Διαστημικο CSI: σχεδιαζουν «νεκροψια» σε σκαφος που θα πεσει στη Γη-Βίντεο

Λονδίνο 
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) ανακοίνωσε ότι επιταχύνει την οργάνωση της αποστολής IXV. Στο πλαίσιό της ένα σκάφος θα εκτοξευθεί και στην συνέχεια θα πέσει στον πλανήτη μας. Η είσοδος και η καταστροφή του στη γήινη ατμόσφαιρα θα καταγράφεται από ειδικά όργανα και αισθητήρες που θα είναι τοποθετημένοι πάνω του.
Στόχος των επιστημόνων είναι να αποκομίσουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει όταν διάφορα αντικείμενα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης ώστε να σχεδιάσουν πιο ασφαλή διαστημικά σκάφη.

Το IXV θα αυτοκαταστραφεί στην ατμόσφαιρα για να το μελετήσουν οι επιστήμονες

Δείτε το βίντεο της αποστολής

Το σκάφος «αυτόχειρας»

Το σκάφος ονομάζεται IXV και η ESA υπέγραψε συμφωνία για την κατασκευή του με την ιταλική εταιρεία Thales Alenia Space η οποία επεξεργάζεται τον σχεδιασμό τα τελευταία δύο έτη. Θα έχει μέγεθος αυτοκινήτου και αναμένεται να είναι έτοιμο για εκτόξευση το 2013.

Το IXV θα ακολουθήσει αρχικά μια υποτροχιακή πορεία γύρω από την Γη και στην συνέχεια θα αρχίσει να πέφτει με ταχύτητα στον πλανήτη. Η είσοδος του στην ατμόσφαιρα και όσα θα συμβούν σε αυτή την πορεία θα καταγράφονται από τους αισθητήρες και τα όργανα. Κάποια στιγμή θα ξεδιπλωθεί ένα αλεξίπτωτο το οποίο θα ρίξει απαλά το σκάφος στην θάλασσα ώστε να μην καταστραφεί ολοσχερώς και να μπορέσουν να το μελετήσουν οι επιστήμονες.



Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η «νεκροψία»

Η μελέτη του σκάφους και της πτήσης του θα βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων υλικών τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή διαστημικών σκαφών που θα είναι πιο ασφαλή και προστατευμένα όταν θα εισέρχονται είτε στην γήινη ατμόσφαιρα είτε σε εκείνες άλλων πλανητών. «Η αποστολή IXV θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε νέες σημαντικές τεχνολογίες αλλά και να κάνουμε βήματα προόδου για μελλοντικές φιλόδοξες διαστημικές αποστολές» δήλωσε στο BBC ο Αντόνιο Φαμπρίζι, στέλεχος της ESA.

http://www.apocalypsejohn.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *