσβεύουν οι κινέζοι? τον δράκοντα… είναι η ράτσα, τα μικρά κιτρινα ανθρωπάκια στην αρχαία βιβλιογραφία μας, που έσπειραν την διαφθορά στην Ποσειδώνια. Αρέσει η δεν αρέσει σε μερικούς ειναι τα υβρίδια δράκοντα και αποστατών.

  Πιος ο λογος να προωθηθεί αυτή η προπαγάνδα? Διοτι εαν αποδεχτούμε την κυριαρχία, μεταφορά εξουσίας στους κινέζους (σιων), θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα σχεδία τους.

  ειμαι δυσλεκτικός.

 15. Ανώνυμος says:

  ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ…ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ…Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

 16. Ανώνυμος says:

  …αυτος που σας ανεβασε αυτο το "αρθρο" ειναι ο ιδιος που πολεμαει για να σας "σωσει" απο τον |Σωρρα. Λιγο κριτικο πνευμα λοιπον….αν πιστευεις οτι ο Σωρρας λεει ψεμματα και το αρθρο αυτο λεει αληθεια, τοτε ποιος εχει το προβλημα? ε?…

 17. Ανώνυμος says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΝ ΕΣΤΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ…

 18. Ανώνυμος says:

  AFTA OLA IPARHOUNE.. ALA TA SIGEKRIMENA ETSI OPOS INE DIATIPOMENA ME SIGEKRIMENO SIMFERON KE KA8ODIGOUMENA APO SIGEKRIMENI STOA INE malakies toi giou tou giannopoulou.. me ksopo na apoprosanatolisi ke na dihasi.. aftos pou ta grafi ine diastrevlotis tou fouraki ke alon megalon erevniton ke singrafeon.. episis ine masonos ke praktorakos ke roufianos.. ALI FORA NA PROSEHIS TIS PIGES SOU …. !!!

 19. Ανώνυμος says:

  Βρε φιλε εχεις αναζητήσεις αλλα ψάχνεις σε λαθος μονοπατια.Ολα αυτά που λες είναι συμπερασματα από λαθεμένες αντιληψεις και δοξασιες. Ποιος σου ειπε ότι η Αληθεια είναι ένα παζλ η ενας γριφος που καλειται ο καθενας και μαλιστα κατά το δοκουν να ανακαλυψει;Και γιατι η αληθεια να κριβεται ''στου βοδιου το κερατο΄΄;παιχνιδακια θα παιζουμε;Θα πρεπει να ξερεις ότι η Αληθεια δεν ανακαλύπτεται αλλα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.Απαγκυστρωσου από αυτά και θα ξεκουραστεί η ψυχη σου

  • Ανώνυμος says:

   ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ,ΕΥΓΕ…ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ…Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ…ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ …

 20. Ανώνυμος says:

  Αληθώς ανέστη .
  Υ.Γ Πάντως , πληροφοριακά το λέω , προσοχή σε μασονικά ντοκυμαντέρ τύπου ζειτγκαιστ που μιλάνε για την απολυτη αλήθεια …..των οπισθιων .
  Κι ενα δευτερο , για κάθε κοιμισμένο που συνδεει το Ελληνικο στοιχειο με την κοιλάρα του Βούδα , τέτοια αγάλματα βλέπετε βουδια ? ._

 21. Ανώνυμος says:

  Τι πίνεις ρε φίλε; Μόνο η έκταση του κειμένου , η σειρά των πληροφοριών και τα εύκολα συμπεράσματα δείχνουν ουσίες μοναδικές που δεν υπάρχουν στο εμπόριο!!!!!!!!!1

 22. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Ο σχολιαστής έχει πέσει και σε άλλο ατόπημα..λέει ότι τα βότσαλα είναι 15000 χρονών..μα τότε αφού ασχολείσαι με αυτά θα ξέρεις ότι τότε ο πολιτισμός των Ελλήνων και Αντλάντων δεν είχε καταστραφεί ακόμα….όποτε η χρονολογησή σου είναι άκυρη,διτότι με αυτά που ξέρουμε ο πολιτισμός καταστράφηκε το 10000-9000 π.χ(Τιμαιος -Πλατων)…οπότε δεν ισχίει η ημερομηνία!

