Δορυφορος βαρους 6,5 τονων προκειται να πεσει στη Γη προειδοποιει η NASA

«Τα κεφάλια ψηλά». Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από τη NASA καθώς προειδοποιεί για την πτώση στη Γη ενός δορυφόρου βάρους 6,5 τόνων. Ο μεγάλος αυτός δορυφόρος ο οποίος ονομάζεται UARS (Upper Atmosphere Research Satellite) ή δορυφόρος έρευνας της έξω ατμόσφαιρας, πρόκειται να καταπέσει σε κάποιο σημείο της Γης στα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου.

Όπως συμβαίνει σε τις ανάλογες περιπτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του δορυφόρου πρόκειται να καεί κατά την αναγκαστική αυτή επανείσοδο στην ατμόσφαιρα αλλά κάποια κομμάτια του πρόκειται να φτάσουν στο έδαφος προειδοποιούν στελέχη της NASA.
«
Είναι νωρίς για να πούμε με ακρίβεια σε πιο σημείο ο UARS πρόκειτια να εισέλθει στην ατμόσφαιρα και πια περιοχή της Γης θα επηρεαστεί αλλά η NASA επιτηρεί προσεκτικά τον δορυφόρο και θα σας κρατά ενήμερους» αναφέρει σε δήλωσή της η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος΄

Ο δορυφόρος είχε εκτοξευθεί το 1991 φερόμενος επί του διαστημικού λεωφορείου Atlantis για να σταματήσει να λειτουργεί στις 14 Δεκεμβρίου του 2005. Έχει μήκος 10,7 μέτρα και πλάτος 4,5.
Η NASA προγραμματίζει για αύριο έκτατη συνέντευξη Τύπου για το θέμα. 

ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/65-nasa.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *