Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:05 - 29/06/2011

Διαβάστε το όλοι..Η λύση βρίσκεται σε ΣΕΝΑ!Σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους και διόρθωσε ΤΩΡΑ τον εαυτό σου για να σωθούμε όλοι μαζί!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ: αυτή είναι η αιτία όσων ζούμε σήμερα.Έχουμε εγωϊστικά όνειρα που για να τα πραγματοποιήσουμε πατάμε καθημερινά επί πτωμάτων.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Και το χειρότερο, ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

  • Θέλω να δουλεύω λίγο,να ζω χαλαρά; Γλείφω εγώ και οι γονείς μου διεφθαρμένους πολιτικούς που μου τάζουν θέση ή έστω σύμβαση στο δημόσιο, τους …ψηφίζω, τους πληρώνω, ενίοτε τους προσφέρω το κορμί μου για να πετύχω τον «Άγιο Σκοπό μου». Τι κι αν ξεπουλάω την ψυχή μου, τι κι αν κλέβω τη θέση του συμμαθητή μου που σπούδαζε χρόνια για να αποκατασταθεί και είχε πιο πολλά προσόντα; ΕΓΩ έχω καλύτερο βύσμα…
  • Θέλω να μην πάω μακριά ως φαντάρος; Με έναν καλό γνωστό έγινε! Ας παέι κάποιος φίλος μου στον ‘Εβρο.Λες κι αυτός δεν έχει μάνα, κοπέλα, φίλους.Λες και είναι κατώτερης αξίας άνθρωπος από μένα…
  • Θέλω να ψωνίσω; Θα πάω στις ξένες πολυεθνικές και θα πάρω όλα τα εισαγόμενα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.Τι με νοιάζει αν για κάθε πολυεθνική κλείνουν 500 ελληνικά μαγαζιά γύρω και οι φίλοι και συγγενείς μου έμειναν άνεργοι;ΕΓΩ δεν έμεινα ακόμη!Συμπαραστέκομαι στους άνεργους φίλους μου, ενώ ΕΓΩ με την καταναλωτική μου συμπεριφορά τους απέλυσα.Τι υποκρισία!
Ψωνίζω π.χ.στα Lidl,Media Markt, Praktiker, Carrefour, Κωτσόβολο, στα Κινέζικα, στα Τούρκικα, στα Ιταλικά, στα Σουηδικά κτλ. Και μουντζώνω τις Ελληνικές Εταιρείες!Και το απόγευμα πάω και ως αγανακτισμένος και μουντζώνω και τη Βουλή.Μόνο που ξεχνάω να γυρίσω τη μούντζα και προς τα μούτρα μου! Φωνάζω τους 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά ξεχνάω ότι ΕΓΩ προδίδω τους φίλους μου κάθε μέρα με το να τους  στερώ το μεροκάματο.Πόσο κοστολογώ όλες αυτές τις ζωές; Όσο λίγα φτηνά κωλόχαρτα σε γερμανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ ή ένα γερμανικό πλυντήριο αντί για ένα Εlco π.χ. που είναι ελληνικό; Τα 30 αργύρια δεν ανήκαν μόνο στον Ιούδα. Τα έχουμε πάνω μας και τα πολλαπλασιάζουμε καθημερινά…
Μαζί με τα κινέζικα ψώνια μας θα δούμε να παίρνουμε κινέζικους μισθούς και τότε θα συνειδητοποιήσουμε τα εγκλήματά μας…
  • Διακοπές  κάνουμε μόνο στο εξωτερικό, γιατί είναι υποτιμητικό να πας στην Ελλάδα. Όταν θα   θέλεις διαβατήριο για να πας στα ελληνικά νησιά, θα καταλάβεις ποιον πρόδιδες τόσα χρόνια. Σπουδές κάνουμε έξω, γιατί εδώ θέλει ζόρι για να περάσεις στις Πανελλήνιες.Εξάλλου το παιδί μου πρέπει να γίνει γιατρός πάσει θυσία.Όσους κι αν σφάξει στο μέλλον…Σωβρακάκια φοράμε μόνο ιταλικά, γιατί με τα ΜΙΝΕΡΒΑ θα είμαι out of fashion! Τώρα που θα μπαλώνεις και τα τρύπια, θα καταλάβεις τι έκανες τόσα χρόνια…