 23. Ανώνυμος says:

  Σταματησα να διαβσζω εκει που εγραψε οτι οι ανδρομεδιοι ειναι παλιοι δρακοντες. Λασπη πολυ…
  Ο.Ε.Α ΡΕΕΕΕ διαβαστε

 24. Ανώνυμος says:

  Δεν ξέρω για τους Δρακονιανούς που γράφεις, εγώ ξέρω τους Νεφελίμ, τους οποίους ξεσκέπασε ο Λιακόπουλος!

 25. Ανώνυμος says:

  Ας πουμε οτι οντως υπαρχουν οντα που ειναι διαφωρετικα ή ανωτερα απο τους ανθρωπους !
  Πασχιζουν καποια τετοια να τους κανουν κοπαδι και να τους απομυζουν κατα καποιο τροπο και καποια αλλα που θεωρουν οτι οι ανθρωποι μπορουν να εξελιχθουν και να γινουν και αυτοι διαφορετικα ή ανωτερα οντα !
  Αναρωτηθειτε ποιοι σας θελουν κοπαδι
  και επισης αναρωτηθειτε αν εισασταν απο τους καλους , τι θα κανατε ??
  ΠΟΣΟ υπομονη ??
  Θα επιβαλατε το "καλο" ??
  Θα κανατε ομελετα ?? χωρις να σας νοιαζει ποσα αυγα θα σπασετε ??

 26. Demon Hunter says:

  ΦΙΛΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ :
  TA SIGEKRIMENA ETSI OPOS INE DIATIPOMENA ME SIGEKRIMENO SIMFERON KE KA8ODIGOUMENA APO SIGEKRIMENI STOA INE malakies toi giou tou giannopoulou.. me ksopo na apoprosanatolisi ke na dihasi.. aftos pou ta grafi ine diastrevlotis tou fouraki ke alon megalon erevniton ke singrafeon.. episis ine masonos ke praktorakos ke roufianos.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ Ι.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ Hardrockas
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΑ ΦΟΥΡΑΚΗ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
  ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ΟΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ
  ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
  ΤΙΑ ΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΛΔ;

 27. Ανώνυμος says:

  https://www.youtube.com/watch?v=GOrbwZmJ5Fs ,φίλε αυτό το λέει για τις περισσότερες ελληνοκεντρικές οργανώσεις..και σε σχήμα του λόγου.έβαλε και τον εαυτό του μέσα…είπε"βάζω και τον εαυτό μου μέσα""…πολλές φορές όταν θέλουμε να πούμε κάτι για άλλους..π΄χ λέμε ότι όλοι είναι μ@λ@κ@ς…βάζω και τον εαυτό μου μέσα…σαν να σου λέει σε σχήμα του λόγου …σε προλαβένω για να μη πεις ότι είμαι(μασώνος)..το κατάλαβες,πρέπει να κατανοούμε τη λέει και όχι να ακούμε μόνο…βασικά ήθελε να δώσει τον αναστασάκη και Κρεμιδά(ο κρεμυδάς τον αντέγραφε-ο φουράκης ήταν ο πρώτος μαζί με τον δαυλό που λέγανε για αυτά-οπότε οι μασόνοι βάλανε τους δικούς τους να γράφουν-εδώ καλά καλά δεν μπορεί να μηλίσει ο κρεμυδάς-θα γράψει και βιβλίο)…διότι έχει τους δικούς του λόγους(εγώ δεν συμφωνό με το τρόπο που το έκανε,ήταν άκομψος και ΠΟΝΗΡΟΣ..ήταν το λιγότερο που περίμενα απο τον Φουράκη-τον ξέρω προσωπικά-και μόλις είδα το βίντεο έμεινα).Θεός χωρέστων-δεν ξέρω τι ήταν(μασόνος η όχι)πάντως ήταν ένας μοντέρνος παραμύθας(με πολλές αλήθειες)

