ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ Ο ΟΗΕ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ

Σε μια επίσημη έκθεση που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα μια επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα, από κορυφαίους επιστήμονες λένε ότι η κλιματική αλλαγή θα περιπλέξει και θα επιδεινώσει τα υφιστάμενα παγκόσμια προβλήματα ασφάλειας, όπως οι εμφύλιοι πόλεμοι, και οι συγκρούσεις μεταξύ των εθνών και των προσφύγων.

Δεν λέμε ότι θα προκαλέσει βία, αλλά θα είναι ένας πρόσθετος παράγοντας που θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο επικίνδυνα. Μάχες για τους πόρους, όπως το νερό και η ενέργεια, η πείνα και τα ακραία καιρικά φαινόμενα όλα θα γίνουν ενα μίγμα για να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο ακόμη περισσότερο, αναφέρει η έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος. Η περίληψη της έκθεσης θα ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο από την επιτροπή στη Γιοκοχάμα.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στις αρχές του μήνα, στην μόλις κάθε τέσσερα χρόνια στρατηγική επισκόπηση, κάλεσε την αλλαγή του κλίματος ως «πολλαπλασιαστή απειλών» για τη φτώχεια, την πολιτική αστάθεια και τις κοινωνικές εντάσεις σε όλο τον κόσμο. Η υπερθέρμανση θα προκαλέσει νέα προβλήματα αλλά και θα παρέχει και νέες ευκαιρίες στις χώρες για τους πόρους και τις θαλάσσιες διαδρομές σε μέρη όπως το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική, αναφέρει η έκθεση του Πενταγώνου..

Μετά την έκθεση της επιτροπής του κλίματος το 2007, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπάν Κί Μούν έγραψε ότι μαζί με τις άλλες αιτίες, η σύγκρουση στην περιοχή Νταρφούρ του δυτικού Σουδάν «ξεκίνησε ως μια οικολογική κρίση, που προέκυψε τουλάχιστον εν μέρει από την κλιματική αλλαγή.« Ενώ η έκθεση της IPCC φέτος υποβαθμίζει το ρόλο της υπερθέρμανσης του πλανήτη στη συγκεκριμένη διαμάχη, λέγοντας ότι άλλα θέματα είχαν πολύ μεγαλύτερη επιρροή, τα σχέδια της έκθεσης προσθέτουν ότι υπάρχει «δικαιολογημένη κοινή ανησυχία» ότι η κλιματική αλλαγή αυξάνει τον κίνδυνο σε παρόμοιες περιστάσεις.

«Η κλιματική αλλαγή δεν θα προκαλέσει άμεσα σύγκρουση – αλλά θα επιδεινώσει τα θέματα της κακής διακυβέρνησης, την ανισότητα των πόρων και την κοινωνική αναταραχή,» έγραψε σε ένα e-mail ο συνταξιούχος του Ναυτικού των ΗΠΑ Ναύαρχος Ντέιβιντ Titley, και τώρα κρατικός καθηγητής του Πανεπιστημίου μετεωρολογίας της Πενσυλβανίας. «Η Αραβική Άνοιξη και η Συρία είναι τα δύο πρόσφατα παραδείγματα.»

Ομως ο Titley, ο οποίος δεν έλαβε μέρος της έκθεσης της IPCC, λέει ότι «αν ήδη ζείτε σε έναν τόπο που επηρεάζεται από βίαιες συγκρούσεις – υποψιάζομαι ότι η αλλαγή του κλίματος υπάρχει λιγότερο στις ανησυχίες σας.»


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό καταδεικνύει το δύσκολο νοημα του κλίματος και των συγκρούσεων, λένε οι ειδικοί. Είναι δύσκολο να σχετίσετε τη βία σε σχέση με την αλλαγή κλίματος – και να καταλάβετε πόσο επηρεάζει τον πλανήτη όπως η φτώχεια και οι διαφορές των εθνών.

«Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι βροχοπτώσεις σε ένα σημείο σε 100 χρόνια από τώρα, είναι ακόμα πιο δύσκολο να προβλέψουμε την κοινωνική σταθερότητα», δήλωσε ο Jeff Severinghaus, ένας επιστήμονας του κλίματος στο Ίδρυμα Ωκεανογραφίας Scripps που δεν είναι μέρος αυτής της επιτροπής κλίματος.

Ο Severinghaus και άλλοι επιστήμονες λένε ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα, όπως η ομάδα που εκπροσωπεί πάνω από 100 έθνη και επεξεργάζεται λέξη προς λέξη την περίληψη 30 σελίδων της έκθεσης για τους πολιτικούς ηγέτες. Οι παρατηρητές αναφέρουν ότι η συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών πέρασε από την ασφάλεια και το τμήμα κλίματος την Κυριακή, στα βιαστικά τις τελευταίες ώρες του μοντάζ.

Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο 63 σελίδων σχετικά με τα προβλήματα ασφάλειας, αλλά οι περισσότεροι ηγέτες θα διαβάσουν μια χούφτα των παραγράφων που συνοψίζει την κατάσταση.

Στο κεφάλαιο για την εθνική ασφάλεια λέει ότι δεν υπάρχουν «αδιάσειστες αποδείξεις» ότι «η ανθρώπινη ασφάλεια θα απειληθεί σταδιακά από την αλλαγή του κλίματος. » Λέει ότι μπορεί να αποσταθεροποιήσει τον κόσμο με πολλούς τρόπους καθιστώντας δύσκολο για τους ανθρώπους να έχουν τα προς το ζην, με αυξανόμενες μαζικές μεταναστεύσεις, καθιστώντας πιο δύσκολο για τις χώρες να διατηρήσουν τον έλεγχο των πληθυσμών τους.

Το θέμα της μετανάστευσης είναι μεγάλο, διότι ως πρόσφυγες εγκαταλείπουν τις καταιγίδες και άλλα κλιματικά προβλήματα, τα οποία προστίθενται στα θέματα ασφάλειας, λένε οι επιστήμονες της έκθεσης.

Ενώ μερικοί επιστήμονες του κλίματος, περιβαλλοντικές ομάδες και πολιτικοί βλέπουν το σύνδεσμο της σύγκρουσης του κλίματος ως λογικό και σαφή, άλλοι υπογραμμίζουν κάποιες αποχρώσεις στην έρευνα.

Η βιβλιογραφία των κοινωνικών επιστημών έχει δείξει μια έμμεση σχέση, κυρίως με την παραγωγή φτώχιας, η οποία θα προσθέσει την αποσταθεροποίηση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να λέμε ότι θα υπάρξουν πόλεμοι για το κλίμα, δήλωσε ένας από τους κορυφαίοι συντάκτες της μελέτης του Πανεπιστημίου του Exeter Neil Adger. Δεν είναι ακριβώς οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, προσθέτει.

Ο Joshua Goldstein, καθηγητής διεθνών σχέσεων και ειδικός σε θέματα συγκρούσεων στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, βλέπει κάποια σύνδεση αλλά λέει ότι είναι ίσως πιο αδύναμη από όσο σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, όπως και άλλες επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή, όπως εκείνες για τα οικοσυστήματα, τις καιρικές καταστροφές και το οικονομικό κόστος, αναφέρει.

Η φτώχεια είναι το ζήτημα, όταν πρόκειται για τα προβλήματα ασφάλειας – και τις πολιτικές για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής στην αύξηση της φτώχειας, λέει ο David Kreutzer.

Όμως, οι περιβαλλοντικές ομάδες όπως το περιβαλλοντικό ίδρυμα δικαιοσύνης παρουσιάζει εκθέσεις που συμβαδίζουν με αυτά που λέει η IPCC.

