Δημιουργήστε τους σωστούς κραδασμούς (δονήσεις)

Γνωρίζουμε τώρα πια ότι τα πάντα στο σύμπαν πάλλονται συνεχώς. Είναι ίσως εύκολο να καταλάβουμε ότι τα λουλούδια και το φύλλωμα είναι δονούμενη ενέργεια, αλλά γνωρίζετε ότι η ύλη η οποία αποτελεί την καρέκλα που κάθεστε είναι επίσης δόνηση, συν το φλιτζάνι που κρατάτε, καθώς και το τραπέζι δίπλα σας; Τα φώτα και η τηλεόραση και όλα τα gadgets που έχετε γύρω σας, επίσης, εκπέμπουν ενέργεια – έχουμε άραγε επίγνωση των διαφορετικών συχνοτήτων που υπάρχουν γύρω μας και πως μας επηρεάζουν;

Όταν μπαίνουμε σε ένα ναό, μια εκκλησία ή ένα τζαμί, κατά κανόνα επηρεαζόμαστε και συνήθως ‘ανυψωνόμαστε’ από τους κραδασμούς που έχουν δημιουργηθεί από χρόνια ή ακόμη και αιώνες λατρείας και καλοπροαίρετων σκέψεων. Σε αντίθεση με αυτό είναι η εμπειρία από ένα πολυάσχολο εμπορικό κέντρο, όπου είναι πιο πιθανό να καταλήξουμε νιώθοντας αποστραγγισμένοι και εξαντλημένοι πολύ γρήγορα.

Οι κραδασμοί μεταξύ των ανθρώπων είναι σαν σιωπηλές λέξεις που είτε μας προσελκύουν προς κάποιον ή μας απωθούν. Αν δεν είμαστε επιλεκτικοί σχετικά με τα άτομα ή τους κραδασμούς που επιλέγουμε να μας περιβάλλουν, θα είμαστε ένα θύμα σε κάθε είδους ενεργειακό πεδίο που μπορεί να διαταράξει την εσωτερική μας γαλήνη και να δημιουργήσει μια ασυμφωνία στη ζωή μας.

Αν ήμασταν σε θέση να δούμε πόσο πολλά κύματα περνούν μέσω του αέρα και του εναέριου χώρου μας και μέσα από το σώμα μας σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να ανησυχούσαμε για το ποσό της αόρατης δραστηριότητας που επηρεάζει την κατάσταση της υγείας και της ευημερίας μας.

Αναρωτιέται κανείς αν η αύξηση του θυμού και της βίας θα μπορούσε να συνδεθεί με την αύξηση του αριθμού των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που δημιουργούνται από τα κινητά τηλέφωνα, τους τηλεφωνικούς πύργους, τις γραμμές πλέγματος και άλλα ακόμη;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Δεδομένου ότι οι σκέψεις είναι τα δομικά στοιχεία για τη στάση μας, τα συναισθήματά μας, τις διαθέσεις μας, την προσωπικότητά μας, τον αυτοσεβασμό μας (ή την έλλειψή του), το επίπεδο της ικανοποίησης μας (ή την έλλειψή της), μπορούμε να πούμε ότι ο σπόρος των κραδασμών είναι οι σκέψεις μας. Αν δημιουργήσουμε αρνητικές σκέψεις εκπέμπουμε αρνητικούς κραδασμούς και οι θετικές σκέψεις δημιουργούν θετικούς κραδασμούς.

Με τις σκέψεις μας, καλές και κακές, μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχα έναν κόσμο χάους ή έναν κόσμο ειρήνης.

Μπορούμε ακόμη και να είμαστε ένοχοι γιατί δημιουργούμε αρνητική ενέργεια οι ίδιοι μας. Κακόβουλα ή ζηλιάρικα συναισθήματα προς τους άλλους είναι μια μορφή βίας, την οποία οι άλλοι μπορεί να ‘μαζέψουν’, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Κάθε σκέψη έχει τη δική της συχνότητα. Ο στόχος ενός πνευματικού αναζητητή πρέπει να είναι η δημιουργία μόνο των καλύτερων και πιο εξυψωμένων σκέψεων οι οποίες επηρεάζουν και εξυψώνουν την ατμόσφαιρα γύρω από το άτομό του.

Χρειάζεται χρόνος και συντονισμένη προσπάθεια για να δημιουργηθεί ο σωστός κραδασμός, όπως ακριβώς χρειάζεται χρόνος για να χτυπήσεις τη σωστή νότα στο πιάνο ή στην κιθάρα. Αλλά αν ασκούμαστε συχνά στο να είμαστε ακίνητοι και γαλήνιοι στο νου και στο σώμα, στη συνέχεια, με το χρόνο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους κραδασμούς που θέλουμε και να ενορχηστρώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Οι υψηλότερες συχνότητες είναι οι πνευματικοί κραδασμοί που είναι ισχυροί και ταυτόχρονα εξαιρετικά αιθέριοι. Αυτοί προκύπτουν από μια έντονη κατάσταση διαλογισμού και θετικής σκέψης, και με το να έχεις μια καθαρή καρδιά, ένα σαφές όραμα και μια αγνή στάση. Ο στόχος ενός πνευματικού μονοπατιού είναι να ανυψώσουμε τους κραδασμούς μας με τη σύνδεση με τον Ύψιστο όλων – το Θείο.

Ήρθε η ώρα … να ανυψώσουμε τους κραδασμούς μας, μια σκέψη σε μια στιγμή. Δεν είναι αρκετό να αποφεύγουμε απλά τους αρνητικούς κραδασμούς. Χρειάζεται να εκπέμπουμε προς τα έξω κύματα θετικότητας και γαλήνης. Όταν είμαστε όλοι συντονισμένοι σε αυτή την εξυψωμένη ενέργεια μπορούμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μια συμφωνία αγνών και ισχυρών κραδασμών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

4 thoughts on “Δημιουργήστε τους σωστούς κραδασμούς (δονήσεις)

  1. Ανώνυμος says:

    ''Ήρθε η ώρα … να ανυψώσουμε τους κραδασμούς μας, μια σκέψη σε μια στιγμή. Δεν είναι αρκετό να αποφεύγουμε απλά τους αρνητικούς κραδασμούς. Χρειάζεται να εκπέμπουμε προς τα έξω κύματα θετικότητας και γαλήνης. Όταν είμαστε όλοι συντονισμένοι σε αυτή την εξυψωμένη ενέργεια μπορούμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μια συμφωνία αγνών και ισχυρών κραδασμών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.''

    με δυό λέξεις : γίνε αγάπη.

    επιτήδειος ole

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *