Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:53 - 11/06/2012

ΔΙΥΛΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΗΘΗΣΤΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φίλες και φίλοι. Θα έχετε παρατηρήσει όσοι ασχολείστε, ότι το τελευταίο διάστημα, στο διαδίκτυο πέφτουν βροχή καθημερινά, μηνύματα που αυτοχαρακτηρίζονται «ουράνια», από θεϊκές ή υπερβατικές οντότητες, ή από οντότητες άλλων διαστάσεων, πλανητών ή και γαλαξιών, ουράνιων συμμαχιών και συνομοσπονδιών.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες παρατηρήσεις μου και προβληματισμούς.
Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, όποιος μιλούσε για εξωγήινους ή υποστήριζε την άποψη περί ύπαρξης τους, πολύ εύκολα χαρακτηριζόταν γραφικός και ακόμα πολύ πιο εύκολα υποβιβαζόταν το θέμα. Αυτό βέβαια ήταν και μια γραμμή του κατεστημένου, λέμε εμείς οι συνομοσιολόγοι.

Σήμερα όμως με τον κατακλυσμό των «μηνυμάτων», είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και σε τέτοιον βαθμό που τείνει να γίνει μόδα. Και αρχίζει να αναρωτιέται κανείς αν όλα αυτά ισχύουν. Διότι προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με ότι γίνεται συρμός, μόδα.
Τα «μηνύματα» αυτά έχουν αρκετά στοιχεία που μπορούν να προβληματίσουν πολύ εύκολα όποιον τα διαβάζει με κρητική σκέψη, ώστε  να τα θέσει υπό αμφισβήτηση. Όποιος τα δέχεται, και τα πιστεύει αμέσως, δεν κάνει κάτι διαφορετικό από το γνωστό «πίστευε και μη ερεύνα» του θρησκευτικού δόγματος.
Παρατηρούμε στα κείμενα των εξωγήινων μηνυμάτων τους, ονόματα αγίων, αγγέλων, αρχαγγέλων, προφητών κλπ. Ονόματα που παραπέμπουν στο θρησκευτικό δόγμα και στους δημιουργούς του και ο νοών νοείτω. Και μέσα σε όλα αυτά μπερδεύουν και τους Ολυμπίους. Τα ενώνουν όλα μαζί και τα παρουσιάζουν σαν ένα πράγμα, ενώ στις εικόνες και στα σύμβολα που παρουσιάζουν φαίνεται καθαρά η ιδέα της πανθρησκείας.
Τα μηνύματα αυτά λοιπόν είναι μακροσκελή,  κουραστικά, με αντιφάσεις γεμάτα υποσχέσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει αυτό, στις προσεχείς εβδομάδες θα γίνει εκείνο, θα- θα, και αποτέλεσμα τίποτα.
Δύο τρία παραδείγματα αρκούν για να προβληματίσουν:
«Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για την κατάλληλη ρύθμιση του μυαλού σας..» Ορίστε; Πως είπατε; Ποιος θα ρυθμίσει το μυαλό μας. Εμείς ή αυτοί; Μήπως εννοούν τον έλεγχο του μυαλού μας; (…)
Άλλο: «Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, καθώς τα θέματα που αφορούν το νέο σας σύστημα είναι πολύπλοκα, και οι δρόμοι που πρέπει να κατασκευαστούν, δεν μπορούν να κατασκευαστούν.»
Τι βλέπουμε εδώ; . αδυναμία, αναβολή ή δικαιολογία της καθυστέρησης των προαναγγελθέντων;
Και τώρα το κερασάκι: «Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας!» Ορίστε; Οι κύριοι μας; Δεν νομίζεται φίλοι μου ότι αυτό είναι πολύ χοντρό; Ποιοι κύριοι μας; Δηλαδή αν αυτοί είναι οι κύριοι μας, εμείς είμαστε οι υποτακτικοί τους; Οι υπηρέτες τους; Μήπως οι δούλοι τους; Ε! αυτό είναι πολύ χοντρό. Δεν καταπίνεται.
Δεν θα το αναλύσω άλλο. Ο κάθε ένας ας το αναλύσει όπως το καταλαβαίνει. Εγώ προβληματισμό καταθέτω.
Θα πω μόνο αυτό που έχω πει πολλές φορές. Πίστη δεν είναι αυτό που σου είπε κάποιος άλλος να πιστεύεις, αλλά αυτό που μόνος σου ανακάλυψες ότι είναι η κρυμμένη αλήθεια.
Επίσης πίστη είναι το να αποδέχεσαι άνευ αποδείξεων, τα λεγόμενα κάποιου, που μιλά άνευ γνώσεων, για πράγματα άνευ προηγουμένου.
Τώρα, αν είσαι σίγουρος για την γνησιότητα και την προέλευση όλων αυτών τότε εντάξει.
Ακόμη και για θέματα που σου αρέσουν και σε γοητεύουν, να είσαι επιφυλακτικός.  Διότι από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό νομίζει. Εφάρμοσε την ρήση του Επίχαρμου. «Μείνε νηφάλιος και μην ξεχνάς να δυσπιστείς». Δεν απορρίπτουμε τίποτα χωρίς έρευνα αλλά και δεν καταπίνουμε αμάσητο τίποτα χωρίς έρευνα. Διότι όπως είπα το να πιστεύεις και να δέχεσαι κάτι αβίαστα, δεν διαφέρει από το κάθε είδους δόγμα.
Μην προσπαθούμε να κατανοήσουμε με τον πεπερασμένο ανθρώπινο τρόπο σκέψης, τις ανώτερες διαστάσεις και τις ανώτερες οντότητες. Αρκεί να σκεφτούμε ότι γνωρίζουμε ένα ελάχιστο μέρος των φυσικών νόμων του σύμπαντος. Είναι σαν να έχεις την απαίτηση να κατανοήσει ένα κουνούπι, την λειτουργία ενός μαχητικού F16.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε συνεχώς για αφύπνιση. Αφύπνιση του πνεύματος που θα μας απελευθερώσει από την παρακμή μας.
Η αφύπνιση μπορεί να συντελεστεί μόνο με τα μέσα εκείνα που κάποτε εξανθρωπίστηκε η οικουμένη. Και δεν είναι άλλα από τον θησαυρό των Ιερών προγόνων μας, των Αρχαίων Ελλήνων σοφών και επιστημόνων. Η κάποτε απαγορευμένη, αργότερα παραμελημένη και σήμερα ξεχασμένη κληρονομιά μας.
Αφύπνιση θα έχουμε μόνο με την μελέτη και αναγέννηση του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και όχι με αρχαγγέλους αγίους και προφήτες.
Οι προγονοί μας τα είπαν όλα και τα εξήγησαν όλα. Αν είχαμε τα δικά τους προστάγματα για οδηγό δεν θα βρισκόμασταν τώρα σε αυτήν την δεινή θέση.
Δεν θα πω εγώ τι ισχύει και τι όχι. Τα πάντα είναι υπό έρευνα. Απλώς κατέθεσα σκέψεις και προβληματισμούς.
Το μόνο πράγμα όμως που δεν σηκώνει αμφισβήτηση στον κόσμο μας είναι το Φως του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος.
Η Ελληνική Φιλοσοφία είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην αλήθεια.  Στην έρευνα της Αλήθειας και φώς της Αλήθειας η απόδειξη. Και της απόδειξης αρχή ο συναπτόμενος συλλογισμός. Και κανένα πράγμα δεν υπάρχει χωρίς αιτία και κανένας συλλογισμός δίχως λογική προϋπόθεση. 
Να ξέρετε ότι οι εμπειρίες και οι επαφές που μπορεί να (αν) έχει κανείς με τον υπερβατικό  χώρο (που δεν είναι καθόλου απλό θέμα) είναι αυστηρώς και απολύτως προσωπική υπόθεση. Όποιος έχει τέτοιες εμπειρίες δεν υπάρχει λόγος να τις διαλαλεί στον κόσμο με σκοπό να πείσει τους άλλους.
Να ξέρετε επίσης ότι οι υπερβατικές οντότητες δεν χρωστούν διαπιστευτήρια σε κανέναν.
Και μια και είπα για αφύπνιση, θυμήθηκα κάτι που διάβασα σε ένα  βιβλίο του Στρατηγού και συγγραφέως κυρίου Γεράσιμου Καλογεράκη, στο «Αθάνατο Νερό» εκδ. Δίον. Και σας το μεταφέρω: «.οι περισσότεροι από εσάς κατασκεύασαν εικονικούς θρόνους για τους εαυτούς τους και κάθισαν πάνω σε αυτούς παριστάνοντας τους ενσαρκωμένους θεούς, ημίθεους, ήρωες και μύστες, με αποτέλεσμα να εκφυλίσουν λόγω της έπαρσης τους την έκρηξη του Ελληνισμού που είχε εκδηλωθεί σε όλον τον κόσμο και η οποία είχε φθάσει σε υψηλό σημείο μέχρι το 2004 οπότε άρχισε η πτώση του». 
Διαβάστε το άλλη μια φορά και κάνετε τους συνειρμούς σας. Και όποιος ασχολείται με αυτά τα θέματα, ας πει ότι δεν είναι έτσι.
Λίγες ακόμη γραμμές από τι ίδιο βιβλίο: « Στη σιωπή του λόγου βρίσκεται το κλειδί για την αποκάλυψη της σοφίας των ουρανών. Όποιος μιλά πολύ δεν γνωρίζει και όποιος γνωρίζει σωπαίνει ή μιλά ελάχιστα και μόνο όταν πρέπει. Η ύψιστη γνώση είναι άρρηκτα δεμένη με την σιωπή, γιατί η συνομιλία με τους θεούς γίνεται με την απόλυτη σιωπή.
Πρέπει να νικήσεις την πολυλογία, να ελέγξεις την σκέψη σου και να εκφράζεσαι με λίγα λόγια. Η πολυλογία είναι μέγα ελάττωμα που οδηγεί σε λάθος εκφράσεις.
Να θυμάσαι ότι δεν τα ξέρεις όλα και ότι μπορεί να βρίσκεσαι σε πλάνη.
Ποτέ δεν θα μιλάς για κάτι εάν δεν σου το ζητήσουν, και πριν μιλήσεις σκέψου τι θα πεις ».
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι πριν από όλα, πριν από οτιδήποτε, προέχει το Μηδέν Άγαν αλλά κυρίως η αυτογνωσία, το Γνώθι Σαυτόν.
Χωρίς αυτά! χάσαμε τον δρόμο μας. και η αύρα μας, το δυναμικό μας οι άμυνες μας εξασθένισαν και δεν τα ελέγχουμε. με όλες τις συνέπειες που ζούμε σήμερα.
Δ ιηθήστε και διυλίστε.

Σείριος ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ
http://katohika.gr/2012/06/08/blog-post_08-2/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*