Ο Titley, απόστρατος ναύαρχος, κρατά την ελπίδα ότι, αν τα έθνη ασχοληθούν με την κλιματική αλλαγή από κοινού, μπορεί να φέρουν ειρήνη αντί του πολέμου.

Οι υπογραφές για την ατζέντα 21 όπως γνωρίζετε έχουν πέσει το 1992. Ολα τα παραπάνω που θα δημοσιεύσει ο ΟΗΕ είναι πάνω κάτω γνωστά σε αυτούς που γνωρίζουν στοιχειωδώς την Ατζέντα 21. Αυτή τη στιγμή δίδονται οι εντολές που τα λαμόγια κρίνουν ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να τις δεχτούν ύστερα από 22 χρόνια πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ σε σχέση με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλα σχεδόν τα κράτη, κανένας ηγέτης δεν επρόκειτο να ενδιαφερθεί να διαβάσει ούτε κάν τη σημασία σε αυτά που αναγράφονται στην συνοπτική έκθεση της Ατζέντας 21. Θα την ακολουθήσουν πιστά επειδή ναί μέν την έχουν υπογράψει, και επειδή δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Οι εντολές για κάθε κράτος θα είναι διαφορετικές, όπως πχ την Ελλάδα, όπου θα υλοποιηθεί κρυφά μέσα από μνημόνια, φόρους, μεγαλύτερη εισροή λαθρομετανάστών, απώλεια ιδιοκτησίας, και όλα αυτά μέσα στην άγνοια των περισσοτέρων Ελλήνων.

Loading...

19 thoughts on “ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ Ο ΟΗΕ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ

 1. Ανώνυμος says:

  Συνονθύλευμα ασυναρτησιών από άσχετους καταστροφολόγους που ιδέα δεν έχουν τι είναι και τι προτείνει η Ατζέντα 21. Μείνετε στους αεροψεκασμούς και στις ευθυγραμμίσεις σφαιρικών οραμάτων καλύτερα, παραπέρα χάνετε τον μπούσουλα.

  • Ανώνυμος says:

   αφου εσυ φιλε μου τα ξερεις καλυτερα γιατι δεν μας λες τι ειναι αυτη η ατζεντα 21 πες μας τι λεει; ειναι για το καλο μας;

   • Ανώνυμος says:

    Εδώ:

    http://sustainabledevelopment.un.org/index.php?page=view&nr=23&type=400

    Εδώ κάποια στοιχεία σε σχέση με την Ελλάδα:

    http://www.un.org/esa/agenda21/natlinfo/countr/greece/natur.htm

    Αν δεν ξέρεις αγγλικά μην περιμένεις τις ερμηνείες τύπου Λιακόπουλου και katohika μάλλον θα καταλάβεις τι λέει η προπαγάνδα και όχι τι λέει η ίδια η Ατζέντα 21. Καλύτερα ζήτα από κάποιον που ξέρει να σου μεταφράσει μερικά πράγματα.

    • Ανώνυμος says:

     μετα απο αυτα τα στοιχεια καταλαβα οτι ο αλ γκορ ο ομπαμα η μερκελ ο μπους και οι αλλοι ειναι πολυ καλοι ανθρωποι και μας αγαπανε παρα πολυ!!!!

     μεγκα μουυυυυυυυυυυυυυυυ…………………..

     • Ανώνυμος says:

      τρολάκι του ΓΑΠ είναι αυτός τι μασάς και εσύ και του απαντάς;
      έχουν ξεμείνει κάτι ξέμπαρκοι εδώ και εκεί σκόρπιοι στα φόρουμς γιατί νομίζουν ότι ασχολούμαστε τώρα με το Σαμαρά και ξεχάσαμε τα δικά του ο ίδιος ο ΓΑΠ δε νομίζει ότι θα πάρει και τη ρεβάνς……για αυτό ξαναβγήκε από την ποντικότρυπα του τελευταίως

      Ε ρε κρεμάλες που έρχονται….. τους χοντρούς φοβάμαι μόνο μη σπάσει το σκοινί!

    • Ανώνυμος says:

     εσύ που είσαι Αγγλομαθής και με ανώτερο επίπεδο αντίληψης από του Λιακόπουλου και μορφωμένος που έχεις μελετήσει εξονυχιστικά την Ατζέντα 21 (Α-ττττζζζζ-έντα με προφορά, μη νομίζεις ότι εγώ δεν ξέρω ξένες γλώσσες!!) γιατί μπαίνεις Κατοχικά; για να μαθαίνεις τα νέα να τα λες στα αφεντικά σου;

   • Ανώνυμος says:

    Αν το "καλό" σας περιλαμβάνει μάσα, μίζες, βόλεμα, αλόγιστη καταστροφή του περιβάλλοντος με γνώμονα την καλοπέραση και κατασπατάληση των φυσικών πόρων τότε όχι, δεν είναι για το "καλό" σας αλλά για το καλό όλων των άλλων.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ says:

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!!

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !

   ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!
   ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ !
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

   ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ!

   ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .

   ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΟΠΟΣ ΤΩΡΑ!

   ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ !!!

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!

   ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ !!!*

   ( ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΟΣΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ !!!
   Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΒΡΟΧΙΝΟ ΝΕΡΟ !
   Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
   Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ !
   ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗΣ !
   Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΣΟΥ!
   ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!
   ΜΕΡΙΚΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΚΛΠ!
   ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ !!!)

   *ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ !!!

 2. Ανώνυμος says:

  για τον 4:42

  ΡΕ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ,ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ;;

  ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ

  ΠΕΡΝΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ…

  ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΟΝ ΟΗΕ ;; ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ..ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΤΩΝ ;;
  Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ;;

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..

  ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ.

  skata original

 3. Ανώνυμος says:

  Είναι πραγματικά τραγικό που οτιδήποτε θίγει τα συμφέροντα – κυρίως των υπερ-αναπτυγμένων χωρών όπως η ΗΠΑ – προς όφελος της πλειοψηφίας του πληθυσμού της Γης και κυρίως των αναπτυσσόμενων και πολύ φτωχών κρατών, δαιμονοποιείται και μεταφέρεται με τόση ευκολία μέσω βλακωδών προπαγανδιστικών και καταστροφολογικών αναμεταδόσεων από άσχετους.

  Από την μια φωνάζετε για το 1% του πληθυσμού που ελέγχει το 99% του πλούτου και όταν γίνονται προσπάθειες όπως η Ατζέντα 21 να προστατευθούν οι φυσικοί πόροι και το περιβάλλον, να βοηθηθούν οι φτωχότεροι του πλανήτη και να ανέβει το βιοτικό επίπεδο τους, ενστερνίζεστε απόψεις των υπερ-συντηρητικών της Αμερικής που το μόνο που θέλουν είναι να συνεχιστεί αυτή η ανισότητα που υπάρχει γύρω μας. Διαλέξτε αν είστε με τα συμφέροντα που εκφράζει το Tea-Party στην Αμερική ή με την ανάπτυξη και ταυτόχρονα προστασία του κόσμου γύρω μας. Αν δεν γνωρίζετε Αγγλικά βρείτε κάποιον να σας μεταφράσει τουλάχιστον την περίληψη της Ατζέντας 21 από το κείμενο εδώ: http://sustainabledevelopment.un.org/index.php?page=view&nr=23&type=400 και μην βασίζεστε σε μπουρδολογήματα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

  Και αν κάποιος ανεγκέφαλος ισχυριστεί ότι η Ατζέντα 21 θα έχει οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στην Ελλάδα, μάλλον είναι παντελώς άσχετος, δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να την διαβάσει ή κατευθύνεται εκούσια ή ακούσια από άλλα συμφέροντα. Όλες οι προσπάθειες για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στον πληθυσμό του πλανήτη και της προστασίας των διαθέσιμων πόρων και του περιβάλλοντος έχουν στόχο μόνο την βελτίωση των συνθηκών για όλους, μικρούς και μεγάλους, αναπτυσσόμενους και αναπτυγμένους.

  Για όσους έχουν αμφιβολίες και θεωρούν (πάλι βλακωδώς) ότι η Ελλάδα διέρχεται "ανθρωπιστική κρίση" (ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις) και ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση με δήθεν μέτρα και οδηγίες που έρχονται με «άνωθεν εντολές», σύμφωνα με τον δείκτη HDI των Ηνωμένων Εθνών (Human Development Index – δείκτης ανθρώπινης ανάπτυξης που μετρά υγεία πληθυσμού, γνώσεις και επίπεδο ζωής σε όλες τις χώρες του κόσμου) η Ελλάδα (παρά την κρίση) είναι στην θέση 29 από 186 μετρούμενες χώρες. (https://data.undp.org/dataset/Human-Development-Index-HDI-value/8ruz-shxu).

  Αν παρόλα αυτά εσείς θεωρείτε ότι είναι αξιόπιστοι οι Λιακόπουλοι και blogosites τύπου katohika περαστικά σας. Μην ξεχάσετε τον κουβά με το αλουμίνιο στο κεφάλι όταν περνά το ψεκαστικό της γειτονιάς σας από πάνω σας.

  ΖΦΝΤ

    • Ανώνυμος says:

     κυριε ανωνυμε 9.48 για τον κουβα με αλουμινιο ποιος το λεει το μεγκα η ο ΟΗΕ; τα σεβη μου στον αλ γκορ σορος και cia A.E

     • Ανώνυμος says:

      πολλες υπερωριες αρχισες να βαρας παντως εσυ εδω μεσα, και μαλλον στην ατηγορια πο αναφερεις ανηκεις…στην αρχη θεωρησα οτι εισαι απλα αλλος ενας προοδευτικος που κατατασει τα παντα στις θεωριες συνομωσιας…αλλα τετοιοι εχουν κι αλλα πραγματα να κανουν απο το να ξημεροβραδιαζονται σε σαιτ! Κι επειδη σας βλεπω σε διαφορα τελευταια μαλλον ειναι καλο το μεροκαματο.

     • Ανώνυμος says:

      Τα είπαμε, πληρωνόμαστε με Marscoins. Καλά λεφτά δεν έχουμε παράπονο. Και το κέφι συνεχίζετε.

 4. Ανώνυμος says:

  ''Είναι πραγματικά τραγικό που οτιδήποτε θίγει τα συμφέροντα – κυρίως των υπερ-αναπτυγμένων χωρών όπως η ΗΠΑ – προς όφελος της πλειοψηφίας του πληθυσμού της Γης και κυρίως των αναπτυσσόμενων και πολύ φτωχών κρατών, δαιμονοποιείται και μεταφέρεται με τόση ευκολία μέσω βλακωδών προπαγανδιστικών και καταστροφολογικών αναμεταδόσεων από άσχετους.''

  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CNN,BBC Κ.Τ.Λ

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ''ΒΙΒΛΟ'' ΤΟ NATURA ΚΑΙ ΤΟ SCIENCE MAGAZINE

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
  ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..

  ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
  ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
  ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ !!!!

  ΦΙΛΕ, ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

  ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ …
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ.

  skata original

  • Ανώνυμος says:

   Αντί σοβαρής απάντησης, χαρακτηρισμοί; Προσπάθεια τοποθέτησης/ταυτοποίησης με πολιτικό/φιλοσοφικό κάποιον τέλος πάντων χώρο; Μάλλον ξεμείνατε από επιχειρήματα. Αναμενόμενο. Δεν έχετε.

   Τον κουβά με το αλουμίνιο στο κεφάλι μην ξεχάσετε. Ψεκάζουν βλακένιο.

   ΖΦΝΤ (το ΝΤ θα μπορούσε να είναι και Νέα Τάξη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *