ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (HAARP)

Ο εν λόγω κύριος της φωτογραφίας είναι ο Vladimir Zhirinovski ηγέτης του φιλελεύθερου δημοκρατικού κόμματος Ρωσίας (LDPR)..Ως πολιτικός είναι γνωστός και ώς νεοφασίστας… Όταν ερωτήθηκε πως θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ αν δε επιτρέψουν στην Ρωσία να μπει στον παγκοσμιο οργανισμό εμπορίου…..απείλησε δημόσια ότι θα χρησιμοποιήσουν κρυφά απο τον απλό κόσμο όπλα τα οποία ελέγχουν τον καιρό, και θα αφανίσει με αυτά ολόκληρες χώρες, εκατομμύρια ανθρώπους… Τονισε ότι οποιαδήποτε στιγμή θα είναι σε θεση να καταστρέψουν οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη..!!!

Αναφέρθηκε και σε παρελθοντικά περιστατικά όπως το πρόσφατο τσουνάμι στην Ιαπωνία και αφησε να εννοηθεί ότι η Ρωσία συμμετείχε σε αυτή την καταστροφή…!!!

Προφανως αναφέρετε στην τεχνολογία του συστήματος HAARP που είναι ικανό να ελέγχει τον καιρό, και όχι μόνο…!!!
Ενα χυδαίο παιχνιδι εχει στηθει για την ανθρωπότητα και εχει φτάσει σε σημείο να μιλάνε για το τι μπορουν να κάνουν ή τι θα κάνουν χωρίς φραγμούς. Λες και διαφημίζουν τις κρυφές τους τεχνολογίες που έχουν φτιάξει για να ελέγχουν τον κόσμο…!!!

http://truth-revelation.blogspot.com/2011/06/haarp.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *