Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:10 - 16/06/2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ … ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ…
 
Η οικογένεια και οι φίλοι του Δημήτρη Σισσακη χρησιμοποιούν τα social media για να τον βοηθήσουν στη μάχη κατά του καρκίνου. Παρακαλούμε να δείξετε την υποστήριξή σας!

Ο αδελφός μου ο Δημήτρης (γνωστος ως Jim) ήταν ένα σούπερ υγιείς και ευτυχισμένος νέος 24 ετών, τον Ιούνιο του 2011.
Ενας νεαρός άντρας, που ζουσε μια κανονική ζωή και που πριν ενα χρονο ειχε ξεκινησει τη
ν καριέρα του με την εταιρια Starwood Hotels & Resorts.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου… του 2011 ο Δημήτρης ανεπτυξε εναν απλο ξηρό βήχα που δεν ελεγε να σταματησει. Μετά από πολλές ιατρικές επισκέψεις και ακτίνες Χ, διαπιστώθηκε ότι είχε μια συσσώρευση υγρού στο δεξιό πνεύμονα. Οι γιατροί έσπευσαν να πουν οτι ειναι φυσιολογικο ετσι του δωσανε κάποια φάρμακα, αλλά, δυστυχώς, αυτα δεν τον εκαναν καλύτερα.

Την παραμονή της 10ης, Ιουλίου του 2011 ο Δημήτρης αποφάσισε ότι ήταν καιρός για μια άλλη γνώμη ετσι πήγε στο τοπικό νοσοκομείο του. Στις 11:30μμ εκείνο το βράδυ, οι γιατροί εβγαλαν αρκετο υγρο από το δεξί του πνεύμονα αλλα μας ενημερωσαν οτι ενημέρωσαν οτι το υγρό που βγήκε περιείχε αιμα, το οποιο δεν ήταν φυσιολογικο και μας ειπαν οτι θα χρειαστεί να κανει και μια αξονική τομογραφία το επόμενο πρωί.

Ετσι το επόμενο πρωί η αξονική τομογραφία ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης μαζι με την οικογένειά του, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα. Στις 7:30πμ τη Δευτέρα 11 Ιούλη ένας γιατρός μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και μας ενημέρωσε ότι είχαν βρει μια μάζα στο μεσα μερος του μεσοθωρακίου, η οποια μαζα ήταν ένας όγκος που μεγαλωνε κάτω απο την θωρακική κοιλότητα του και πάνω από την καρδιά του. Επιπλέον, η αξονική τομογραφία έδειξε, αρκετές ανωμαλίες και βλάβες στα τοιχώματα του δεξιού πνεύμονα.

Μετά από αμέτρητες βιοψίες και εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι όγκοι ήταν πράγματι κακοήθεις. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι γιατροί, δεν μπορούσαν να πουν το “πρωτογενές” αυτού του καρκίνου (όπου ξεκίνησε). Οι γιατροί ειχαν μείνει άναυδοι και μας είπαν οτι αυτη η περίπτωση σε ενα ατομο νεαρης ηλικιας οπως ο Δημητρης είναι εξαιρετικά σπάνια. Ένας στους εκατο χιλιάδες ήταν ο αριθμός που ακούσαμε από τους γιατρούς.

Ετσι δωσανε στον αδελφο μου 4-5 μήνες χημειοθεραπείας στο Τορόντο του Καναδα αλλα δεν δούλεψε. Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου του 2012, οι γιατροί του σταμάτησαν την θεραπεία και μας είπαν συγγνώμη επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Στην συνεχεια μας είπαν να δοκιμάσουμε ένα δοκιμαστικό φάρμακο αλλα ο αδελφός μου δεν ήταν συμβατός με τα όσα έπρεπε να κάνει για να πάρει αυτό το νέο φάρμακο.

Παρολα αυτα ομως αποφάσισα ότι δεν θα εγκαταλείψουμε αυτόν τον αγώνα με τον αδελφό μου και οτι ήταν απλά πάρα πολύ μικρος για να χάσουμε την καθε ελπίδα. και έτσι μετακομίσαμε στην περιοχή Scottsdale, Αριζόνα, , όπου βρίσκετε ακόμη ο Δημήτρης τώρα.

Fast forward στο σήμερα και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στο ήπαρ, δεξιό πνεύμονα, αριστερό πνεύμονα. Τον Μάιο του 2012 του αφαιρέθηκε ένα όγκος από τη σπονδυλική στήλη του και τον αφήσε προσωρινά παράλυτο από τη μέση και κάτω. Αυτή η εγχείρηση ήταν επιτυχής αλλα τωρα μεταξύ όλα τa αλλα που τραβάει, θα πρέπει να μάθει να περπατάει ξανά.

Μετά από πολλές δοκιμές και κάποια μεγάλη υγειονομική περίθαλψη που έλαβε κατά τους τελευταίους μήνες εδώ στην Αριζόνα, οι γιατροί ακόμα δεν γνωρίζουν από πού ξεκίνησε ο Καρκίνος οι γιατροί όμως μας είπαν ότι έχουνε βρεθεί 3 νέα tests στα οποια ο Δημήτρης είναι συμβατός και έτσι έπειτα από τόσο καιρό έχουμε κάτι πλέον να ελπίζουμε και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, έχουμε ένα σχέδιο.

Δυστυχώς η πραγματικότητα ομως ειναι οτιτα εξοδα για κάθε δοκιμή και επίσκεψη στο γιατρό μέχρι τώρα είναι από την τσέπη μας και εξαιρετικά δαπανηρή. Οι ιατρικοί λογαριασμοί εχουν φθασει στις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να αντλήσουμε κεφάλαια και να σώσουμε αυτον τον 24αχρονο νεο που ειναι η ζωή μου ολοι ο αδελφος μου, με τη βοήθεια μερικών εξαιρετικών ανθρώπων εδώ στην Αριζόνα, και εσας φυσικά.

Πιστεύουμε στα θαύματα και προσευχόμαστε για ενα κάθε μέρα.

Είθε ο Θεός να ευλογεί εσάς και τους αγαπημένους σας με υγεία και ευτυχία και σας ευχαριστούμε για το χρόνο και την υποστήριξή σας.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Δημήτρη Σισσακις.
– Νεκτάριος, Άγγελος & Ελένη –

Εαν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail σε ένα από τα ακόλουθα:

sissakisn@gmail.com
e.anasta@gmail.com

http://katohika.gr/2012/06/28/blog-post_9387/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*