  • Κι αν ζω και στη Βόρεια Ελλάδα, πετάγομαι να κάνω τα ψώνια μου στα Σκόπια. Τι κι αν οι Σκοπιανοί περιμένουν στη γωνία να μου πάρουν το σπίτι, την πατρίδα, την ιστορία;…Εθνικισμοί…Είμαστε Πολίτες του Κόσμου πλέον!Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά είμαστε Πολίτες του Κ__ου!
  • Μουντζώνουμε τους 300 κλέφτες και μετά από λίγο ψωνίζουμε χωρίς απόδειξη για να μας κάνουν καλύτερη τιμή ή πουλάμε μαύρα για να γλιτώσουμε την Εφορία.Εμείς δεν είμαστε κλέφτες;Από κάποιον φτωχό δεν στερούμε κάποιας μορφής κοινωνική πρόνοια;Ντροπή μας!  anti-ntp: Σε αυτό το σημείο φίλε μου θα διαφωνήσουμε..είναι ο μόνος τρόπος να μην χρεωκοπήσει ένα νοικοκυριο, να αποφεύγει να πληρώσει όλους τους φόρους που του αναλογούν. Πολύ απλά γιατί το φορολογικό σύστημα είναι άδικο.
  • Προδίδουμε τον/την σύζυγό μας, τα παιδιά μας  γιατί τον/την απατούμε χωρίς τύψεις,  για να ικανοποιήσουμε το άθλιο ΕΓΩ μας. Γιατί κάτι μας πρόσφεραν πιο δελεαστικό, φρέσκο.Γιατί παντρευόμαστε για πλάκα, μόνο για τις χαρές. Στα δύσκολα το βάζουμε στα πόδια.Ωραία Αγάπη! Γιατί μας είπαν ότι τα παιδιά περνούν καλύτερα όταν χωρίζουν οι γονείς(Ρωτήστε τα…). Εξάλλου τα περιοδικά και τα πρωινάδικα έτσι λένε.Σήμερα δείχνουν τη μαμά με τον σύζυγο και τα παιδιά, αύριο τη μαμά , το γκόμενο και τα παιδιά του πρώτου! Και τι έγινε αν κλέβεις τη γυναίκα του άλλου; Τη δική σου να μην κλέψουν…Πουλάμε τον άνθρωπό μας, τα παιδιά μας, που είναι δίπλα μας, δεν θα πουλήσουμε τον φίλο ή την πατρίδα, που είναι λίγο πιο πέρα; Πουλάμε το Χριστό που είπε «Αγαπάτε Αλλήλους» με το να «Εξαπατούμε αλλήλους», μα πάνω από όλους τον εαυτό μας, χωρίς ΤΥΨΕΙΣ, χωρίς να μετανιώνουμε. 
  • Πέφτουμε από τα σύννεφα για τους πολιτικούς  μας, λες και δεν τους επιλέξαμε εμείς.Λες και δεν ξέραμε ότι δεν έχουν ελληνική καταγωγή, ψυχή,γλώσσα, ότι είναι μασώνοι, ότι μας κλέβουν ασύστολα τόσα χρόνια…
  • Κατά βάθος τους μουντζώνουμε γιατί αποφάσισαν να κρατήσουν όλη την πίτα δική τους, χωρίς να μας λαδώνουν.Αν μας έδιναν και μας κανα κομμάτι, δεν θα ήμασταν αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.Αν μας έβαζαν το παιδί μας στη ΔΕΗ θα μας πέρναγε η αγανάκτηση και θα το ράβαμε.
  • Αν δεν καταλάβει ο καθένας από μας τη ΣΑΠΙΛΑ του, θα μείνουμε στο βούρκο, έχοντας τους πολιτικούς που μας αξίζουν, γιατί Οικονομική και Κοινωνική Ανάταση δεν φέρνουν τα χρήματα, αλλά το ΗΘΟΣ και η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ προς τον ΠΛΗΣΙΟΝ. Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ είναι απλά το αποτέλεσμα.-

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*