Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:40 - 12/02/2012

“Διαθέστε 2 λεπτά ακριβώς και διαβάστε τι θα ζήσετε το επόμενο 2μηνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λένε οτί με την χρεωκοπία θα καταστραφούμε.
Αναρωτήθηκε όμως εν τέλη κάποιος, τι θα συμβεί αν η συμφωνία επιτευχθεί και πάρουμε -όπως έχει προσυμφωνηθεί άλλωστε- αυτό το δάνειο;
Ξεκινάμε με το επόμενο 2μηνο το οποίο θα κυλήσει στους γνωστούς ρυθμούς των απειλών του παίρνουμε-δε παίρνουμε τη πρώτη δόση.

Οι εταίροι θα ζητάνε άμεσες εφαρμογές των μέτρων. Εκείνη τη στιγμή θα έρθουν τα πρώτα χαρτάκια της εφορίας με το μειωμένο αφορολόγητο, ενώ το χαράτσι της ΔΕΗ θα εξακολουθεί να έρχεται σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ πλέον (αφού έχει κοπεί σε 5 ετήσιες δόσεις). Η μισθοδοσία όσων εργάζονται θα μειωθεί για αρχή κατά 22%, πράγμα που θα οδηγήσει σε εξαθλίωση όσους έχουν πάρει κάποιο στεγαστικό δάνειο (και είναι πολλοί). Κάπου εκεί θα έρθει και το ΕΤΑΚ του 2010. Το κόστος διαβίωσης θα συνεχίσει να αυξάνεται, οι ενοικιαστές θα σταματήσουν να πληρώνουν εκμεταλλευόμενοι το νέο νόμο περί 6μηνης παραμονής σε ένα σπίτι όντας άνεργοι, ενώ η αναγκαστική επίσκεψη μηχανικού για τη ενεργειακή βεβαίωση κάθε φορά που θα πρέπει να πωληθεί ή να ενοικιαστεί ένα σπίτι θα οδηγήσει τη διαβίωση μέσω μισθώματος ακατάλληλη ενώ όσοι έχουν επενδύσει σε ακίνητα θα πρέπει να ξεπουλήσουν όσο όσο.

Η βενζίνη θα φθάσει σύντομα στα 2 ευρώ, τα ασφαλιστήρια θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν, τα διόδια επίσης (χωρίς φυσικά να βελτιώνεται κάποιος δρόμος, βλ. παύση εργασιών στην Πατρών- Κορίνθου) και κάπου εκεί θα βγει και ο νέος νόμος που θα αφορά την έκτακτη εισφορά κατόχων αυτοκινήτου.

Οι απολύσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται ενώ οι συλλογικές συμβάσεις θα καταργηθούν (είναι απαίτηση της Τρόικας).

Κάπου τον Ιούνιο θα ανακοινωθούν και τα νέα μέτρα.

Οι οικονομίες του κόσμους θα εξανεμισθούν στη προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους ή όσοι δεν έχουν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Δε συζητάμε για 14ο και 15ο μισθό που θα καταργηθούν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για κάποια από τις δόσεις του νέου δανείου. Μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο θα έχουμε 2 εκατομμύρια άνεργους, χιλιάδες άστεγους σε μία χωρά χωρίς επιδόματα και κοινωνική πρόνοια μιας που η Τρόικα έχει ξεκαθαρίσει ότι ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθούν όλα αυτά.

Λάβετε υπόψη σας και όσα μέτρα μου διέφυγαν και αναρωτηθείτε. Θα αντέξετε;

Πιστεύετε πως μπορείτε να τα βγάλετε πέρα αυτή τη στιγμή χωρίς ακόμα να έχετε βιώσει το παραμικρό απ’ όσα θα έρθουν απλά τους 2 επόμενους μήνες; (δε συζητώ για τον επόμενο χρόνο)

Και χωρίς μάλιστα να μας έχει πει κάποιος μέχρι τώρα, ποιο είναι το σχέδιο αυτού του κράτους. Τι έχουν σκοπό να πετύχουν με τη νέα αυτή δανειοδότηση, εκτός από το να καθυστερήσουν τη χρεοκοπία για 1-2 χρόνια. Πως θα υπάρξει ανάπτυξη της οικονομίας. Πως θα έρθουμε στο σημείο να μην έχουμε έλλειμμα (το οποίο υπήρχε πάντα στην Ελλάδα) αλλά το χρήμα να κυλάει στην αγορά, ο κόσμος να δουλεύει να μπορεί να ζει άνετα και να έχουμε έναν θετικό προϋπολογισμό ο οποίος θα είναι αρκετός όχι μόνο για να πληρώνει τις εσωτερικές του υποχρεώσεις αλλά και το τεράστιο δάνειο, το οποίο προσέξτε, θα μας οδηγήσει σε 20 χρόνια να χρωστάμε όσα το 2009!!!

Ποια είναι η απάντηση λοιπόν.

Αναρωτιέμαι μήπως η απάντηση είναι χειρότερη από αυτά που περιμένω. Μήπως απλά θέλουν να βρεθεί σε εξαθλίωση ο λαός, ώστε να γίνει ένα φθηνό εργατικό χέρι για τους ερχόμενους ξένους επενδυτές που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την όμορφή μας χώρα με τον τέλειο ήλιο και τις ωραίες παραλίες.

Και μη ξεχνάτε. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε από ένα δάνειο. Και θα χάσουμε σπίτια αν δεν αλλάξει κάτι και θα τα χρωστάμε”

Γιώτα Αλμ

oparlapipas

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*