 28. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΚΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΗΞΕΙΣ…ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ"ΕΜΑΝΟΥΗΛ"…ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ…ΨΗΛΑΦΙΣΘΕΙ…ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ…ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ…ΘΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΟΙΝΟΙ…ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ …Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕ ΔΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ? ΔΕΝΕΞΕΠΕΣΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ?…ΤΥΠΟΙΣ ΑΝΘΡΟΠΩΝ…ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ… ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ…ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΕΙ ! ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΝΧΟ ΜΕΣΩ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ…ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ…ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ._

  • Ανώνυμος says:

   μόνο δαίμονες δεν είναι-ματώνουν μια χαρά,και ξέρεις γιατι δεν είναι,γιατί αυτοί φοβούντε περισσότερο από ότι εσύ αυτούς!Κάποιος που δεν φοβάται δεν τα κάνει εν κρυπτό,αν τους κοιτάς με την θρησκευτική άποψη,μια ζωή δαίμονες θα τους βλέπεις και μια ζωή ανίσχυρος θα νιώθεις απεναντί τους,ώστε να περιμένεις πάντα ΕΝΑ ΣΩΤΗΡΑ ΕΝΑ ΜΕΣΣΙΑ,για δουλεία που πρέπει να κάνεις εσύ ο ίδιος!το κολπάκι δαίμονας μια χαρά το έχουν πετύχει στα μυαλά σας!Διαβάστε αρχαία μυθολογία,όλα είναι γραμμένα εκεί.

   • Ανώνυμος says:

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Μ Υ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α !!!ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ !!!
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ !!! ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΣΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.. :
    Η Αποκάλυψη 12:9 είναι η πιο καθαρή περιγραφή της ταυτότητας των δαιμόνων, «Ο δράκος λοιπόν ο μεγάλος, ο όφης ο αρχαίος, που λέγεται διάβολος και σατανάς και παραπλανάει ολόκληρη την οικουμένη, ρίχτηκε κάτω στη γη, και μαζί του έριξαν και τους αγγέλους του». Η Αγία Γραφή επιβεβαιώνει ότι οι δαίμονες είναι πεσμένοι άγγελοι – άγγελοι που μαζί με το Σατανά έχουν επαναστατήσει ενάντια στο Θεό. Το πέσιμο του Σατανά από τον ουρανό περιγράφεται στον Ησαία 14:12-15 και στον Ιεζεκιήλ 28:12-15. Στην Αποκάλυψη 12:4 φαίνεται να υποδηλώνεται ότι ο Σατανάς πήρε το ένα τρίτο των αγγέλων μαζί του όταν αμάρτησε. Στο βιβλίο του Ιούδα εδάφιο 6 αναφέρονται άγγελοι που αμάρτησαν. Έτσι, είναι πιθανό οι δαίμονες να είναι οι άγγελοι που ακολούθησαν το Σατανά και αμάρτησαν ενάντια στο Θεό.

    Τώρα φαίνεται ότι ο Σατανάς και οι δαίμονες καταστρέφουν και εξαπατούν όλους αυτούς που ακολουθούν και λατρεύουν το Θεό (Α` Πέτρου 5:8, Β` Κορινθίους 11:14-15). Οι δαίμονες περιγράφονται σαν πονηρά πνεύματα (Κατά Ματθαίον 10:1), ακάθαρτα πνεύματα (Κατά Μάρκον 1:27), και άγγελοι του Σατανά (Αποκάλυψη 12:9). Ο Σατανάς και οι δαίμονές του εξαπατούν τον κόσμο (Β` Κορινθίους 4:4), επιτίθενται στους Χριστιανούς (Β` Κορινθίους 12:7, Α` Πέτρου 5:8), και μάχονται τους άγιους αγγέλους (Αποκάλυψη 12:4-9). Οι δαίμονες είναι πνευματικά όντα, αλλά μπορούν να εμφανιστούν σε φυσικά σώματα (Β` Κορινθίους 11:14-15). Οι δαίμονες/πεσμένοι άγγελοι είναι εχθροί του Θεού – αλλά είναι νικημένοι εχθροί. Ισχυρότερος είναι Αυτός που είναι μέσα μας, από αυτόν που είναι στον κόσμο (Α` Ιωάννη 4:4). Για να το θέσουμε απλά, η Αγία Γραφή προσδιορίζει τον Σατανά ως ένα αγγελικό ον που έπεσε από τη θέση του στον ουρανό εξ αιτίας της αμαρτίας και τώρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τον Θεό, κάνοντας ότι μπορεί για να εμποδίσει τους σκοπούς του Θεού για την ανθρωπότητα.

    Ο Σατανάς είχε δημιουργηθεί σαν ένας άγιος άγγελος. Ο Ησαίας στο 14:12 πιθανόν δίνει το όνομα του Σατανά πριν την πτώση του ως Λούσιφερ. Στον Ιεζεκιήλ 28:12-14 περιγράφεται ο Σατανάς δημιουργημένος ως χερουβίμ, και ήταν προφανώς ο υψηλότερα δημιουργημένος άγγελος. Έγινε αλαζών για την ομορφιά του και τη θέση του, και αποφάσισε ότι ήθελε να καθίσει σε θρόνο ψηλότερο από τον θρόνο του Θεού (Ησαίας 14:13-14, Ιεζεκιήλ 28:15, Α` Τιμόθεο 3:6). Η υπερηφάνεια του Σατανά τον οδήγησε στην πτώση του. Προσέξτε τις πολλές «θα» δηλώσεις στον Ησαία 14:12-15. Εξ αιτίας της αμαρτίας του, ο Θεός τον έριξε από τον ουρανό.

    Ο Σατανάς έγινε ο κυβερνήτης αυτού του κόσμου που λειτουργεί μακριά από τον Θεό, και ο πρίγκιπας των πονηρών δυνάμεων του αέρα (Κατά Ιωάννη 12:31, Β` Κορινθίους 4:4, Εφεσίους 2:2). Είναι ένας κατήγορος (Αποκάλυψη 12:10), ένας πειραστής (Κατά Ματθαίον 4:3, Α` Θεσσαλονικείς 3:5), και ένας απατεώνας (Γένεση 3, Β` Κορινθίους 4:4, Αποκάλυψη 20:3). Το όνομά του σημαίνει αντίπαλος ή «αυτός που είναι αντίθετος». Ένα άλλο όνομα που χρησιμοποιείται για τον Σατανά, ο διάβολος, σημαίνει «συκοφάντης».

    Παρ` όλο που διώχτηκε από τον ουρανό, ακόμα ψάχνει να υψώσει τον θρόνο του πάνω από τον Θεό. Αντιγράφει όλα όσα κάνει ο Θεός, ελπίζοντας να κερδίσει τη λατρεία του κόσμου και υποδαυλίζοντας αντίσταση κατά της Βασιλείας του Θεού. Ο Σατανάς είναι η βασική αιτία πίσω από κάθε εσφαλμένη λατρεία και θρησκεία στον κόσμο. Ο Σατανάς θα κάνει οτιδήποτε είναι στις δυνατότητές του για να καταπολεμήσει τον Θεό, και αυτούς που Τον ακολουθούν. Ωστόσο, το μέλλον του Σατανά έχει σφραγιστεί – μια αιωνιότητα στη λίμνη του πυρός (Αποκάλυψη 20:10).

    • Ανώνυμος says:

     μυθος = ιστορια
     παρα-μυθι = παραποιημενη ιστορια (σαν τα ενραικα σας παραμυθακια)
     Ο Σωκρατης ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , εσεις πιστευε στον γαχβε που φοβαται μην πατησει τα σκατα και τους δινει οδγιες να τα θαβουν
     to Αποκ. 12,9 καὶ ἐβλήθη ὁ δράκων, -ὁ ὄφις ὁ μέγας ὁ ἀρχαῖος, ὁ καλούμενος Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς, ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην, ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ μετ᾿ αὐτοῦ ἐβλήθησαν.
     αναφερεται στο ΤΕΛΟΣ της αποκαλυψης , ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ
     ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΒΛΗΘΗΣΕ ??????
     Σοβαρα με παραμυθκαι δεν μιλανε
     αμα θες επι μυθολογιας

    • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

     Μαζί με τον χριστιανισμό την ίδια περίοδο υπήρχαν και οι Γνωστικοί με κέντρο την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου οι οποίοι μιλούσαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ για εισβολή δρακονιάνων και γκρευ.Με τον Κωνσταντίνο κυνηγήθηκαν(γιατί άραγε)μέχρι που τους εξαφάνισαν…αλλά η αλήθεια δεν κρύβετε…μετά το 1940 βρέθηκαν πάπυροι με όλα όσα πιστεύανε…και μάντεψε τι έλεγαν..ε?ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ μιλάνε για εισβολή(και έχει να κάνει και με την Αντλαντίδα και τον κατακλησμό αν συνδιάσεις και Πλάτωνα)…ορίστε ένα σιτε με μια περίληψη http://www.terrapapers.com/?p=18567….ο Πλούταρχος ,λέει ότι οι Έλληνες είναι 45000 πριν τον Αλέξανδρο..η γνώση των γνωστικών είναι γνώση χιλιάδων ετών….φυσικά μέσα στην χριστιανική πίστη-δόγμα τους έβαλαν σαν ΓΩΓ ΜΑΓΩΓ,στους μουσουλμανους είναι οι τζουζ γκατζους η και αλλιώς τζίνη…με τον χριστιανισμό έγινα ΔΑΙΜΟΝΕΣ….από τους γνωστικούς εξωγήινους πήγαμε στους χριαστιανικούς ΔΑΙΜΟΝΕΣ…ο Αλέξανδρος τους έχει πολεμήσει και ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ με το συμπάθιο…δίνει και συμβουλές πως…το κατάλαβες..μπορείς και εσύ να τους σκοτώσεις,αν όμως τους θεωρείς δαίμονες όπως στο προστάζει η θρησκεία και έχει κληδώσει στο μυαλό σου….οι δαιμονισμένοι δεν είναι τίποτα άλλο απο το ΑΒΑΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.Στην ινδία(καθόλου τυχαίο-μιας και ο Αλέξανδρος εκεί πολέμησε τα ΓΩΓ)ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ """ΑΒΑΤΑΡ""" που σημένει ότι ένας θεός(για αυτούς θεός-για εμάς δαίμονας,νεφελιμ,γωγ)κάνει κατάληψει στο κορμί ενός ΘΝΗΤΟΥ…δές την ταινία AVATAR και θα καταλάβεις!Οι Αμερικάνοι .έχουν ίδη τεχνολογία και μετανσάρκωσεις πύλες αλλά και αβαταρίσματος…ότι βλέπεις σε ταινίες είναι 20 χρόνια πίσω!

   • Ανώνυμος says:

    Σαν πιστοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , διεξάγουμε πόλεμο με το σατανά και τα δαιμόνιά του, αλλά όχι μέσα από τον εαυτό μας. Η Α` Ιωάννη 4:4 διακηρύττει, «Εσείς όμως, παιδιά μου, αναγεννηθήκατε από τον Θεό, και έχετε υπερνικήσει τις διδασκαλίες αυτών των ψευδοπροφητών, γιατί Αυτός που ενεργεί μέσα σας είναι ισχυρότερος απ` αυτόν που κυριαρχεί μέσα στον κόσμο». Ποιος είναι Αυτός που είναι μέσα μας; Το Άγιο Πνεύμα. Ποιος είναι μέσα στον κόσμο; Ο Σατανάς και τα δαιμόνιά του.

 29. Ανώνυμος says:

  άρθρο το έχει γράψει ο lycean από τους inviseble lycans…Λυκάωνες…Λυκάωνας ήταν βασιλείας της Αρκαδίας που έτρωγε ανθρώπους και ο Δίας τον Γ@μ/σ@ πατόκορφα..ο συγκεκρημένος νομίζει ότι είναι λυκάνθρωπος(Κύνος-λυκαων http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82 )..για αυτό θέλει να διαστρεβλώσει το 12Θέο.Αυτούς πολέμησε ο Διόνυσος στην ινδία http://www.invisiblelycans.gr/.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *