Διορία στη Γερμανία έδωσε ο Σόρος

Η Γερμανία και η ΕΕ έχουν τρεις μήνες διορία να βρουν λύση στην κρίση είπε ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος George Soros, σε ομιλία του στην Ιταλία.

Όπως είπε, όταν περάσει αυτό το διάστημα των τριών μηνών, και δεν εχει βρεθεί λύση, θα είναι πλέον αργά.

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστες και τις ελληνικές εκλογές:

«Η ελληνική κρίση είναι πιθανό να κλιμακωθεί το φθινόπωρο. Μέχρι τότε η Γερμανική οικονομία θα έχει επίσης αποδυναμωθεί και η γερμανίδα καγκελάριος Merkel θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο απ’ ότι σήμερα να πείσει τον γερμανικό λαό να αποδεχθεί οποιεσδήποτε επιπλέον ευρωπαϊκές ευθύνες. Αυτό δημιουργεί ένα «παράθυρο» τριών μηνών».


Για το εκλογικο αποτέλεσμα, ανέφερε ότι θα προκύψει κυβέρνηση που θα θελει να εφαρμόσει Τις δεσμεύσεις, αλλά δεν θα μπορέσει…

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Soros είπε πως η κρίση της Ευρωζώνης απειλεί να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να την βυθίσει σε μια «χαμένη δεκαετία», όπως αυτή της Λατινικής Αμερικής την δεκαετία του 1980.

«Μια παρόμοια μοίρα περιμένει τώρα την Ευρώπη. Αυτή είναι η ευθύνη που η Γερμανία και οι άλλες πιστώτριες χώρες πρέπει να αναγνωρίσουν. Όμως δεν υπάρχει ένδειξη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε.

kostasxan
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *