Διαλογισμό​ς

Ξεχάστε τα νέα. Ξεχάστε τα μηνύματα. Αποδεσμεύτε τους εαυτούς σας από τα Laptop και από τα κινητά σας και πηγαίντε ΖΗΣΤΕ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ. Συνδεθείτε σε μία καινούργια κατάσταση της Ύπαρξης αυτή της ενότητας και όχι στο internet.

Σας χρειαζόμαστε να δουλεύετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χωρίς τους υπολογιστές σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, έχετε τα μέσα. Έχετε ΟΛΕΣ τις ικανότητες. Δε χρειάζεστε πια τις βοηθητικές σας ρόδες. Εάν πολλοί από εσάς ακολουθήσετε αυτή την πρακτική θα αρχίσετε να ανεβάζετε ο ένας τον άλλον (ενεργειακά) όλο και ψηλότερα με την Αγάπη σας.

Εάν όλοι αφιερώνατε το χρόνο που περνάτε στους υπολογίστές σας και στα άρθρα που διαβάζετε (που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν τις δονήσεις σας) και τον επενδύατε σε ώρες ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ τότε θα πετυχαίναμε τους στόχους μας και τους δικούς σας στόχους ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

email

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *