Διαψεύδει το Υπουργείο Εξωτερικών, μεγάλη αποκάλυψη του Independent

Μυστικές συμφωνίες Καντάφι-Ελληνικής κυβέρνησης και στη μέση …20 δισεκατομμύρια δολάρια
Ένα θέμα που προβλέπουμε ότι θα πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ
Ένα δημοσίευμα της έγκυρης Βρετανικής εφημερίδας, το οποίο δεν απασχολεί μέχρι στιγμής κανένα ελληνικό ΜΜΕ, έσπευσε να διαψεύσει το Υπ.εξ. το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:


Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του Independent
Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Independent” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Η συνεχιζόμενη κρίση στη Λίβυη και οι σοβαρές ανθρωπιστικές συνέπειές της για το λιβυκό λαό μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Όπως είναι γνωστό, είναι σε εξέλιξη από καιρό συζητήσεις και στο πλαίσιο της Ομάδας Επαφής για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το λιβυκό λαό με χρήση δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων του λιβυκού καθεστώτος, με σεβασμό στις αποφάσεις του Συμβουλίου ασφαλείας. Άλλωστε, κατά τη χθεσινή συνάντηση της Ομάδας Επαφής στο Αμπού Ντάμπι σημειώθηκε σημαντική πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση.


Η Ελλάδα, από κοινού με τους συμμάχους και τους εταίρους της, συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικής λύσης στη λιβυκή κρίση και έχει δηλώσει την ετοιμότητά της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στο λιβυκό λαό.
….
το δημοσίευμα εδώ
http://katohika.gr/2011/06/10/independen-2/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *